41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
amdopteron #28378 nincs több pénzem:)52től az a plafon:) -
amdopteron #28377 legolcsóbb redeon 63 -
helyesbítek, nem sokkal kerül többe -
Radeon-t vegyél...egy 512 megás 4870 kijönne annyiból, és jobban járnál vele ! -
amdopteron #28374 hallo vki véleményt mondana két kártyáról meiket érdemes venni??
MSI N9800GTXPLUS-T2D512-OC
ASUS EN9800GTX+ HTDP 512MB PCIE ??
vagy vki vmi ötlett 52ért vennék kártyát alaplapom asus m2ne proc amd6000x2 -
Np ;) -
Köszönöm itt is
-
-
Ha engem kérdezel, bőven elég a DS3. A DS4 silent pipe-os, elvileg valamennyivel több MHz-t tudsz kisajtolni vele a CPU-ból. Egyébként szinte a két alaplap tökugyanaz :) -
De tudom. -
Solten erre a kérdésre tudnál válaszolni? érdekel h miért... megköszönném:) -
Semmilyen nv nem éri meg most az árát. -
tibi206 #28366 ilyenre gondoltam:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15727
Sztetek megéri-e? -
400-as minőségi. -
Radeon HD 4830 -
4870-nek mekkora táp kell??? -
tibi206 #28362 azt fix hogy nem -
Semmilyet, radeont vegyél. -
tibi206 #28360 cs azt szeretném kérdezni hogy 30-40ezer ft értékben mien nvidia kártyát ajánlotok?előre is köszi -
Egy szóval sem mondtam, hogy tökkéletes :)
Csak annyit, hogy Nekem ilyen Cooler-em van, első körben talán ez is meg fogja tenni ;)
HA!
E mellett a passzív hűtés melletti Gigabyte HD4850 mellett fogok dönteni és meglesz rá a pénzem...
És igen!
Ha meglesz. Biztos, hogy meg fogom kérdezni, hogy milyen Cooler-t is lenne érdemes rátenni....
De mivel azok is kemény ezresek, első körben marad a Zalman.
Ha megnézem, hogyan is fogattam fel az AGP-mre, mert már nem emléxem :(
;) -
Figyelj...
A Zalman F3 alulfeszelve is tökhangos, 700-at pörög, bár nem tökhangos hanem hangosabb mint az 1300-at forgó Glacialtech Silentblade (pl) :) Scythe S-flexhez nem is hasonlítom (800RPM) mert az szinte hangtalan.
-
Dear Solten,
Nem tudod, hogy mi a rák lehet a különbség a Milyen alaplapot vegyek? topic-ban feltett kérdésemet illetően.
-
Vagy!!!
Kicserélnéd egy olyanra, hogy ATI :)
Az rövidebb is lenne.
Az, hogy mennyire hangos attól is függ, hogy mekkora feszt adsz Neki ;)
De ideiglenesen le lehet venni a gép oldalát is, vészhelyzet esetére
-
Ha tudsz, majd küldj fotót :)
Tudod, 1 kép többet mond 1000 szónál :D
Akkor azok a lapos házak gondolom csak irodai célzattal készülnek...
A HDD-t leszarom ;) De basszus nem hiszem el, hogy nem emléxem rá, hogyan tettem fel a Zalman Cooler-t az AGP-s kártyámra. Szégyen :(
Mind1. Ha arra felraktam, itt sem látom megoldhatatlannak :) -
:) Én egy sima 8 centis ventillátort fogok ráerősíteni, még nem tudom milyen módon, ha kész, leírom hogy cisnáltam.
Kérdésedre a válasz: Persze, ugyan olyan a mérete a felfogató lemeznek, méretre ezek már elég nagy kártyák(a mostani AGP-s 3850-et is alig tudtam beszuszakolni a helyére), szóval a winchester(eke)t lehet át kell majd rendezned, de ez már részletkérdés.
Igen, tápkábelt kapsz hozzá, ami a 4 tűs molex-et alakítja 6 tűs "pci-express" nevű csatlakozóvá.
Nekem jól fog jönni az a +512 ram, ha pár év múlva veszek mellé még1 ugyanilyet.(addigra már szinte utánad vágják, annyira le fog menni az ára) -
Venném is le egyből azt a sz@r feliratot, csak ront a légáramláson... :) Igaz, Zalman hűtő lenne az utolsó amit vásárolnék, túl hangosak. -
Ilyen hűtőm van jelenleg :)
Ipon-on megtaláltam, hogy most milyen VGA hűtőm van, de basszus ha meg feszülök sem tudom, hogy annó hogyan is tettem fel rá
Még ilet
-
Bocsánat!!!!!
Látom, adnak hozzá tápkábel átalakítót, ha nem lenne... -
És hova gondoltad rádobni azt a ventit?!
