41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
G18XM8 #24213 Hajjaj én még anno a voodoo1 es grafikus gyorsítónak hogy örültem hogy 2x gyorsabb lett a quake2 -
Speedy86 #24212 de a 1.8 is a 2.4-töl:) -
azt még simán kihajtja, azért egy 2400XT jóval gyengébb egy 7900GT-nél :) -
Speedy86 #24210 akkor nekem a 1.8-as x2-es amd nem hajtja ki teljesen a 2400xt-t?:)
mert ha nem akkor felrántom 2.4-re azt még stabilan bírta csak + 10 fokos lett:D -
én ezt a karit nem tuningoltam, eddig minden megy rajta max grafikán akadozás nélkül min 20FPS-el (Crysis) szerintem nemis fogom bántani:) így örülök hogy 30k-ért vettem 2 hónapja egy olyan karit ami ver a 8800GTS-t legalább egy dologban :) -
régi szép idők amikor még az ati 8500 250fps el játszotunk játékokal :) -
minnya kiváncsi leszek...
nekem szerintetek van cpu limit? -
Na valszeg úgy könnyebb lesz ha elmondod milyen kártyád van, mert így elbeszéltek egymás mellett.
írd le milyen vga-d van.
Gondolom ez nem jelent nagy problémát.
Ha igen akkor jobbegér (az asztalon, mármint a hátteren nem azon az asztalon ahol az egér van.) -> tulajdonságok és beállítások és ott lesz középtájt. -
igen, és? nem is kell CD nem értem mi a probléma. Milyen kártya és melyik játék nem indul? -
CPU limit akkor van ha 800ban lowon ugyanannyi fps van mint 1280ban highon -
Lassan biológiaórákat tartunk. 
Dos-tól a majmokon keresztül az emberekig!!!
-
volfika #24202 Na de ehhez nincs semmilyen cd-je ez ugy ett letöltve a netröl 

-
Gondolom azért, mert a 8800gts új, de a te kártyád tunning kártya, még ha nem is dx10-es.
Tudtommal az 1950xtx a dx9-ben a legjobb kártya az atinál.
talán ez lehet. -
Miért nem dual core ról van szó?
Amúgy meg frankón nem vágom...ne érts félre nem veled akarok veszekedni, de frankón nem vágom, hogy sok okos,honnan a picsából tudja, hogy mikor megy fullon a kártya, és hol kezdődik az a pont, ami miatt az fps a proci miatt növekszik?
Mert honnan tudja valaki, hogy mondjuk az fps a kártya miatt növekszik, és nem az miatt e, mert a fizikára +1ghz mondjuk adott.
Remélem érti mindenki hogy mire gondolok.
Kell a játékhoz a proci teljesítménye, de nem a vgat fogja vissza, hanem a fizika miatt lassul be. A kártya attól még előállítja azt a minőséget, csak max akadozni fog.
PERSZE ez nem neked szól hanem azoknak akik ezt kitalálták.
és mindenkit megtévesztenek, úgy mint veled is tették.
Nekem azok a játékok, amik nem igényeltek régen dual procit, azok ezzel a kártyával és a 3Ghz-es procimmal ugyanígy mentek...
Na akkor miért nem fogta vissza a kártyámat a proci? -
Speedy86 #24199 igen igazad van én értem mit mondasz de attol hogy ember vagy még emlős is:D -
nemis, de gyorsabb lett a játék:)
am most haverral tapasztaltunk egy érdekes dolgot, ami a köv: a gépe ugyanaz mint nekem, kivéve a videókarit neki XFX8800GTS 512MB-s van, felraktuk a CoH-ot mindent teljesen ugyanúgy beállítottunk DX9-ben, és nekem sokkal több fps-el fut a játék, 2x annyi az átlag fps-em mint neki, ezt tudja valaki hogy mitől lehet? (mondjuk engem nem zavar, de őt kicsit idegesíti)ó:):) ) -
Mi van? A videókártya az hardver, nem szoftver hogy másolgatod. Tedd fel a driverét, vagy cseréld ki a kártyát ha nem indul a játék mást nem tehetsz. -
de a proci nem birta 100% kihajtani 7900 től a kártyákat
-
ez hülyeség hogy nem lenne gyorsabb...
én mikor a régi gépbe beraktam a 9800pro után a 7900GT-t minden gyorsabban ment, aztán a 7900GT után az x1950XTX-et és megint lehetett látni mindenen hogy gyorsabb lett... (Athalon64 3000+ volt az előző procim) -
volfika #24194 Csö! egy kis segitségre lenne szükségem van egy vidokártyám amit be kellene másolnom de nem tudom,hogy hova mert nem vagyok valami nagy gépész!!!!This utility computes MD5 checksums of files, ignoring end-of-line
conventions unless the -b (binary) flag is set.
usage: md5sum [-bv] [-c [file]] | [file...]
Generates or checks MD5 Message Digests
-c check message digests (default is generate)
-v verbose, print file names when checking
-b read files in binary mode
The input for -c should be the list of message digests and file names
that is printed on stdout by this program when it generates digests.
So, if you want to generate a MD5 sum for a certian file cdimage.iso,
open a command console (Start/Run and enter "command"), and issue the
command "md5sum -b cdimage.iso".
