Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliapu
Nálam?
Értelem szerûen (nagyobb érték a gyorsabb)...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

arty
nálad más képek jelentek meg? 😄DD

Forza.

zoliapu
De mégis Intel a gyorsabb. 😊

Solten
Ja, jatekokrol van szo; Tessek nezni a magasabb felbontasokat, szurokkel :

Hm, szoval igen, egyforma eredmenyek...

Saor Alba

Solten
Pl? Renderelesben?

<#alien>

Saor Alba

rvn
Hát igen de az inel 4 magosa sok helyen veri az AMD 6 magosát:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hát én is inkább intelt szeretem de valaki azt mondta hogy játékhoz jobb az amd bla bla bla de már tényleg elég olcsók az amd processzorok pl 6 magosat kapsz amdbe annyiért mint intelbe 4 magosat szóval lehet hogy platformváltás lesz most meg jön a dózer amire igencsak kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni
Akkor rosszul fogalmaztam. Vannak megrögzött dolgaim, amibe beletartozik ez is 😊

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

arty
ha te magad nem emeled ki, hogy irritált az AMD logó, nem is ugrok rá! 😊

Forza.

Amúgy sem ment valami jól az a 955BE, egy teszt erejéig bírta 3.8GHz-en, utána fagyott. A kis i5 meg 1.28V-al szaladgál 4GHz-n mindennemû probléma nélkül.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Van benne valami <#vigyor>, de nekem megért +20.000Ft-ot, hogy intel legyen a gépben.

Nem utálom az amd-t. Anyám, apám és a testvérem gépébe mind-mind amd procit vettem. Egyszerûen megszoktam az intelt az évek alatt. Ha megnézted volna a ph-n a topikot amit mondtam, nem írnál ilyeneket, hogy "amd utálónál eléggé megemelkedett a min fps" és hasonló b@romságokat. A másik meg hidd el nem izgat, hogy mit ír egy teszt, az a lényeg, hogy itthon mit tapasztalok és szerintem ezzel mindenki így van.

arty
jah, de te ssd-t is veszel - nagyon helyesen

Forza.

arty
egyébként nem érdemes ezen tipródni, teljesen természetes, hogy ha valamibõl drágábbat veszünk, utána megindul egy önigazolási mechanizmus 😉))

Forza.

Her Laca
Köszönöm😊
Arty😊 Nálam lesz az 20 FPS is😊) Már a minimum különbség😄
Félre a tréfával.10 éve AMD-m van. Nincs vele bajom. Mindenképp kellene vennem lapot,az Athlon2 X4 tök jó de nem hiszem hogy idõtálló. Ja ram is kell lévén DDR2 es em van. Jelzem dicsértessék az AMD-t ,hogy közel négy évet és három procik kihúzott a lapom😊 Nos ha így nézed akkor a proci árkülönbözete ami a különbség.
Én amúgy szeretem az AMD-t😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

arty
tehát egy amd utálónál eléggé megemelkedett a min fps, miközben ezt a ph tesztje természetesen nem tudja igazolni

biztos õk meg amd drukkerek 😉 (fless írta a cikket, aki a fusiont is eléggé lehuzta, odaszurt neki a "nagyon" odaillõ sandy bridzsel is... de itt biztos csalt! 😉 )

cikk konkluzioja:
"A Radeon HD 6870 (és a többi, hasonló sebességû VGA) ugyan elvileg egy felsõ-középkategóriás videokártya, a többség számára mégis inkább csúcsközeli (márcsak magas ára miatt is, a GTX 460-nal egyetemben). A HD 6870-re ugyanaz igaz, mint a GTX 460-ra: mindenképpen négymagosat vennénk mellé. A Phenom II X4 (vagy mondhatnánk akár a Core 2 Quadot is) picit lassabb, mint a négymagos Core i5, de a különbség elhanyagolható (árban már nem annyira...), ahol meg soknak tûnik, ott magasak az fps-számok a CPU-limit miatt."

crysissal nem teszteltek, mivel nem használ négy magot 😄

Forza.

Nekem is I5 750-em van, 3-4 napig kínlódtam egy phenom 2 X4 955BE-vel, aztán eladtam. Akkor bajom ne volt vele, de nem egy intel. Komolyan zavart az amd logó a cpu-z-ben <#idiota> A minimum fps-ek vagy 10-el nõttek Crysis alatt, az átlag úgy 5-el. A ph-n a 6850/6870 elsõ 200hsz-ében olvasgathatsz teszteket tõlem, ott is Ari18-ként vagyok.

arty
20k magasságban pont nincs semmi 😊) esetleg egy használt 4870-et kereshetnél...

ujonnan ezek vannak:
5670 17k
5750 24.6k
gts450 24k

Forza.

