41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Blum #38622 A fo komponensekbol van minden lenyeges. Speci cuccokert nem oda kell menni.
Amugy egyik haverom mar nagyon regota csak onnan vasarol. (2 millio forintot mar tuti elkoltott ott)
Tavaly akart venni egy lamptron ventivezerlot de hardverkernel nem volt az arlistan. Mivel nagyon megbizik bennuk es ott szerette volna elkolteni a penzet ezert telefonalt nekik es egyeni megrendelesre beszereztek neki :) -
nekem 8600 GTS-em volt, semmi baja nem volt, csak már gyenge volt. Most GT240 GS duruzsol az asztali gépbe, de már afelett is igencsak eljárt az idő, amúgy semmi baja, bár egyszer újrapasztáztam.
#38619: egész jók az árai, csak a kínálat nem túl nagy. -
gainwardot meg nem egy bolt idén 1 év garral adta - élen az iponnal :D
nemtom mi a jóég történhetett...
(9600asom gainward volt, kimondottan elégedett volna vele, köszönhetően a NÉMA hűtésnek) -
Blum #38619 Gondolom valamelyik nagykerben a Gipsz Jakab. Nem teljesen mindegy az? :D
Amugy a hardverkerrel is hasonlo jo tapasztalataim vannak. -
na de ki az illetékes, akinél leteszi? :D -
A 'fél éveket van bent náluk és addig nincs karid' téma inkább nemtörődöm kiskeres effektus mint márkákhoz köthető dolog, talán Blum fórumtárs írta régebben valamilyen hardverével kapcsolatban hogy a HardverAprós Gianni hogyan intézte egyik napról a másikra a garanciális cseréjét - hibás terméket az illetékesnél letesz, újat elhoz és viszonlátásra'...sok üzlet esélyesen nem lesz olyan rámenős hogy küzdjön az ügyfeléért, főleg úgy hogy nincs belőle anyagi haszna...legalábbis az ilyen ügyleteket tekintve nincs, a bolt megítéléséből adódó többlethaszon avagy haszonvesztés már más kérdés. :) -
phaszom, akkor maradok az eddig jól bevált Gainward Golden Samplenél
-
Igen, ma már pénzért sem kapsz minőséget. Minden kínai tucatszar fos. Egy 150k-s kártya is befoshat első napon, vagy bármikor a garidőn belül/kívül, csak úgy, bármennyire is vigyázol rá. Szimpla hulladék. Felháborító. -
asusról és gigáról is hallani rosszat (amerre én fórumozok), szal akkor mit vegyen az ember? :)
jó, tudom, evga-t :))
(a 3 év gari szerintem is fontos) -
Jah és ez az én véleményem, szal. nem kell megölni érte, megértem, ha más mást gondol. -
Csak rosszat hallani az MSI-ről utóbbi években. A VGA-ikról (sztetek miért ILYEN olcsó). Sok garanciális hiba, miegymás. Én óvatos lennék velük. Hiába a gari, ha fél éveket van bent náluk és addig nincs karid. Én ezért nem veszek többé sapphire-t sem, azzal szoptam. Noway.
Csak ASUS, esetleg Giga a mezei márkák közül. Aztán lehet ez idővel változik majd, de most mást nem mernék sem VGA-ból, sem alaplapból. Ja és spéci hűtős csakis. DCU2, vagy 3 stb.
Nomeg minél több év gari, mert ezek szeretnek gari vége után meghalni. -
nabammeg, tényleg :D
sry én sqj alatta egyel hsz-ére GONDOLTAM, hogy válaszolok :D -
hogy mi? erre válaszoltál #38603 ami kérdés arra vonatkozott, hogy miért nem venne MSI-t... erre te AMD-vel meg Nvidiával jöttél :D
Pedig az engem is érdekelt volna, hogy az MSI miért nem jó, mert én is lehet hogy olyat vennék. -
"Az ASUS kártyák pl. rohadt jó minőségűek."
Jah, a 280x topikban azért sírt nem egy tulaj, hogy szemetel a kártya - asusék a nem olcsó szutykaik esetén a vram hűtést megspórolták, ez lett az eredmény. Egyre inkább az a helyzet, hogy nincs olyan, hogy "jó gyártó" - adott, kinézett modellt kell megnézni, "leinformálni". -
csakhogy amire én válaszoltam, az nem márkáról, hanem a gyártóról szólt ;) -
Az MSI is hasonlóan nagy gyártó, szintén tetemes piaci részesedéssel, jó okkal... :) -
Rony94 #38606 Én azt tudom elképzelni hogy gyengébb márka. Az ASUS kártyák pl. rohadt jó minőségűek. iPon-on is rögtön beállítom a szűrőt ASUS-ra amikor kártyákat nézegetek. -
arra kérdezett, hogy miért nem MSI-t -
mert vidiája van, amdről meg foglma sincs - tehát azt ajánlja, amit ismer ;)
(sqj - de őszintén! azon tul, h kinyiffant az egyik amd karid, milyen gondod volt a "másikkal" ? mert én az én bajaim sorolhatnám az én amdmmel, de én klinikai eset vagyok...)
