41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
nem konkrétan azokra gondoltam akik eladják
de teis tudod, hogy az itthoni ár soxor jóval magasabb már a nagykerekben is.
Ez nem a haszonkulcson múlik.
Illetve nem a ti haszonkulcsotokon. -
De csak addig amig megnem nyered a Lotto otost. :P -
nem én még mindig 6600 GT-t vennék ha lehet :-)
syamomra az a megfelelő P
-

"mi" is :) -
Altalaban ez az elfogadott ar.
10-12% mi is ennyivel dolgozunk kb.
Mondjuk az szerencsesebb helyzetben van pl aki pesti ceg, mert akkor a szallitasi koltsegen is tobbet tud sporolni.
Viszont aki mas varosbol jar fel aruert annak kisebb a haszna emiatt. -
ugyanannyit teszünk mindenre 10%-ot a beszerzési árra. -
Es ? Meg igy is gyorsabb mint a legnagyobb 9800 sorozatu kartya mint a 9800XT.
Es bizony egy akkora kartyara az also szegmensben igencsak nem lehet rafogni hogy lassu lenne.
Kozepes penztarcahoz tokeletes valasztas.
De te tudjuk inkabb 9800Prot vennel. Mert a teljesitmeny/ar aranyban a syamodra a megfelelo. -
viszont az nem mindegy, hogy a magyar kereskedő még mennyit tesz rá a külföldi árra mondván fejjük a tehenet -
miért lenne marhaság?
azért mert neked más a véleményed?
Énse írtam, hogy marhaságot írsz mikor aztse tudtad, hogy kell megnézni az utolsó hozzászólást....... -
Na persze ez egy eladonak addig nem szamit, mig haza nem megy es a sajat gepe ele nem ul. :P
Sok vevo meg aki bemegy, az meg nem tajekozodik rendesen, aztan sokszor hulyeseget csinal a haverjai tanacsara. Na de ez legyen az o problemajuk. -
ezt senki se vitatja az x800 nagyon jó kártya (ára is)
csakhogy pl az X700-asok memóriabuszát az X800-asokéhoz képest megfelezték, így az csak 128 bites lett -
képminőség nekünk mindegy az legyen a vevő problémája, az meg hogy én mit látok sajna legtöbször nem érdekli őket :(
pedig nekem aztán tökmindegy hogy ATI-t vagy NV-t vesz. -
Csakhat az edeskeves ha csak valami egyszeruen zsirul fut a gepen, (marmint gyorsasag tekinteteben).
A kepminoseg sem elhanyagolhato tenyezo.
-
Te mirol beszelsz , amikor akkora marhasagot irsz, hogy ar teljesitmeny aranyban jobb egy 9800Pro-t venni mint egy X700XT-t ? :P
Ne legyel mar ilyen lol.
A HWSW elfogulatlansagarol meg aztan ne beszelj, mivel 2001 majusatol regisztralt tag vagyok a forumon.
Tudom az osszes cikkirorol melyik Intel vagy AMD fan es forditva.Raadasul Fless, Mumia ilyenek.
Vagy akarsz T2K-rol beszelni ? Na latod o ATI elfogult.
De en nem !!!! En csak azt hiszem el amit latok, marmedig azt lattam hogy kepminosegre a MSI NX6800GT-TD 256MB egy nagy rakas szar es ez egy tobb mint 100ezres kartyatol elvarhatatlan.
Na ezert veszek inkabb X800at es nem 6600at vagy 6800at.
-
én is tesztelem melóhelyen a kártyákat (egész rendszert), ha telepített gépet kérnek akkor azon futtatjuk a 3DMark01SE/03-at, mondjuk sajna NV6xxx-es kártyához még nem volt szerencsém de az X800Pro teljesítménye elég meggyőző volt :) -
Ha elfogult lennék eddig nem Ati kártyán gondolkoztam volna.
Amúgy jó neked hogy a munkahelyeden játszol meg filmeket nézel a legújabb kártyával, de én inkább elfogadom olyan véleményét akinek az ország egyik legismertebb honlapján az a dolga, hogy tesztelje ezeket objektíven.