Jo estet

AMD Athlon 64 X2 5000+ prochoz mindenképpen.............................................. ezzel a procival felejtõs sztem felesleges erre költeni.

Igen, ehez a procihoz keresnek vid.kartyat.
Olyan 20K-t szannek ra, hisz nem lenne hardcore gameles, es nem kell full-full high detail sem.
Egyebkent mi a baj a procival? Nem olyan rossz ez sztem. Ennel gyengebb proci mellett is lattam mar erosebb vid.kartyat. Nem baj, ha egy kicsit tobb a videokari, mint amit ezzel a konfiggal kitudok hajtani, hatha belefeccolok kesobb meg egy kis let.
Bar lehet, hogy akkor mar inkabb egy PS3 vagy Xbox lessz belole
Milyen videokarit hajtana ez a proci ki? Vagy ez mar manapsag maskepp megy? Hisz egyre jobban leveszik a procirol a terhet a videokartyat.
Az alaplaprol , hatha adtok valami jo otletet.
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6P-VSTA

Koszonom
Árról még nincs semmi info. Szerintem lehet, hogy jobb lesz😊 Dehát még senki se tud semmit, ezért is érdemesebb megvárni. Mi van, ha jobb lesz, és olcsóbb?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

zoliapu
Persze HD4670 -re gondoltam természetesen, az van közel teljesítményben is a beszét kártyához. 😊 Csak mellé ütöttem, bocs.

arty
szerintem sem érdemes bulldozerre várni - ráadásul kezdetben az is brutál drága lesz

Forza.

Her Laca
Mért? Az olcsóbb lesz?Csak kíváncsi vagyok.
Jobb biztos nem ,azt nagyjából borítékolom bár lehet vannak még csodák😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát, szerintem nem érdemes. Inkább várd meg a Bulldozer-t, ha van egy olyan erõs procid amivel kihúzod a megjelenéséig.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

arty
ilyen kérdésre egy nvidia fanbojtól milyen választ vársz? 😄

de hogy ne kelljen sokat várnod, megírom én elõre:
kurvajó, kurvagyors, vedd meg

Forza.

arty
szerintem ostobaság márkahûnek lenni 😉

5850et is ostobaság 460ra cserélni

ha az nvidia szuper drivereket készit, miért kell hetente frissitgetni õket?

(és egyébként mi a különbség az ati-s havonta hivatalos + hetente hotfix és a béta béta béta hivatalos nvidiás metódus közt? 😄 )

Forza.

Her Laca
Na végre egy ember aki I5 el rendelkezik😊
Mi a véleményed róla? Most agyalok egy I5 rendszeren,sokan butaságnak tartják és akkor most finoman fogalmaztam😊 de amit én láttam az meggyõzõ volt ,no meg sok pozitívat olvastam róla. Szerinted megéri?

Her Laca
Ok😊 Akkor vegyen hozzá egy 4 magos athlont az 22-23 körül van.
Még akkor is olcsóbban kijön,mintha mindent csereél. Meg kell néznie az alaplap támogatja e az AM3 as procikat.
Vagy vegyen 9800 at az valamivel jobb mint amije van de az meg szerintem fölösleges pénzkidobás.

Még csak annyit, ha valaki megszólna, ez csak a személyes véleményem.Mindenki azt vesz amit akar.Bocs ha valakinek bántó lenne az irásom.

Sajnálom, hogy zavarnak de szerintem ostobaság ATI kártyát venni.Én most vettem Gigabyte 560 gtx-et. Csendes a dupla hûtõ miatt.Nem melegszik / nézz teszteket róla /.Nekem i5 procim van.Semmit sem húztam és 3dmark vantage-ba 23.000 pontot csinált.Havan ezer forintba került, és nem kell rá plusz hûtõt sem vennem.Sok fanatikus ATI õrült van itt, Nekem is volt HD5850-em, azt cseréltem le 460GTX-re.Kettõ napja GTX560-ra.Szarok a driverek az ATI-khoz ritkán jönnek ki, akkor is szaros hotfix-el.Nvidiánál hetente jönnek driverek.Ha még nem vettél volna a Gigabyte 560GTX sokkal jobb. Szerintem! Bocs ha zavartalak volna.

pxxl
AMD Athlon 64 X2 5000+ prochoz mindenképpen <#idiota><#nevetes2>

All hail the double x!

pxxl
ezzel a procival felejtõs sztem felesleges erre költeni.

All hail the double x!

Her Laca
No most mennyi az az összeghatár ami még nem haladja meg a fájdalom küszöbödet?
Én minden esetre vagy HD6850 vagy GTX460 at vennék.
Ezek kb 40000 es kategória.
Persze van ezalatt is jó ,minden attól függ mennyit szánsz rá.