------------------------------------------------------------------------
/debian/tools contains MS-DOS tools for installing and booting Linux.
fips20.zip Non-destructively split harddisk partitions (works with FAT32)
gzip124.exe gzip for DOS
lodlin16.zip load Linux kernel from DOS
rawrite1.zip rawrite version 1.3 (rawrite 2.0 is much faster, but
rawrite2.zip rawrite version 2.0 it locks up on some machines.)
unz512x3.exe Info-ZIP's free UnZipper for DOS
rwwrtwin.zip Win32 version of rawrite runs on Windows 95, NT, 98, 2000,
ME, XP and probably later versions.
diskio.zip Under 95, 98 & ME you need diskio.dll. It must be in
the same directory as rwwrtwin.exe. (uncompressed)
md5sum-w32.zip Win32 version of md5sum

elöre is köszönöm a segitséget.Ugyanis az a baj hogy van rgy játékom és nem megy mert azt irja ki hogy a videokártyám nem támogatott!! -
Nem hajtja ki a kártyát. Pont most szó Ph-n, hogy 2,2 Ghz-es procihoz max 7900 GT ajánlott, mert nagyobbat nem hajt ki. Hiába rakna bele egy 9800 GTX-et, nem lenne gyorsabb a játék. -
Miért?
Melyik játéknak kell nagyobb? -
70e-ért inkább HD3870x2-t vettem volna de te tudod:D -
G18XM8 #24190 Köszi a válaszokat... -
2,3 Ghz igen is kevés. -
Nem kevés és naná hogy nem éri meg max az x2-es változatra. -
G18XM8 #24187 Szerintetek egy Core 2 6550 proci nem kevés egy 9800gtx-hez? Másik kérdés megéri lecserélni a 3870-t rá? -
70e a kártya bárhogy nézed.
Azért kiváncsi lennék a véleményedre, mert nekem is 550w-os a tápom és 320-as gts-em van, hogy mekkora eltérés van a 2 kártya közt.
Legjobban crysis-nál tudnád tesztelni.
Várom a véleményt....
-
Gabesz026 #24185 Hi!
Ma hazahoztam a 9800 GTX-emet és meg kell mondanom nagyon brutálisan néz ki holnap be is szerelem a gépbe. Kiderül jó-e neki az 550 wattos táp.
Mondjuk sokat filóztam megvegyem-e 70k-ért de végülis sikerült eladnom a 8800 Gts-emet (320-as) 30k-ért így aztán csak 40k-ba került a kártya. -
Jah ezekszerint mi is majmok vagyunk mi, csak már nem turkálunk a gyermekeink haja közt tetvek után mi.
Na erre mondom, hogy abból indult ki, de annyira megváltozott, hogy teljessen más "faj" lett.
De igaz kár vitatkozni, úgysem fogja senki megérteni, aki fejébe vette egyszer már hogy ez dos.
:D -
Jah annyi a közös, hogy mindkető fut a pc-den.
Amúgy thx a tippeket a BD-hez.
De az a gondom, hogy a Power DVD Ultra nem tud HDD-ről betölteni, mert 8090000A hibát kapok rá.
Addig eljutottam, hogy kéne valami, amivel HDD-ről tudok iso-t csinálni, viszont az UltraISO csak 2 oldalú lemezre tud max képet készíteni.
És ez a 9.5GB-os korlát nem elég a 34GB-os filmhez. -
Speedy86 #24182 télleg befejezem az offolást de mint korábban írtam nem az XP-röl volt szó. De szerintem butaságot beszélsz. Igenis mondhatjuk, hogy az xp is onnan nőtte ki magát. Ez olyan mintha te letagadnád az őseidet, hogy ők még nem értettek a géphez ezért semmi közötök:D
Te se csak ugy lettél. Valamiböl létre kellett hozni:D
de kár ezen vitatkozni. Szeretünk DOS:)
-
A dvdnek köze nincs a cdhez, csak a lemezméret egyforma:D
Az XP azért nem hasonlít a doshoz mert NT alapú :D
Egyébként HDDről blurayt a powerdvd-vel vagy a kmplayerel próbáld meg:D -
Igen, lehet hogy abból indult ki, de az XP még csak halványan sem hasonlít a dos-ra.
Ez olyan, hogy 20 év múlva lesz XYZ oprendszer, amire majd aszonnyák, hogy ez valójában egy grafikus dos.
Háát ha egyszer már nem úgy működik mint a dos, és még csak nem is úgy néz ki a felülete, akkor ez nem egy dos.
A vista sem egy grafikus xp.
A vista az vista.
vagy ott van a cd és dvd....a dvd is a cd-ből származik (továbbfejlesztett változata). De közük nincs egymáshoz, azon kívül, hogy egyforma méretűek. -
De nézd meg fentebb. -
Igen, sorry mindenkitől, egy kis hírmorzsa:
Geforce GTX 280: Jún. 18
RV770XT és Pro: Jún. 16 -
Hát akkor vlite.. tökmind1..
-
nlite nem kezel Vistat, ahhoz vLite van:) Nekem kevésbé bugos mint az XP :) Na mindegy ez itt már erősen offtopic. -
Próbáltam már 32bites vista nlite-ot, szuperjó, gyors, csak atombugos. Valami fontos komponenst mindig "kifelejtenek" belőle...
-
Ezer éves. De nem ez a lényeg. 2008 kernel nem rossz, a sok csicsa-giccs ami a körítés, klasszul belassítja.