41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
-
"De sokan azt mondják h ez a 2,2 GHz elég kell h legyen neki."
Azért mondják mert lámák. Egy 3870-hez is 3Ghz-es proci kell.
A 4850 meg dupla olyan gyors akkor ahhoz szerintem simán kellhet 3,6-4GHz. -
Jimanszky #24971 4850est.De sokan azt mondják h ez a 2,2 GHz elég kell h legyen neki.Összezavar mindenki..Szerinted?Kössz,neked is 3,6 GHz:(( -
Úgyvan!!!!!
-
Az en procim most 3.6GHz szalad. Meg nezzuk holnap mit hoz ki ebbol. Bizok a mobo-ban is !!!!! ( egy kis piszka csak lesz ) -
Melyiket vetted meg ??? -
Dehogy alaplap. A processzorod miatt: 2.2 GHz hurka. 3GHz-n már okés lenne. -
Jimanszky #24966 Hát remélem dobok majd tőle egy hátast:)) -
Jimanszky #24965 Bazz most mondták h nem fogom tudni rendesen kihajtani az alaplapom miatt/Gigabyte GA-P35-DS3L/Mondjátok,hogy nem igaz..
-
Jimanszky #24964 Neked előbb jön meg
.Felhúztam a procimat 2,2GHz-re,remélem elég lesz neki.Indigo progival teszteltem 1 órán keresztül,csak 57 fokra melegedett.Csak jó lesz..
-
Gurubefree, Jimanszky: bekaphatjátok mindketten...
[írigykedik]
-
Tesztek kérünk majd. -
En is megvettem
Holnap reggel itt van !!!
-
Nem inkább a mozi drága?
1000 fölött van 1 qrva jegy.
Egyébként meg az asszony nem fogyaszt sokat százon. -
Jimanszky #24959 Na akkor,berendeltem egy 4850est,remélem jó lesz
-
Thanatos #24958 nem olcsó a barátnőd... :PPP -
Most már +3-4e Ft. Nem tudom, de aki 30-at kiad egy 9600GT-ért miközben 34-ért már kap 4850-et akkor a föld lámája. 4k 4ezer forinton már ne sz@rakodjon senki, mozijegy a barátnőmmel popcornnal.. -
Pixmania: kissé lassú a szállítás, Franciaországban van a raktár. Semmi gond nincs a céggel, a garancia-érvényesítésen kívül, ott lehet szoppattyú..
Bár a legtöbb webshopnál ez így van.
-
Sajnos van aki nem tud. Na akkor nézzük ezt.
legyen 5e...
akkor utána csak 3-4 e egy sokkal erőssebb na legyen az, de ha már 39-et kiadok, na akkor van 45ért egy igazán durva na kb csak még 5ezer.
na de igen utána megint van egy na szedj már össze 4e-t, mert akkor már érdemessebb azt venni.
Nem rosszból mondtam amit mondtam, és az éhhalált sem szó szerint kell venni, csak átvitt értelemben.
Egyszer valahol meg kell húzni a határt.
FFXI-nek tudomásom szerint kb 20e volt, vagy 25.
Tehát ha max egy 30e-ig menne el, ahhogy már eleve azt a 5e-is alig-alig fogja tudni összeszedni.
Gondolom, hogy jó tippet akartál neki adni, csak mondtam, hogy ez sajnos nem mindig olyan egyszerű.
És gondolom nem szeretne tovább várni.
Szerintem 30ért is kap faxa karit....
-
Thanatos #24954 nem igazán szeretnék állástfoglalni huzás terén, osszák az észt erről azok akik értenek hozzá ;)
4850-ről meg az itt és egyébb helyeken ovlasottak alapján..., ár/érték arányban jó vételnek tünik, de ezt megint csak az én szerény infoim alapján, nem tervezek vidkarit vásárolni mostanság szal annyira nem vagyok benne a témában :) -
Jimanszky #24953 Szerinted 2,4 nem lenne neki elég?Szerintem 3-ra nem tuddnám felhúzni biztonságosan.Állítólag a 2,4 még biztonságos lenne.Amúgy mi a véleményed a 4850es kariról? -
Thanatos #24952 ezt én passzolom, nem tuningolok semmit a gépemben, ezt az őskövületet már amugy sem érdemes ami nekem van :P -
Jimanszky #24951 Aha,értem.Szerinted a procimat fel lehetne úgy tuningolni hogy elég legyen a karihoz?Mennyire lehetne biztonságosan addig felhúzni? -
Thanatos #24950 em azért "kell" hozzá mert nem lenne gyengébb procival kompatibilis, hanem azért "kell" mert gyengébb procihoz értelmetlen ilyen krátya tekitnve hogy a proci lessz a szük keresztmetszet és a gyenge teljesitménye visszafogja a kártyát is..., ergo értelmelten hozzá...