Hát, ez függ attól, hogy milyen részletességgel akarod futtatni a játékokat, és hogy mennyit szánnál rá. Én így elsõre egy HD5770-er ajánlanék.

Szepmapot

Lenne egy kerdesem a szakertokhoz, ha nem gond

"Kicsit" lemaradtam a gamerkedesben az utobbi idoben, ezert a konfigom sem erdekelt, mert netezesre ez is jo, de a kisfiamat egyre jobban erdeklik a jatekok, es hat O nagy ur 😊
Szoval belefeccolnek egy kis penzt a jelenlegi konfigba, hogy ha nem is a legujabb, de legalabb jonehany ujabb gamet el lehessen jatszani bosszankodas, es nagyobb megalkuvas nelkul.
Ebben kerek segitseget toletek.
Videokartya cserere gondoltam, hisz ez a legfobb dolog sztem.
A mostani konfig:
Alaplap neve ASRock ALiveNF6P-VSTA van benne egy DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+, ami 3000-en megy stabilan magonkent. A videokartya egy Nvidia 8600gt, es van 2 giga 800-as DDR2 ram

Nos ebbe kellene valami jobb videokari, amit meg megeri ebbe a konfigba beletenni, de az ara sem a csillagos eg. A monitor nativ felbontasa 1680x1050- ebben kene produkalnia a gepnek, bar eleg sokszor az LCD_tv-n van a jatek, az sima HD-ben megy

Elore is koszonom a segitseget toletek
Jakuza001
Itt hasonlitgathatsz VGA-kat

http://www.hwcompare.com/3003/geforce-9800-gt-512mb-vs-radeon-hd-4730/

Amugy pediig szvsz olyan 4850-4870-t vegyel ha mar hasznaltat akarsz, az jobb sokkal.

Jakuza001
Mihez kepest ? A mostani kartyakhoz gagyi, a volt kartyadnal eppen csak jobb, de en tuti nem ilyet vennek az is hot sicher.

DONGUBA
Hali koszi a sok kartya javaslatot...most az lenne a kerdes hogy nvidia 9800gt 512 ddr3 as 256 bites karyta mennyire jo?
Mondjuk a 9600gt-hez kepest meg a mostani 4730 512 gddr5 os kartyahoz ami 128 bites

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

oneal1
hudejó😊

köszi

!Forza Ferrari!

[HUN]FaTaL
Fogad korábbit is és fordítva is igaz ez 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

oneal1
válagatom össze a köv gépem darabjait, kérdésem a következõ.

ha egy lapon PCI-e 2.1-es sin van.

akkor csak a 2.1 -es vga-kat fogadja vagy a 2.0-kat is?

köszi

!Forza Ferrari!

Nekem is ilyen van, és a Crysis 2 fut vele kisebb akadásokkal mediumon😊 Igaz az enyém nem AGP, hanem PCI-e.

arty
8ezerért ddr3 rammal ez a legjobb vétel, gyorsabb, mint amit én ajánlottam !! de komolyan, erre csapj le szvsz

zoliapu: 4570 az mobil gpu 😊

Forza.

zoliapu
Ennyiért már van HD 4570 is és az sokkal jobb Blu-ray h.264 HD felbontásúfilm lejátszásban, fõleg 1080p -nél jön ki. 10 % körûl lesz a procihasználat amit te ajánlottál olyan 20%.

arty
(és elvileg a hd/mkv filmeket is képes lesz dekodolni)

Forza.

arty
igen (AGP 8x a kártya, AGP 8x foglalat a lapon), de semmiképpen ne vegyétek meg és fõleg ne a pixmaniatól 😊

DDR1 ram van rajta! Képet ad majd, de kb SEMMIRE nem lesz alkalmas. Egy alaplapra integrált mai videokártya is 2-3-4x gyorsabb nála.

pixmania! franciaországba kell visszaküldened, ha garis gondod van! ekkora értéket NE vásárolj onnan.

ha játszani is szeretne ismerõsöd a gépen, akkor inkább ez: 2 ezressel mondjuk drágább, de itthoni garis

Forza.

DJ YAYO
Megerõsítést kérnék =)

Szeretném tudni hogy "Asus P4GE-FSC" alaplapba (Nem sokat találni róla a neten, ez egy Fujitsu gépbõl való. 2xDDR1, 3 PCI, 1 AGP 4x, 2 IDE, onboard audio, onboard video.) illeszkedik-e és viszi-e EZT a videókártyát =)

(Ismerõsnek kell)

BarackHUN
BarackHUN