41390
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • zolo
    Ennyi pénzért ez nagyon drága, ennyiért Radeon 1950pro-t , vagy geforce 7900Gs-t kapsz, amik mérföldekkel lehaggyák a 7600Gt-t.
  • Inquisitor
    50 körül X1950pro-t vagy ha ATI nem szimpi egy olcsóbb 7900GS-t, bár utóbbi picit lasabb :)
  • I3andy
    Szerintetek ez jó vétel lenne?
    Asus Geforce 7600GT 256MB PCI-E Silent Edition
    vagy 50e körül milyen faxa kártyát vegyek?
  • p377y4
    Előre szólok PLS privibe írjatok, mert keveset vagyok gép előtt. THX

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy néztem a www.depo.hu-n az AGP-s karikat és a 7600gs elég jó árban vannak és ilyet akarok venni csak nem tudom melyik gyártó lenne a legjobb. a karira bruttó 30 ezer foritom lenne. Légyszives nézzétek meg a depo.hu-n. Válaszotokat előre is köszi.

Üdv: ZapeE^
  • p377y4
    Szerintetek ezt érdemes lenne megvenni HIS X1600Pro IceQ 512/256MB DDR2 AGP???? vagy inkább másik tipust? PLS PRIVIBE ÍRJATOK RITKÁN NÉZEM A SG-t
  • dienesoft
    Sziasztok! Ma a gépem (videokártyám) a szívbajt hozta rám.(7600GS)Ahogy bekapcsoltam, egyből avval várt hoyg a vidikártya teljesítményét vissza huzza a nvidiacontrol panel és bblablbalbla...idegesbeteg és enyugtalan voltam, hoyg most mi lesz, aztán le is o-ztam és vissza is huzta.Tudom,tudom, 350W-os Codegen van rajta, elég karcsu, de maga a kártya se volt olcsó, nemhogy még vegyek tápot is külön.(MAJD VESZEK)Aztán utánaolvastam, hogy ezt a codegeneknél kiírhatja de semmi baj nem lesz vele,mert a gép "ki volt hűlve". Vissza szeretném álllítani az eddigieket, nos ezértleszedtem a Rivatunert, de sajnos félek vle babrálni, nehogy túl húzzam bármelyiket.Hogyan lehetne visszarakni alap állapotába a kártyát?
  • tmisi
    "Nekem is ugyanez a hejzet ati 9600 ról válatnék mostanába ugya AGP set kell vennem ez hüje kérdés de ezt honnan tudom meg hogyí milyen csatlakozó kell hozzá? AGP PCI stb?"

"Az alaplapod dobozán rajta van, hogy AGP-s vagy PCI-s amúgy valószínűnek tartom, hogy AGP, mert a kártyádból kiindulva régebben vetted az alaplapot is."

Bocs de ez nem valószínű, hanem biztos. Te láttál már 9600-ast PCIE-be? Mert én még nem. Tehát AGP-s alaplap.
  • Gerbill
    Ok. Bocs. Csak már rég nem találkoztam vele:D
  • izb
    gogli a barátod....
  • Gerbill
    A Memória órajele mennyi valójában(a szövegben csak találgatások vannak).
  • izb
    agp kareszből bele megy...ez pl-ul
  • Gyocsika
    A vid kártya dobozára az elejére pedig AGP8X vab írva akkor AGP nem?
  • Gyocsika
    igen ilyen az alaplaponm azt szeretném kérdezni ebbe bele-e megy a 7600 GS vagy valai hasonló és azt moondjátok meg légyszi milyen?
  • Gerbill
    Az alaplapod dobozán rajta van, hogy AGP-s vagy PCI-s amúgy valószínűnek tartom, hogy AGP, mert a kártyádból kiindulva régebben vetted az alaplapot is.
  • Gyocsika
    Nekem is ugyanez a hejzet ati 9600 ról válatnék mostanába ugya AGP set kell vennem ez hüje kérdés de ezt honnan tudom meg hogyí milyen csatlakozó kell hozzá? AGP PCI stb?
  • p377y4
    Előre szólok légyszives privibre írjatok mert nagyon ritkán vagyok gép előtt.

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy ugyebár már itt a karácsony a hátunkon és végülis eldöntöttem hogy mit kérek karácsonyra csak nem tudom hogy mien tipus lenne a legjobb választás. Ez a dolog a videókártya lenne.A kártyára bruttó 30e Ft-om lenne. AGP foglalatú. Játékokra szeretném használni.Ha lehet a www.depo.hu-n nézzétek a kártyákat. Előre is kösz.

