41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
kidboy #38141 Sajnos igen... de a remény hal meg utoljára..hátha olcsó lesz ! :) -
az uj amd is horror áron jön :) -
TomStorm #38139 Az már biztos,igen:)
Ezek a Gtx-ek nem hoznak lázba már,eszem ágába se lenne a jelenlegi Phantom-nál nagyobb árral bíró Gtx-et venni.
Viszont egy új ATI finom lehetne:)) -
Puhos #38138 Kisebb fogyasztás nagyobb teljesítmény
.
-
kidboy #38137 Engem nem a csicsa érdemel, hanem a teljesítménye ! ;) Ez pár évig elég lesz mindenre, de 1 hónap múlva lehull a lepel az új Ati-ról, kíváncsi vagyok mi a válasz az Nvidia csúcs kártyáira! :) -
Blum #38136 Ez szep meg jo,csak amikor berakod a gephazba akkor kitorolheted vele a segged,mert nem latsz belole semmit. Az a LED-es bumszli a hatuljan pedig inkabb igenytelen,mintsem "dizajnos".
Persze ha hatekony az nekunk csak jo de soha nem ertettem hogy minek kell igy kicsicsazni egy alkatreszt-plane egy VGA-t. -
kidboy #38135 Végre lehullt a lepel erről is! Ez a kártya nagyon durva... na ez kell nekem ! :D -
attól függ :)
a 760gtx most kategoriájában jobb vétel a hasonló amdknél
szal ezt mindig adott összegnél kell megnézni! -
xido #38133 és ha mondjuk nem Ati,hanem nvidia lenne a csere?..bár úgy tudom az ati-nál még mindig jobb az ár/érték arány... -
Én nem várnék jelentős áresést, úgy hallottam hogy annak ellenére hogy lesz új széria, a megjelenő újdonságok a magasabb teljesítményük miatt magasabb árcédulával fognak érkezni, így maradnak a régebbi termékek is, a jelenlegihez hasonló áron. Először a felsőkategóriás megoldásokat mutatják be úgyis, nem biztos hogy a következő HDx850 vagy hasonló mezőnyben versenyző nVidia kari érkezik az ősz folyamán/az évben és akkor miért vágnák meg az árcédulát ha nincs kiújuló verseny... Ősszel egyébként sem feltétlen lefelé vándorolnak a hardverárak, az uborkaszezon befejeztével... :) -
alatta a 7790es van, de az - szerintem - nem lenne elég nagy ugrás :)
ha őszig ráér, akkor várd meg az áresést - tuti lesz, hiszen szeptemberben jön az új széria! -
xido #38130 nem..amúgy pont az a régóta kiszemelt cél,csak még nem férne a keretbe..reménykedem egy őszi áresésbe,ha lesznek új darabok:) -
7850, de az 35-ből max használtan jönne ki ... az is opcio? -
xido #38128 Sziasztok!
Lassan volna kedvem gondolkodni egy új kártyában,ugyan megy vele minden,de csak jönnek azok a játékok nemsokára,amik elkezdhetik már gondolkoztatni a motyót..
Szóval tanács a szintlépésre..jelenleg egy 4890-es van a gépben,meg egy 550w corsair táp..megvan már pár éve,szóval akár megint pár évre előre gondolkodnék,olyan 35 körüli összegben.. -
Egy nagyon jó, csöndes hűtést és némi gyári tuningot. -
Ok5 #38126 a DirectCU II OC Edition mit takar? -
Ok5 #38125 köszönöm skacok valszeg itt ragadok le az asusnál -
Asus
-
Egyiket sem, mivel van alig pár ezressel drágábban 2GB GDDR5-ös verzió is... :)
Például.:
Gigabyte GV-N65TBOC-2GD - 3év garancia - 43.900 Ft
Asus GTX650 TIB-DC2OC-2GD5 - 3év garancia - 46.050 Ft -
Ok5 #38122 most megint eshetek kétségbe:D egyébként a Gainwardnak a zajszintje is nagyobb lehet? -
Ok5 #38121 kaptam egy olyan választ ettől a webshoptól hogy "Gainward, mert sokkal kevesebb baj van velük, ritkán kell garanciáztatni!" -
Én az EVGA-t választanám, már csak azért is mert egy prémium nv gyártó. -
Ok5 #38119 hm. nem tudom melyik gyártót érdemesebb választani ugyanazon modellből...
