Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értelem szerûen (nagyobb érték a gyorsabb)...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Hm, szoval igen, egyforma eredmenyek...
Saor Alba
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Forza.
Arty😊 Nálam lesz az 20 FPS is😊) Már a minimum különbség😄
Félre a tréfával.10 éve AMD-m van. Nincs vele bajom. Mindenképp kellene vennem lapot,az Athlon2 X4 tök jó de nem hiszem hogy idõtálló. Ja ram is kell lévén DDR2 es em van. Jelzem dicsértessék az AMD-t ,hogy közel négy évet és három procik kihúzott a lapom😊 Nos ha így nézed akkor a proci árkülönbözete ami a különbség.
Én amúgy szeretem az AMD-t😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
biztos õk meg amd drukkerek 😉 (fless írta a cikket, aki a fusiont is eléggé lehuzta, odaszurt neki a "nagyon" odaillõ sandy bridzsel is... de itt biztos csalt! 😉 )
cikk konkluzioja:
"A Radeon HD 6870 (és a többi, hasonló sebességû VGA) ugyan elvileg egy felsõ-középkategóriás videokártya, a többség számára mégis inkább csúcsközeli (márcsak magas ára miatt is, a GTX 460-nal egyetemben). A HD 6870-re ugyanaz igaz, mint a GTX 460-ra: mindenképpen négymagosat vennénk mellé. A Phenom II X4 (vagy mondhatnánk akár a Core 2 Quadot is) picit lassabb, mint a négymagos Core i5, de a különbség elhanyagolható (árban már nem annyira...), ahol meg soknak tûnik, ott magasak az fps-számok a CPU-limit miatt."
crysissal nem teszteltek, mivel nem használ négy magot 😄
Forza.
ujonnan ezek vannak:
5670 17k
5750 24.6k
gts450 24k
Forza.
AMD Athlon 64 X2 5000+ prochoz mindenképpen.............................................. ezzel a procival felejtõs sztem felesleges erre költeni.
Igen, ehez a procihoz keresnek vid.kartyat.
Olyan 20K-t szannek ra, hisz nem lenne hardcore gameles, es nem kell full-full high detail sem.
Egyebkent mi a baj a procival? Nem olyan rossz ez sztem. Ennel gyengebb proci mellett is lattam mar erosebb vid.kartyat. Nem baj, ha egy kicsit tobb a videokari, mint amit ezzel a konfiggal kitudok hajtani, hatha belefeccolok kesobb meg egy kis let.
Bar lehet, hogy akkor mar inkabb egy PS3 vagy Xbox lessz belole
Milyen videokarit hajtana ez a proci ki? Vagy ez mar manapsag maskepp megy? Hisz egyre jobban leveszik a procirol a terhet a videokartyat.
Az alaplaprol , hatha adtok valami jo otletet.
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6P-VSTA
Koszonom
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Jobb biztos nem ,azt nagyjából borítékolom bár lehet vannak még csodák😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
de hogy ne kelljen sokat várnod, megírom én elõre:
kurvajó, kurvagyors, vedd meg
Forza.
5850et is ostobaság 460ra cserélni
ha az nvidia szuper drivereket készit, miért kell hetente frissitgetni õket?
(és egyébként mi a különbség az ati-s havonta hivatalos + hetente hotfix és a béta béta béta hivatalos nvidiás metódus közt? 😄 )
Forza.
Mi a véleményed róla? Most agyalok egy I5 rendszeren,sokan butaságnak tartják és akkor most finoman fogalmaztam😊 de amit én láttam az meggyõzõ volt ,no meg sok pozitívat olvastam róla. Szerinted megéri?
Még akkor is olcsóbban kijön,mintha mindent csereél. Meg kell néznie az alaplap támogatja e az AM3 as procikat.
Vagy vegyen 9800 at az valamivel jobb mint amije van de az meg szerintem fölösleges pénzkidobás.
All hail the double x!
Én minden esetre vagy HD6850 vagy GTX460 at vennék.
Ezek kb 40000 es kategória.
Persze van ezalatt is jó ,minden attól függ mennyit szánsz rá.
Lenne egy kerdesem a szakertokhoz, ha nem gond
"Kicsit" lemaradtam a gamerkedesben az utobbi idoben, ezert a konfigom sem erdekelt, mert netezesre ez is jo, de a kisfiamat egyre jobban erdeklik a jatekok, es hat O nagy ur 😊
Szoval belefeccolnek egy kis penzt a jelenlegi konfigba, hogy ha nem is a legujabb, de legalabb jonehany ujabb gamet el lehessen jatszani bosszankodas, es nagyobb megalkuvas nelkul.
Ebben kerek segitseget toletek.
Videokartya cserere gondoltam, hisz ez a legfobb dolog sztem.
A mostani konfig:
Alaplap neve ASRock ALiveNF6P-VSTA van benne egy DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+, ami 3000-en megy stabilan magonkent. A videokartya egy Nvidia 8600gt, es van 2 giga 800-as DDR2 ram
Nos ebbe kellene valami jobb videokari, amit meg megeri ebbe a konfigba beletenni, de az ara sem a csillagos eg. A monitor nativ felbontasa 1680x1050- ebben kene produkalnia a gepnek, bar eleg sokszor az LCD_tv-n van a jatek, az sima HD-ben megy
Elore is koszonom a segitseget toletek
http://www.hwcompare.com/3003/geforce-9800-gt-512mb-vs-radeon-hd-4730/
Amugy pediig szvsz olyan 4850-4870-t vegyel ha mar hasznaltat akarsz, az jobb sokkal.
Mondjuk a 9600gt-hez kepest meg a mostani 4730 512 gddr5 os kartyahoz ami 128 bites
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ha egy lapon PCI-e 2.1-es sin van.
akkor csak a 2.1 -es vga-kat fogadja vagy a 2.0-kat is?
köszi
!Forza Ferrari!
zoliapu: 4570 az mobil gpu 😊
Forza.
DDR1 ram van rajta! Képet ad majd, de kb SEMMIRE nem lesz alkalmas. Egy alaplapra integrált mai videokártya is 2-3-4x gyorsabb nála.
pixmania! franciaországba kell visszaküldened, ha garis gondod van! ekkora értéket NE vásárolj onnan.
ha játszani is szeretne ismerõsöd a gépen, akkor inkább ez: 2 ezressel mondjuk drágább, de itthoni garis
Forza.
Szeretném tudni hogy "Asus P4GE-FSC" alaplapba (Nem sokat találni róla a neten, ez egy Fujitsu gépbõl való. 2xDDR1, 3 PCI, 1 AGP 4x, 2 IDE, onboard audio, onboard video.) illeszkedik-e és viszi-e EZT a videókártyát =)
(Ismerõsnek kell)
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !