41390
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Solten
    Intel vonalon nemtom', de AMD-n csak Giga...
  • Solten
    Vargáné a best! Egy informatikus-szakértőtől hallottam...
  • shrike7973
    Én többet nemveszek gigabyte alaplapot tuti.. legalábbis ez sokkal gyengébb tuningra mint auss p5b...decsak összejött nehezen...
  • Solten
    Jóéjt :D Tápból minden jó árú-márkás jöhet, Gigabyte alaplap az alap :D
  • shrike7973
    Aha.
    Ííííígy van. (asussal mi a bajod?:D)
  • shrike7973
    De asszem váltok egymagosra, kevés ez a core2..
  • MaSzKa
    Corsair FSP Zalman Sesonic
    tápok jók a többit azért nem ajánlom mert nem jó vagy irreálisan drága
  • shrike7973
    Jaja adja...
    Tiszta poén itt mindenkinek megvan a saját config valássa...^^
    Maszka: Abit alaplap, amd proci, geil ultra, vagy a-data, corsaiiir táp, SAMSUNG dvd író :D ja és nefeleggyük a logitech egereket..:D!!! Meghát a freezer pro is "morgós" lett xD...aTI...
    Solten: Giga lap, BA amd proc, yate loon chieftec táp, geil ultra (alap?:D), samsung plexi vécépapirfííling egérutálat, VGA: 8600 ge, 3870...
    Jómagam: öö... COD4 :D intel, geil (kingmax :(), giga lap, asus táp, asus vga nekem eddig ezek jöttek be.
    Ezért jó az sg.. :D
    Jóéjt kollégák ^^
  • Solten
    Maszka a Corsair titkos ügynöke... (többek közt)
  • shrike7973
    Chieftec meg a halk yate loon venti..:D
  • Solten
    kodnégy!!
  • shrike7973
    Solten kolléga sose ajánlott codegent..
    Kikérem magamnak..:D
    Én asust hirdetem, solten a chieftecet, ezzel szembe maszka a corsair poweeeeer + saga fehértapéta tápokat.
  • Solten
    Mit szólsz ehhez a kártyához komolyabb konfig beszerzéséig?

1.0 ns Samsung memória, GTS órajeleken üzemel. Coolermaster hűtő.
  • shrike7973
    Nemazért de még ez a hsz is hemzseg a hibáktól...
  • Solten
    Nem kell. Jó pap "holtáig tanul.." ;) Így néz ki:

• Nortu
    A G92-es GTS-ről nem tudtam, ezért most szégyellem magam.
  • Solten
    Teljesítményben a 8800GTS (512MB) a jobb. Ár/érték a GT mellett szól. 37k-ért már vesztegetik.
  • Solten
    Jól írod. Majdnem A GTS-nek kiadták a G92 chipes szériáját is 512 ill 1GB DDR3 memóriával. az 1 GB felesleges rá a 256bites mem.vezérlő nem bírja kihasználni.

Ahogyan a G80-alapú korábbi 8800-asok, a G92-es GT is szenved a „memory leak” (memóriaszivárgás) hibától, mely értelmetlenné teszi a 256 MB memóriával ellátott modellt, és az 512 MB-os teljesítményére is hatással lehet. Fejlettebb gyártási technológiájának köszönhetően a 8800 GT kevesebbet fogyaszt elődeinél, de sikerült olyan szerencsétlen referenciahűtést választani hozzá, ami alatt jó melege van a GPU-nak, terhelve hangos, és az NVIDIA emberei is beismerték, hogy jól szellőző házat igényel. De – mondták – legalább nem foglalja el a szomszédos kártyahelyet. Köszönjük szépen...

(ph)
  • Nortu
    Szerintem függ attól, hogy a kártya mennyi memóriával szerelt (GTS: 320/512/640MB, GT: 256/512 MB), meg attól is, hogy tuningolt-e avagy sem. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy A 8800GT 256 Megával nem igazán ajánlott, mert a kevés memóriával kiegyensúlyozatlan teljesítmányt produkál (ez számos tesztből kiderül). Ja még annyi, hogy a 8800GT-n újabb grafikus chip van (GTS: G80, GT: G92). Jól mondtam srácok? Nehogy okoskodáson kapjatok, neadjisten hülyeségeket írjak.
    Hogy melyik jobb? A választ inkább meghagyom másnak. Talán a 8800GT 512MB? Vagy ez egyértelmű? Vagy nem?
  • Solten
    Hé? És hol az ékezet??
  • Solten
    Mivan??? Tavaly év elején????