Az AGP-s kártyámon is van venti, csak azt nem tudom, hogy ezt erre is rá tudom-e tenni?! :(
Mert ha jól emléxem azt a kártyához adták, most nincs előttem, de vmi "satu" féle megoldással van rá felfogatva a hűtő.
Bát, bassz, nem jut eszembe, hogyan is van rajta
de hüle vagyok
hazamegyek, rohadjak el, megnézem.
-
Had legyen 2 naggyon egyszerű kérdésem:
1.) Megnéztem a Gigabyte oldalán a PDF állományt erről az 1GB-os kártyáról és ezek után merült fel Bennem a következő. Nekem évek óta ua. a házam van, mert eddig minden lakó elfért benne és gond meg semmi vele.
- Milyen táp csatlakozó kell ennek, egy ilyen (PCI-E-s) kártyának. A jelenlegi ATI kártyámnak is kell külön táp, de amit ebben a PDF-ben látok csatit, az Nekem úgy tűnik, hogy olyanom Nekem nincs :o
(rosszul látok vmit, esetleg mellékelnek hozzá vmi átalakítót, stb...)
ATX-es tápom van. Az azon lévő tápkábel az jó a PCI-E-s kártyákhoz?!
(Ebben naggyon nem vagyok otthon - olyan, mint amivel pl. a floppy-nak adok tápot)
2.) Ill. második kérdésem, hogy ezen kártyák milyen magasak?! Gondolok itt arra, hogy bármilyen házba bele lehet tenni őket?!
Mert Én láttam PCI-E-s házat, ami Nekem naggyon keskenynek, alacsonynak tűnt.Ezek ua. magasak, mint az AGP-s kártyák?! Mármint a fém, amivel a házba kell rögzíteni, csavarozni?!

-
"De egy 2,3 garos cuccot nem hinném, hogy az első napokban jó 5let szétkapni, ledobni róla a hűtést és felpakolni egy másikat?!"
Ezért választottam ezt...mert erre csak egy ventit kell rádobni, viszont a referencia hűtős modelleknél le kell cserélned az egész hűtést, ha nem akarsz kazánt csinálni a gépedből.
-
Quler #28347 Hi All
Videókártyát szeretnék venni leginkább játékhoz a Gigabyte Ma790FX-DS5-ös alaplapomhoz,proc:AMD Athlon64 X2 6000+.50-100e ft között még be tudom vállalni,de nem tom eldönteni,hogy milyen karit vegyek!Igazából Nvidia-párti vagyok,de sokat olvastam arról,hogy az Ati kártyái mostanában jobban sikerültek!Előre is köszönöm a segítséget!
BB
-
Félreértettelek.
Én azt hittem, hogy már(!) megvetted, megvan és használod...
A Sapphire 4850-es Toxic Full kártyája Nekem egészen egészségesnek látszik. Nem biztos, hogy kell Nekem 1GB VRAM.
De egy 2,3 garos cuccot nem hinném, hogy az első napokban jó 5let szétkapni, ledobni róla a hűtést és felpakolni egy másikat?! -
Plusz venti nélkül nem sokat tud a hűtése, 100 fok fölé is felengedi egy nem túl jól szellőző házban, viszont írják a végén, hogy miután egy ventivel kezdték hűteni, 50 fok fölé nem ment, ami 4850-től egész jó. -
Először is 5 ezer Ft-al drágább mint mondjuk a gyári 512-es Sapphire, ami ha belekalkulálsz +512 ramot, meg egy hűtőcserét, akkor máris jól hangzik.
Kártya még nem érkezett meg, jövőhét elején jön, majd beszámolok róla, amint tudok...egyébként előbb linkeltem egy tesztet. (#28337)
-
Tommy!
Azon a Gigabyte HD4850 1G-os kártyán milyen az a hűtés?!
Az egy passzív hűtés egy ilyen teljesítményű kártyán?!
Milyen a személyes tapasztalatod róla?! -
Én is kíváncsi leszek! Írd majd meg, hogy hogyan dolgozik! -
Gondolom Én is, de normálisak?!
Ilyen cooler "hosszabbítókábel"-t nem lehet kapni?!
Mert szerintem az tökkéletes lenne, ha azt a kúrva kábelt nem a réz bordán vezetné el az ember, hanem azt kihagyva. Mi a pöcsért nem így csinálták :O
A Sapphire HD4850 Toxic Full. Na, az már egészségesebben néz ki :)
Drágább is 5ezer pénzel :) -
Na, ez már kinéz valahogy :)
DE!
Ez 1GB-os jószág. Az meb azért pöppet drágább, nem?! ;)
-
Tegnap elvileg lett az Iponon én márt rendeltem is egyszerre vártam márt ép eleget. Kíváncsi vagyok milyen lesz a 4830-as a 6600gt helyet.