41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
TomStorm #38541 Üdv.
Kaptam eredeti Win7-et és egyszerüen a VGA hőfoka 85-90 fok között mozog.
Eddig csak Win8.1 használtam amivel 80 fölé sose ment.Ugyanazok a beállítások,Msi afterburner minden.Nincs húzva semmi.
Ez miért lehet így?Nagy baj lenne ha így használnám vagy dobjam el W7-et és tegyem vissza az előző Windows-t?GTX470 a vga,reference. -
690et nem
780at igen
780ti-t - szerintem - nem -
Sziasztok!
GTX660-am van, és nagyjából egy őszi driver frissítés óta alvó módból visszatérve fekete képernyő fogad, csak megerőszakolt kikapcsolással tudom leállítani, de az meg szétbasz mindent ... akkor visszatettem a régi drivert amivel rendesen működött ....... mostanáig, mert feltettem a legutóbbi drivert, de most ezzel is csinálta ... baromira idegesít ... most teszem vissza az ezer éves drivert és javíthatom a hibákat (pl vírusirtó már el sem indul) ...
Van akinek még produkáltak hasonlókat ezek a driverek? -
simonl #38538 Sziasztok, érdemes még megvenni egy GTX 690 -et? Vagy ma már inkább 780 vagy 780 Ti?
Árválkodik egy az egyik hardwer oldalon. -
Blum #38537 Mert az a proci melle hulla felesleges erosebb kartyat rakni.
Mintha ezt is kifejtettek volna a masik forumon... -
Nyiri #38536 Bővebben kifejtenéd, hogy miért maximum?
Másik fórumban is írtam, hátha több infót kapok. Tudom nem jó.
6G ram van. Oké nem várhatok high end-t. Eddig ATI-m volt (tizen éve) de szívesen váltanék nvidia-ra mert az utóbi időben elég sokszro szoptam az ATI driverekkel.
-
7790 maximum
esetleg vidiából egy gtx 750 -
Nyiri #38534 Sziasztok!
Új VGA-t vennék. Most egy HD4850 van ami már régi egy amd x3-s proci lenne alatta. Ár érték arányban fasza kártyát keresnék.
Ötlet? :) -
sakhalin #38533 Köszi srácok.Igen az ár alapján 770-re gondoltam én is.Kiderűl majd írok
-
770et kapsz, gondolom -
Tök8, akkori ára a kártyának euróban, abban az árban kell maiakat nézi. -
sakhalin #38530 Hali srácok.Tönkrement a zotac gtx470 amp kártyám megy ki angliába cserére.
Javítani szerintem nemfogják a levelezésben is helyettesítőt említenek.
Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.Manapság mi felel meg egy gtx470 amp szintnek.(Ergo mit fogadjak el a cserének).Köszi a választ. -
Jah, igen, kicsit melleirtam, gigabyte windforce ot neztem, 83k 3 ev gari.......Eletemben nem volt giga videokartyam, megbizhatoak ? -
Blum #38528 A sapphire-nek es a GTX770-nek kb. annyi koze van egymashoz,mint nekem Korda Gyorgyhoz.
[sapphire meg az eletben nem adott ki nvidiat]
Amugy Asus,Giga,MSI esetleg Palit JetStream -
Gtx770- bol melyik marka az ajanlott vetel...En egy sapphire t neztem ki, az a legocsobb :))) -
d0gm4 #38526 ASUS 4830 se volt piskóta, nálam NFS-ek rendre 100fok fölé vitték, aztán reboot :D:D:D
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=163&tPage=4
ez volt az -
ha rendesen meg van rántva, akkor egy ideig még kihúzhatod vele :) -
q9550 a cpu! -
a pcie 1.0 önmagában nem lassít - ellentétben a cpud feltehetően itt már komoly limitet jelent majd :)
de mivel azt is nemsokára cseréled, így egyértelmüen 760gtx azonnal :) (mivel írod is, h belefér) -
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy régi p5bdelux lapom ami, ha jól sejtem PCIe 1.0 -t tud... namos ebbe belepakolok egy AsusGTX760-at akkor jelent valami javulást a jelenlegi Ati5770 vaporx-hez képest vagy a PCI 1.0 miatt semmit...
aki ért hozzá az válaszoljon nem vagyok kiváncsi mindenféle erőfitogtató bencsmárkokra full durva konfig mellett... a PCIe 1.0 VS 3.0-ás kártya a kérdés!!!
egyébként gondolkodom hogy GTX760 vagy R9270X...de úgy olvastam elég nagy flame lett belőle és ha jól szűrtem le akkor mindenképpen GTX760 (az a 10 20 k nem érdekes...)
egyébként hamarosan beszerzek egy i7 4770k és egy jó lapot mellé...
még mielőtt kiakadna mindenki hogy egy ilyen fos régi lapba beleteszem...demost ez van ...