amugy ált ez a legnagyobb hiba amit el szoktak követni hogy a gép különbözö részegységei nem passzolnak egymáshoz "erőben", hiába a 3ghz-s proci pl egy 6600gt-hez vagy 512 ramhoz, hiába a 4850 ha a proci 486os szintjén mozog, hiába minden ha 64 mega memoria van a gépben... :)
magyarul nem "kell" hozzá a 3ghz-s proci, csak erősen ajánlott, mert maugy fölös iylen kártyát venni, elég egy gyengébb is... -
Jimanszky #24949 Viszont itt nem írják feltételnek,hogy kellene hozzá a 3 GHz-es proci
System Requirements
–PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
–450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
–Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSUfor a list of Certified products
–1GB of system memory
–Installation software requires CD-ROM drive
–DVD playback requires DVD drive
–Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive
–For a complete ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 4850 graphics card, an ATI CrossFireX Ready motherboard and one ATI CrossFireX Bridge Interconnect cable per board (included) are required.
Ezt nem értem
-
Jimanszky #24948 Egyik Zoli sincs már?:)Én még bírom:) -
Jimanszky #24947 Mennyire káros ez a tunning dolog?Köszi,majd ma folytatjuk ha leszel.
Jó éjt! -
"2X1,86GHz-es"Ezt gyorosan felejtsd el a magok értékei nem összeadandók.
Maradjunk annyiban ,hogy E6320 1,86GHZ <----Ezt kb. 3GHZ-ra fell kéne rántani hogy kihajtsa a 4850-t mert ez húrka neki.Ha kérdésed van a tuningról van topicja(amúgy már a WC-papírnak is van)Itt.
Jó éjt. -
Hát nem tom,én inkább vmi haza servizű cégtől szerezném be mivel a gari naon fontos pl.:nekem.
DE holnap majd Soltenék elmondják mi van a pix-el mert én még életembe csak 1* voltam az oldalukon,amikor maszka,vagy solti belinkelte a "best buy"-t. -
Jimanszky #24944 Ja igen..egy Core 2-esem van,E6320 2X1,86GHz-es.Ehhez már csak jó lenne.. -
Jimanszky #24943 Bázz,pont a prohardveren vennék meg a mostani karimat!!:).Szóval akkor ne Pixmániából rendeljem?De itt tényleg rohadt olcsó!!Igen,hangsúlyozta is az ATI,hogy olcsóbbak lesznek a felsőkategóriás kártyái,hogy az nvidia lesöpörje. -
Úgy ahogy "Zoli" is mondja,persze az EON-nak ez nem érdeke.Ő az NV-ajánlja.
-
ufff testver . Igy van ahogy mrzoltan ( en is zoli vok) mondja es a fogyasztas !!!!!!! -
Hát sztem eléggé olcsó,mivel néhány napja jött ki és elég ütős kártya ahoz hogy ilyen olcsón adják,de ez része az AMD-ATI árstratégiájának,hogy pofátlanul olcsón adja NV-nek semmi esélye,hiába csökkenti a GTX árát meg kihoz GTX+(legalább 55nm-en készül),hogy ebbe a körbe jó áron adjon karikat.
A gt280,260-ok sem az olcsóságukról lesznek híresek,ráadásul jó nagy kazánként üzemelnek. -
Itt kozel £130 es ha abban gondolkodunk hogy Magyarorszagon mindig minden dragabb ( £130 kb40.000 ) szerintem nagyon jo arnak szamit a mellett hogy mit kapsz !!!!! Mikor veszed ??? Jo lenne ha beszamolnal !!!!!! -
Lényegesen gyengébb a 3870 a 4850-nél legalább is az eddigi tesztek azt mutatták,bár a 800SP teszi a dolgát.
Amúgy nem rossz kis gép a proci mennyin megy,mert a 4850-nek min. 3ghz kell.
A Pixmánnál jó,de ha beszarik akkor fra-ba kell küldeni a saját költségeden.
^Ez nem biztos,de így olvastam.
Szal sztem vagy keresel egy jó boltot online vagy elmész ott helyben és max.beszámítattod a kártyádat az árába vagy eladod pl.: Itt. -
Jimanszky #24937 Köszi,de azt hiszem ők se fognak lebeszélni,mert valóban brutál egy kari!!!Szted ez a 33600as ár ez olcsónak számít? -
Hat vagy a fele nehol ..... -
Én. 
Amúgy meg ha biztosat akarsz akkrok holnap jönnek a mesterek(Maszka
,Solten
)és azok pontosan megmondanak mindent.
-
Jimanszky #24934 Pixmániánál 33500 most!!!Gondolom a 3870es az ennél gyengébb..