Üdv: ZapeE^ iN nLg
  • Gerbill
    Az sokkal jobb, vagy csak kisebb apróságokban?
    Más
    Egyszer találtam egy oldalt, ahol a videókártyák teljesítményét lehetett összemérni, úgy hogy kiválasztottam két kártyát és megadtam egy játékot és annak a beállításait(4xAA, vagy akármi más) és amikor a gombra klikkeltem, akkor egy csomó v.kártya teljesíítményét behozta, a beállított értékeken, hogy hány FPS-el futna rajta a játék. A kérdésem az volna, hogy nem tudja e valaki megmondani, ennek az oldalnak a címét.
  • FFX
    7600 GS
  • Gerbill
    Most szeretnék ATI 9600-ról váltani valami újabbra. Szerintetek melyiket válasszam? x1600 Pro, vagy 7600GS. Játékok terén melyik a jobb teljesítményű? Eddig meg voltam győződve, hogy az ATI x1600 erős kártya, de mmost nagyon sok rosszat olvastam róla, hogy gyenge stb. Vagy 30e forint körül valami jobb teljesítményű AGP-s kártya van még. A válaszokat előre is köszönöm.
  • Noninnyó
    A Gef6600 GT SM3.0-ás, az X800-as nem az. Több frissebb játék el sem indul shader model 3-at nem támogató kártyán. És mi lesz még a jövőben. Szóval 6600GT szvsz.
  • duran5r
    nincs is 256bites 6600GT? :D most akkor melyik jobb? :S his excalibur x800 nem is xt bocs csak pro vagy egy xpertvision 6600GT.. az x800pro 256bites gddr3mas ramokkal van szerelve
  • Inquisitor
    Nem márkás, de elöbb vennék, mint Captiva vagy full noném cuccott. (Manli és Tsa.)
  • Inquisitor
    Nem létezik.
  • chadi
    Sziasztok!

Az XpertVision mint vga kártya márka az milyennek számít?
    Felejtő utca vagy nem rossz ?
  • PLackó
    létezik 256 bites 6600GT?
  • duran5r
    csak aztne mondjátok hogy az XT mert akkor kaphatom szét a hűtést stb aztán csinálhatok újjat :S
  • duran5r
    X800XT 256Mb 256bit GDDR3 avagy 6600GT 256MB 256bit fogalmam sincs miylen memókkal szerelve stb.. a 6600GT támogatja a shader model 3mat?
  • izb
    Itt is felteheted a kérdésedet...tts kolléga fog válaszolni....
  • NormalisEmber
    Megnéztem, marha jó kis oldal, holnap felhívom őket. Gondolom mivel a hűtés a szakterületük, biztos hogy lesz.

Thanks!

• izb
    Itt nézd meg
  • NormalisEmber
    Köszi!

Remélem nem hiánycikk és be tudom még a héten szerezni.
  • izb
    Vegyél rá egy ilyet!!
    Thermaltake V1Ultra

Link vazze
  • NormalisEmber
    Szóval szerintetek van megoldás? (van ilyen "laposabb" hűtő? :)

• ajem kisa
    4. foton...
  • zolo
    Tök zsír az a ház
    Mi az a "hozzáadott riser kártya"?
  • FFX
    sajnos nem, csak AGP videokártyát tudsz belerakni a jelenlegi alaplapodba
  • NormalisEmber
    Sziasztok!

Lenne egy kis problémám: vettem egy inno 7600gst kártyát és a baj hogy túl nagy a hűtője ahhoz hogy beférjen egy thermaltake mozart sx házba(a hozzáadott riser kártyát használva).
    Tudnátok olyan videókártya hűtőt ajánlani, amivel már működne a dolog?
    Hátha találkozott már más is hasonló problémával.

Köszi!

• scorpeeon
    dehhogy megy bele
  • hegedus15
    Lenne pár kérdésem:
    1.a PCI és a PCI-E aljzat között van különbség?
    2.az alaplapomat megvizsgáltam és az volt írva hogy 6 PCI és 1 AGP szeretnék videókártyát venni és hogy a PCI-E-s bele megy a PCI-s aljzatba?
    A válaszokat előrre is köszönőm!!!!!!!!!!!!!
  • uborka666
    A napokban járt tesztlaborunkban az NVIDIA kisebbik zászlóshajója, a 8800 GTS, megnéztük mire képes két ilyen kártya SLI módban. Tesztünkben arra keressük a választ, hogy megéri-e közel 250.000 forintot befektetni két ilyen erőműbe.