41390
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • mrzoltan
    Hali! Fontos 9600 Pro vga(AGP)-set tudnák venni 6-7-8k-ért.Mennyire futnak a játékok nem az crysis érdekel,han me cod2,nfs ,stb
    És megéri-e a plusz a FX5200 helyett ami 3 k.

THX
    2GHZ celeroncs és 768 ram mellé.
    300W wlég neki nem ?
    Mercury.
    Nem beszólást leszólást kérek nem config váltást nyárvégén lesz,hane mnorméális választ.
    THX
    Zole
  • Solten
    Kicsit túlreagáltad a dolgot, senki nem akart kioktatni és megbántani, az S3 évek óta létezik, és ha akkora nálad a sötétség hogy még ennyit se tudsz, legalább bunkó ne légy.

Have a f*ck day.
  • reaper4
    megértem, h ideges vagy, de ha nem látod értemét a vitának akkor miért folytatod? tök felesleges szvsz. csak magadat b@szod fel és más fórumozókat idegesíted a sok nem témához szóló hsz-el.
  • DarkSector
    ugylátszik csak igy értik meg.
    Pont hogy ők azok akik idejönnek, azt azt hiszik, hogy ők szarták a világot, és hogy mindenrőr mindent mindenkinél jobban tudnak.
    Azt sorba mondják nekem hogy dőljek már a kardomba, hogy ekkora köcsög valaki, hogy egy videókártya márkáról nem hallottam.
    Istenem, ez nem alaptantárgy az iskolákba bazzeg, senem győzike hogy a világon mindenkinek ismernie kell.

Nekik nagy a mellényük nem nekem.
    jah és ha visszaolvasná, akkor tudhatnád, hamár belemártod magad ebbe.
    Szép napot mindenkinek.
  • Solten
    Ez egy agytalan...
  • reaper4
    nem vennél már vissza? folyamatosan személyeskedsz, meg parasztkodsz. ha gyenge a szókincsed ahhoz, h leépíts vkit normálisan aki idegesít, akkor sajnállak.
  • DarkSector
    Jah te aztán okos vagy, biztos a láma volt a jeled az oviban azt azóta ez alkotja a szókincsedet.
  • DarkSector
    A pontok nem helyettesítenek semmit.
    Majd ha én pontokkal akarom helyettesíteni mondjuk a geciszájút akkor valahogy így nézne ki:
    "ge....jú"
    Nem kell beleképzelni semmit...
  • reaper4
    régebben meg tudták oldani,h ramot bővíts ugye... szal ez csak rajtuk múlna.
  • reaper4
    és ez így van :) szép megfogalmazás :)
  • Barny
  • ates84

rossz stílusú primitív (fórumozó) vagy
  • davidka003
    "Kis k...."

Ha úgy vesszük akkor ez sértő, mivel kis köcsög lenne a pontok helyén.
    Vagy talán mást jelent?
  • DarkSector
    Neked kuss.
  • DarkSector
    Jah amit én irtam abban sem volt semmi sértő...te
  • davidka003
    Nem lehet, mert pl. az ATI-nál is minden GPU teljesen más nagyságú, felépítésű. 2600 XT-be is hiába raknál bele egy HD 3870 GPU-t az nem működne. Teljesen más a NYÁK felépítése. Más GPU-hoz más BIOS is kellene amit te otthon nem tudnál megcsinálni.
  • Barny
    Deha szerintem procihoz megtudjaak oldani akkor ehez is lehetne.
    Csak egy szabvanyhoz tartanak magukat es kesz
  • davidka003
    Hülyeség. Más GPU-hoz átkéne tervezni a NYÁK-ot.
    Más feszültség szabályzó áramkörök kellenének, más ellenállás meg egyéb ilyen dolgok.
  • Barny
    Jo lenne ha valamelyik gyarto olyan garfikuskartyakat csinalna,hogy kulon lenne benne cserelheto GPU foglalat ramokkal egyutt.Mint az alaplapokon a proci csere...
    Mennyivel olcsobb lenne egy uj kartya...csak eccer kellene megvenni a NYAAKOT...Vagy ez hulyeseg?
  • davidka003
    Nem hiszem. Az van benne amit beleraknak.
  • zoli47
    Elméletben igen. Gyakorlatban nem. Főleg nem itt a balkánon.
  • zoli47
    videokártya ^^
  • ates84

• Barny
    Ebbe lehet venni GPU-kat?
  • davidka003
    MSI's MXM SLI Card
  • davidka003
    Te vagy a láma. Semmi sértő nem volt abban amit Nortu írt.
    Hülye vagy, ha ilyen kis dolgon megsértődsz. Most kiderült rólad, hogy tényleg egy 5 éves szintjén lehetsz.
  • Barny

Ez meg mi?
  • DarkSector
    Kis k... szerinted ha valakinek monnyuk 4-5 éve van PC-je az mennyire függ össze azzal hogy hány éves.....???????????????????
    LOL
    A sok láma.....erre mást már nem tudok mondani.....
  • DarkSector
    Anyád meg te a
  • Nortu
    Akkor te nagyon fiatalkorú lehetsz, ha nem is hallottál ilyen márkáról... (S3 Trio, S3 Virge, S3 Savage 3D, S3 Savage 4, S3 Savage 2000, majd ezek a DeltaChrome csodák... így sem rémlik?)
    Egyébként a Savage 2000 után (Diamond Viper II) soha a büdös életben nem vennék többet S3-as kártyát!
  • Solten
    HTPC-hez, de mind a két nagy gyártónak van 5 féle terméke rá, plusz ezt a feldatot mostmár egy alaplapi integrált is el tudja szinte látni, így tényleg nincs nagy létjogusultsága...
  • Solten
    S3 trio 64
  • Solten
    Még anno volt ilyen "3d gyorsítóm"...
  • Solten
  • DarkSector
    Nem az a kérdés, hogy minek, hanem kik adnak ki?
    Mert ilyen márkáról még nem is hallottam.
  • Nortu
    Zsír! Ez a kártya ajánlott vétel!
  • Viktor9202
    Milyen profi hűtése van Nem is hűtés hanem fűtés. Nem értem ilyen szugykot minek adnak ki?
  • shrike7973
    Hinnye 2,1 fps crysis cserélem a vga-m..
  • Solten
    S3 Chrome 430 GT

Büntet!

• Solten
    Nforce 520-as lapot nehogy vegyél, Asusban ilyenem volt, elég gagyi.