Tudod ez az az oldal ahol az említett szerinted augusztusi az utolsó hozzászólás. PP -
Baratom itt csak egyedul te vagy elfogulva az Nvidiaval szemben.
Nekem van mindket gyartotol kartyam nem is egy.
Raadasul ahol dolgozom latom a kulonbsegeket is.
Itt van elott egy egy sima 9600XT es egy MSI NX6800GT-TD 256MB es az a rohely, hogy a 9600nak szebb a kepe a jatekokban.
Ha megnezek egy divx vagy xvid filmet, akkor meg aztan eg es fold a kulonbseg. Hihetetlen de 3mm-s kockakban latom a tomoritest a 6800nal.
Ennyit a kitalaciotrol.
Pedig ez meg csak nem is 6600, hanem 6800. -
aham
ezt magad találtad ki? PPPP
Mennyivel jobban hangozna:
"Sorry tévedtem, nem találtam meg az utolsó lapot a fórumban
DE mivel elfogult vagyok az Ati-val szemben engem úgyse tudsz meggyőzni"
Dehát ilyet úgyse mondasz PP -
Hat nem tom, hamar lecserelem, nem egy olyan videolejatszasnal kockasodo maszatos paca kepernyoju kartyara fogom cserelni az tuti. -
-
nalátod teis rájöttél
énis azért várok a 6600 GT-re mert csak arra érdemes nekem cserélni P -
Hát pont ez az...mindent visz most,felesleges a csere...
Far Cry,Doom3 maxon,nekem megfelelő sebességgel (kb.25-40 fps)
A gép többi része elég "erős",így ellensúlyozza némileg a kártya közepes teljesíményét... -
és mi nem megy rajta?
a régivel mit csinálsz? -
meg akkormár a Lord-nál
49.990 brutto kicsit jobb nem? -
Mér' akarnék?
A 9600-om is több mint 1 éves...bár közbe rájöttem,hogy most nem váltok,majd jövöre -
Ez miért jó?
Vagy félévente akarsz kártyát cserélni? -
utolsó hozzászólás dátuma
"Idézet (2004. szept. 22., szerda - 15:25)"
előbb olvass aztán írj P

Aki meg találgat az írta a teszet a kártyákról, de eztis írtam már lejebb. -
Akkor marad ez -
vok :(
-
ÁÁÁ
Bazmeg,ez PCI-os :P
-
dehogy van akkora plusz olvass már utánna P -
alaplapot is cserélsz? -
Hi
Erről mi a véleményetek? = VGA GECUBE RADEON X600PRO 128MB PCIEXPRESS +TD
Egy sima 9600-ot kéne leváltanom,ez mennyivel jobb annál?
Thx :) -
Inkább olvasd el amit linkeltem... -
pontosan
inkább az lesz hogy a 9800 el fog tűnni a polcokról
ugye volt már egyszer ilyen P -
Jo lesz abba is.
Na de most tenyleg, hogy lehet egy olyan topicot beszurni peldakeppen ahol augusztusi a legutolso uzenet es azt sem tudjak mirol beszelnek, csak talalgatnak ? (3749)
Amikor mar reg megjelent osszehasonlito teszt a mostani kartyakkal ?
Tok rohely.
-
nem volt PI-es gépem :) AMD 5x86-om volt akkor 133 Mhz-es :))) -
nem látom valószínűleg azt hogy bruttó 50k végfelhasználói árral jelenjenek meg ezek a kártyák itthon. általában 1,5-szeres az itthoni ár mint a kinti, újdonságoknál pedig több. -
Dehogy neked ez kell :Powercolor Radeon 9200SE 128MB PCI w/ TV-Out , DVI
Hogy a regi P1-es gepedben a PCI buszon keresztul tudjad hasznalni a cuccot. :P -
Hat en megneztem most egy X800Pro VGA-t ami 425$ ugyanaz az E-connectben Netto 87920.
Szal kb a netto ar ami a kinti arral egyezik.
Es ha olvasol # 3751
"Mennyibe fog kerulni egy X700 XT ?? 198$ ami kb 40k ha meg rateszunk mindenfele hulyeseget amit az eladok ratesznek akkor sem lesz tobb Br 50k-nal."
40k netto egyenlo 50k br.
Mar ezt irtam le ezer eve.