Stupid. Ne hasonlíts magadhoz Keresgélhetsz nyugodtan én soha nem ajánlottam ilyen sz@rt
  • UUUU
    Na jó én ehhez már fáradt vagyok, inkább elmegyek aludni. Szerintem jobban teszitek, ha ti is azt teszitek.
  • [Jakuza]
    Majd keresgelni is fognak szamodra, en is lattam meg tavaly ev elejen, amikor erolkodtel, hogy az nem is olyan rossz. LOL
    Mihez kepes a Vargane fele pukkanos tapokhoz ? :DDDDDD Biztos olyanod volt es van viszonyitasi alapod
  • Solten
    Mikor ajánlottam codegen tápot? Ideírnád a hozzászólás számát per topik?

• Solten
    Hm, bénázok itt a hivatali Dell-billentyűvel (otthon van a jó kis Samsung)

Nah, ügyes! Megy ez neked...

• UUUU
    Ahhoz lekellene mennem a te szintedre.
    Azt meg nem óhajtom. Főleg azért sem, mert aki Codegen tápot ajánlgatott, mint te az ne akarjon a számítástechnikában okosnak tűnni. Föleg mert néha akkora ökörségeket írsz, hogy már párszor megbuktál volna egy ilyen tagozaton, az iskolában.
  • [Jakuza]
    magyarzseni ? Nem tudtad, hogy a Magyart illik nagybetűvel írni ?
    Ráadásul, mióta összetett szó ? Ne nekem papolj a Magyar nyelvről.
    Majd, ha megtanultál utána beleköthetsz, hogy ékezet nélkül írok.
  • Solten
    Dehogy én szórakozok rajta a legjobban... Te meg ne menj le a szintjére uuuuuuuu
  • [Jakuza]
    Nem is csodalkozom, hogy egy P4re ruhaztal be, aminel egy P3 azonos orajelen jobb volt.
    Azert mert lol vagy ? :D Vagy Intel buzi vagy, amikor a K8 ezerszer jobb volt nala ?
  • Solten
    Mivel nem írsz ékezeteket te magyarzseni és nem adsz magyarázatot az összevissza-linkeléseidre, jóhogy már megkeversz mindenkit

"Szerinted egy 4800+ jo ha elmegy 2800MHz-en :D"

3200+ -ra értettem/írtam te főb@lfasz

"Meg ahhoz hogy 200ezret rakoltottel a gepedre"

Sose költöttem rá annyit...

"fogadom nem is lattal meg sose AMD processzort, nem hogy 754est vagy 939-est de meg AM@-est sem"

Volt s939 3200+ -om is többet közt...

"Akkor vegyel egyet magadnak egyet es egy C2D 1200ad melle"

Hehhehehh... gyengébbek kedvéért: http://logout.hu/blog/solten
  • Dave00
    De melyik a jobb?a GT vagy a GTS? plz erre is válaszoljatok:)
  • Ari18
    Már azt sem tudja mit beszél.
    3650-et Maszka szokta ajánlani 2600XT helyett.
  • UUUU
    Nem veszitek észre, hogy Jakuza szívat titeket ?
    Jót szórakozhat rajtatok. Mondjuk én is jókat röhögnék, ha valaki Codegen tápot ajánl mint te Solten, ahogy olvastam.
  • Ari18
    Kár,hogy megint másra válaszoltál de mindegy.Szerintem már rég leírtad magad az egész fórum előtt.Gratulálok " informatikus"
  • Solten
    3650-et sem reklámoztam soha überkártyaként... :D Ez ütődöttebb mint hittem.
  • [Jakuza]
    Marmint a te egymagos szarodat ? milyen geped vanegy Spectrum ? :D
    Mert nekem budosbogar nincsen egymagos procim csakhogy tudd :D
  • Nortu
    Így igaz.
  • Solten
  • Dave00
    De melyik a jobb?a GT vagy a GTS?
  • Ari18
    Solten mikor ajánlott codegen tápot?Legalább ne írjál f@szságot,ha már kifogytál a kis érveidből.Az elmúlt 200hsz a te hozzá nem értésed miatt van.Aminek 90%-a OFF.