ami biztos: amd-t akkor tuti nem vennék, ha monitor helyett tévét használnék kijelzőnek ill. ha 4K videót szeretnék GPU-n dekódoltatni -
miért? -
Igaz semmiképpen sem MSI-t, az tény. -
Hááát nekem uccsó két karim amd volt, de én álmomból felkeltve is inkább a 780-at venném. Sőt már mennék is venni, de van már 680-am. :D -
Egyikkel sem lőhetsz mellé, mindkét kari hasonlóan bika GPU-val és tisztességes hűtéssel rendelkezik (nem mellesleg 3 év garival), lehetne pro és kontra érveket hozni elméletben ezerféle szempont szerint napestig, de legcélravezetőbb hogyha utánanézel milyen játékokkal szeretnél játszani a jövőben és megnézni azok mellé melyik gyártó állt, aztán csak kirajzolódik a számodra 'okosabb választás'... :) Ebben a kategóriában nincs mindent vivő voks, aki mégis hamar megmondja a 'tutit' az egészen biztosan zöld- vagy piroshályogos... :D -
Rony94 #38599 Akkor használd egészséggel! :) -
G18XM8 #38598 Szinte az összes teszt, videó alapján amit megnéztem a gtx 760 jobb, némelyik játékok esetében lényegesen jobb, nem is kicsit, úgy hogy a 760-at ajánlom. Én is olyat rendeltem most. -
Novatek #38597 Üdv!
Melyik lenne a okosabb választás és miért?
MSI N780 TF 3GD5/OC GTX780 3GB GDDR5 OC
vagy
MSI R9 290 GAMING 4GB GDDR5 PCIE -
R9 270X kártyát ajánlom! Jóféle kis cucc, főleg a TOP változat az ASUS-tól! Jó, csendes hűtés, jó VGA biosfrissítési metódus, jó teljesítmény, Ipon-nál most csak 57k!
-
Blum #38595 Udv a szamtech vilagaban :) -
Rony94 #38594 Ennyire változnak a dolgok fél év alatt? Bocsi, ezt nem tudtam. :S -
Blum #38592 Ha nyar vegen akarsz venni gepet akkor mi a banatert gondolkozol barmin is?
Merthogy aprilis van...
Addig meg legalabb 150X megkavarodik a piac. -
Rony94 #38591 A nyár végén akarok venni egy új gépet. A gép nagy része már megvan, de a videókártyánál nem tudok dönteni. 60-65k-t lennék képes kifizetni érte.
Tehát itt van aminél nem tudok választani:
-GTX 760
vagy
-R9 270x -
szerintem ilyen kis fogyasztás mellett nincs olyan szar hűtés, ami ne tudná némán tenni a dolgát :) -
Blum #38589 Mindegyik gyartonak van OC-snak csufolt kartyaja (jobb esetben csak 3 ugyanabbol a modellbol) szoval nem ertem a kerdest. Egyaltalan hol vennel te ref. 750-et?
Azt vedd,amelyiken van ertelmes hutes es 3ev gari. Ez pedig altalaban Asus,giga,msi kartyakat jelent. Ennel erthetobben nem lehet elmagyarazni. -
mocsokdrága... ilyen kiskategoriáan drága márkára költeni szvsz értelmetlenség :) -
egyszerűbb lett volna azt kérdeznem, mely márka NEM ajánlott? :D
-
És az EVGA nem gyárt jó kártyákat? Az Nvidia egyik kiemelt partnere nem? -
szóval nincs értelme az OC-s változatnak? :D
Gigával szemeztem eddig, akkor valszeg az lesz. -
Blum #38584 Asus,giga,msi
Nincs.
Marmint van,de mondj olyan gyartot/VGA-t amelynel nem all fenn a meghibasodas veszelye. -
GTX 750 Ti-ből milyen márkát érdemes venni? Illetve van-e értelme az OC-s változatoknak? Olvastam olyat pl, hogy a gigabyte húzottakon megdögölhet a chip, ennek van realitása? -
Vicodine #38582 ok köszi, most jelenleg az ami szamit, aztan kesobb majd lesz olcsobb a mostani 150k +os kategoria...