http://webshop.atxcomp.hu/termek/426018336_2883.jpg/57296
vagy
http://webshop.atxcomp.hu/termek/01G_P4_3655_KR.jpg/57574 -
kidboy #38118 Csak furcsa... mert amikor bemutatnak valamit minden arról szól... -
Alig mutatták be, nem csoda nem találsz róla szinte semmit... :D -
kidboy #38116 üdv. Tudtok valamit az MSI GTX 780 Lightning-ról? Augusztus 7-én mutatták be, de se a hivatalos oldalon, sehol nem találok semmit! :( -

-
Blum #38114 "nem a legminőségibb"
Vegulis igy is kilehet fejezni azt,hogy szar minosegu :D -
Egy darab 6-os PCI-E átalakító csatit általában mellékel a legtöbb vga gyártó a termékéhez, az M-Tech tudtommal "nem a legminőségibb" tápok egyike, de elvileg a többi hardvered alapján nem lesz gond vele, még ha vesztett valamelyest a hatásfokából akkor sem...viszont a majdani új konfighoz érdemes lesz beszerezni pl. egy 500W-os FPS Hexa vagy hasonló tápot! -
Ok5 #38112 most olvasom hogy ennek van egy külön 6 tűs tápcsatlakozója nekem még ez is új dolog a régin nem találkoztam ilyennel (hirtelen nem is tudom van-e ilyen szabad kábelem egyáltalán) mostmár csak az lesz kérdés hogy rá lehet-e bízni a kártyát a tápra -
Ok5 #38111 köszönöm még ez tűnik a legideálisabbnak mint egy középút valószínűleg GTX650Ti Boost lesz.
a táp egy M-Tech ez azt hiszem nem a legszerencsésebb -
Hogyha egy nevesebb gyártó minőségi modellje a 450W-os táp, akkor esélyesen nem lesz gond egy GTX660 mellett sem, bár a korral csökkenhet a hatásfoka... A GTX660 "jobb annyival amennyivel többe kerül", igaz egy GTX650Ti Boost általában ~10e Ft-tal olcsóbb és általánosan alig érezhetően marad el a játékteljesítménye egy GTX660-tól. -
Attól függ hogy milyen a táp, egy minőségi 450-es elég kell hogy legyen. -
Ok5 #38108 azt hiszem leszűkítettem kettőre, Gtx 650 vagy pedig 660. igazából szívesebben adnék ki több pénzt hogyha azzal legalább letudom hogy az az alkatrész megvan a jövőre nézve. jobb annyival a 660 amennyivel többe is kerül?:) ezeknél is ilyen egyszerűen megy hogy csak bepattintom a pcie foglalatba, hátul rádugom és kész? egyedül az aggaszt hogy fog-e tetszeni a 450es tápomnak még egyenlőre egy ilyen környezetben -
Akkor egy HD5770/HD6770/HD7770/GTX650/GTX650Ti bőven megfelelhetne az elvárásaidnak. :) -
Ok5 #38106 próbálnék újabbak játszani hát ha mostaniakkal elboldogulna medium beállításokon akadásmentesen általában élsimitást is vagy kikapcsoltam vagy max 2xesen hagytam stb. szóval nincsenek nagy igényeim
(amúgy engem meglepett hogy a 8600asom is elindított elég sokmindent alapbeállításon még mostanában ahhoz képest milyen idős kártya) -
660/660Ti illetve 760 -
Az igényeidtől függ, milyen játékokra használnád, milyen felbontásban, milyen grafikus beállításokkal... :) -
Ok5 #38103 igen inkább nvidiánal maradnék...náluk mi lenne a már tűrhető szint? -
elsősorban nagy felbontásban tudnád kihasználni, de sok játékkal így is sajnos cpu limitbe ütköznél.
a későbbi géphez meg még mindig gyengécske szvsz, sokat buknál, amikor eladod ...