-
4850-es asusal az volt a baj, hogy a ramokat semmi nem hűtötte, hullottak is ramhibával... -
TomStorm #38520 Na bejött a paszta csere.Alap 42 fok,terhelve 70.Most már tényleg nyugodt lettem:-) -
Inquisitor #38519 Amióta haza vágta OJ Sámson 3 napnyi DJ keverését a híres WHQL-es "ha NTFS-t látok kinyírom" Detonator (a mester nagy örömére) azóta én meg NVidia termékekkel vagyok óvatos. Azért nekem mindkét gyártótól emlékezetes maradt jó pár bugos driver, ilyenek okán nem javasolt jól működő drivert cserélgetni semmi alatt. -
Inquisitor #38518 Minden gyártóból voltak gagyi hűtéses vagy hibás VGA sorozatok.
Anno Asus kiadott egy elég jó HD4870 kártyát, utána kijött a HD4850 egy már nem túl szerencsés hűtéssel ami már oda is kevés volt ... majd nem sokkal később ezt a gagyi hűtést elkezdték a 70-es kártyákra tenni. Az összes kártya visszajött megfőve 2 héten belül. Persze utána kijötte mindkettő kártya jobb, értelmesebb hűtéssel. -
Inquisitor #38517 Általában mindenki a legolcsóbb árakat nézi, Sapphire-ból meg a referencia hűtősök általában tényleg szarok voltak mindig is, már Radeon 9500 kórban is. na jó, a refhűtő mindenkinél gáz szokott lenni, ritka kivétellel. Csak Saphhire szeret olyan pasztát használni ami max. 6 hónap alatt beszárad, olyankor szépen +15-20 fok rájön és ugye hűtő leszedésétől van aki fázik, ráadásul garivesztéssel is járhat.
Ezt tapasztalatból állítom, volt jó pár kártyám tőlük, de én erről tudtam és megoldottam értelmes pasztával. -
Nekem jó pár atim volt már, de mióta megen nV karim van, azóta nyugodtan alszom. Evvan. Mantle ide, vagy oda. -
TomStorm #38515 Ok köszi.Most néztem azért egy videot,hogy is kell pontosan -
Blum #38514 2g meg tobb alkalomra is eleg :D -
TomStorm #38513 Akkor lehet az még belefér ha te mondod:)
Azért pasztát cserélek mert ránézésre már nem jó sz.tem kell neki.
2g paszta elég rá vagy inkább 4g? -
Nálam sapphire 4830, 4850, 6870 volt eddig és mindegyik megvolt 1-2 évig és eddig egyikkel sem volt problémám...le is kopogom, de kinek a papp... -
TomStorm #38511 köszi -
80 fokkal semmi gond nincs -
Ref. kártyákra általában lehet és jó hozzá ugyanaz a paszta mint a cpuhoz. -
TomStorm #38508 Ja és CPU hőelvezető paszta jó a GPU-ra is? -
TomStorm #38507 Ref.videokártyára lehet hűtést tenni külön?Van 1-2 progi igaz béta verzió ami megizzasztja olyan 80fok körül.RPM növelést meg inkább kihagynám -
Gianninál is ott figyel az Asus DC2 51500HUF-ért.
Sapphiret meg soha többet, eddig mindegyik zafír kártyám megfeküdt az ánusból meg megy a mai napig mind, meg az VTX3D is. Mondjuk ez az újabb fajta DC2 ahogy hallom nem valami jó, romlik a minőség itt is...
Végülis mindenki azt veszi ami neki szimpatikus... -
Blum #38505 gianni-nal csak* Sapphire van az iponnal meg nem tudom mit neztel de az meg mindig 55k. Majd legkozelebb.
*a topikban jelenlevo zsenialis szakemberek mar kifejtettek nem egyszer,hogy a Sapphire bizony szar. Nem baj,hogy a huteseik kurva jok es alapvetoen ugyanolyan megbizhatoak mint az anusz meg a gigafos,attol meg szar es kesz. -
Gianni
Ipon -
Blum #38503 link vagy valami? -
Mondjuk simán van 50e ért kiskerben 270x de nem baj valaki szerint ez 60e lol...