41390
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • DarkSector
    Hali és monnyuk hawx-ben nyomnék 3 moncsival, akkor elég lenne 1 kari???
    Tegnap 3-an nyomtuk coop-ba, azt el tudnám képzelni több monitoron.
    Igy is állat hát még úgy mien lenne... :P

most 70FPS van.

• [HUN]FaTaL
    Ettől még XP és nincs DX10 hiába van fent a szaros patch. :D
  • DarkSector
    miért az fáj hogy fullban 1920x1200 mellett levág a karim 9-10 fps-t???
    Sokan lepödtek már meg ezen. Nem te vagy az első.

Egyszer egyik haverom vett 3870-est, ami elvileg erőssebb az enyémnél és ehhez képest itt crysis BM-ben több fps-et adott, mikor a sráccal probáltuk...

Holott én is mondtam neki az elején hogy felesleges, hisz biztos jobb lesz az övé, mivel +-ba még ugye az ati kari 512-es ráadásképpen.
    Jó monnyuk 1 féle beállitásban teszteltük, és nem igy 1920-x1200-ban, de akkor is kb 10 fps-el volt asszem gyorsabb....

Jah és ugye az az érdekes, amit nemtuom levágtál-e, de engedi az 1920x1200-as felbontást a játék, ellenben az én 1680x1050-es monitorommal!!!

Eddig max 1680x1050-et engedett, de egy ideje felfigyeltem, hogy kiválasztható nagyobb felbontás is a játékokban, valszeg a driverek miatt, annélkül, hogy leszabályozná egy "out of range" felirattal. :D
  • gurubefree
    Ugyan azt latod mind a ketton :-( Bizony itt mar komoly gep kell ( attol fuggoen mivel is jatszol ) A WOW-hoz nem tartom valoszinunek es bitang modon nez ki az MMORPG 3 megjeleniton !!!!!
  • DarkSector
    Jah .. én értem és thx az infot...
    De én hirtelen azon gondolkoztam el, hogy ezt futtatni hány VGA kell????? :SSSS
    :D

Nem olvastam el az angol kommentet, de szerintem nem 1 kari fut a gép alatt :P

Jah és nem probálkoztam még ienekkel, de ha rányomsz a driverben, hogy klónozod a képet, vagy szétosztod, akkor sem lehet monnyuk 2 monitorra???
    Vagy akkor csak arra képes, hogy mindkettőn ugyanazt lásd?
    Mert azt tudom hogy asztalt lehet igy elosztani, csak játékkal nem teszteltem még. :S
  • Solten
    Sehogy. Ne gorcsolj mar ezen ennyit mert nem izgat a hulyeseged...
  • DarkSector
    Mivel a képet letöltve nem biztos hogy tökéletessen látszik minden, ezért megmutatom az eredeti BMP fájlt...ami nincs konvertálva...
    Eredeti BMP kép.

Van rajta Very High pach... ha kell ezt is megmutathatom....
    csak szolj kedves barátom :P

• gurubefree
    Az a baj hogy mereg draga ... a harom monitor ararol nem beszelve.
    Azon gondolkodom , hogy ha valasztanom kellene egy 26" tft meg 3x20" kozul melyiket valasztanam.
  • Inquisitor
    " 64bites nem nagyon szoktam használni, mivel sok progibol nincs 64-es."
    Én is így gondoltam, de a W7 x64 kedvéért körülnéztem picit. Ha nem csak játék témára szűkítjük a kérdést, akkor meglepően sok mindenből van ám 64 bites.
  • Inquisitor
    Úgy emlékszem egy darab bazinagy desktopot csinál, amit 1, 2 vagy 3 részre oszt. Annyira nem rugalmas, mint egy real 3 kimenetes rendszer. De legtöbb célra amire kellhet megfelelő.
  • DarkSector
    Jah be van löve a Very High pach....azt meg hogy mutassam???
  • DarkSector
    amugy én nem a csatlakozóra gondoltam hanem hogy fullban ilyen gyorsan fut a játék...de mindegy sebaj....
  • Solten
    Inkabb nyomass a grafon szereplo beallitasokkal egy GPU benchet te eletkeptelen... (DX 10 ne feledd... :D)
  • DarkSector
    LOl
    ez kemény!
    :P
    én a HAWX-et nyomatnám igy :PPPPPPPPP
  • Solten
    Sot Dx10.. (nem az en grafikonom amugy) De te XP-n nyomattad a tesztet. Tenyleg jo nicket valasztottal illik hozzad, sotet vagy mint az ejszaka.
  • [HUN]FaTaL
    triplehead2go... Kb 10 hozzászólással ezelőtt is erről volt szó, na látod az ilyenek miatt mondják hogy sötét vagy :D
  • gurubefree
    Ha megnezed a dobozon fel van tuntetve a DVI kimeneten 1. 2. 3. Na most ez a doboz alakitja at a VGA-bol kijovo video jelet ugy hogy a monitoron a megfeleo kep jelen meg. Ha mind a herom monitor csak ra lenne kotve a VGA-ra csak ugyan az lenne rajta.
  • DarkSector
    Azt meg hogyan???
  • gurubefree
    ezert
  • DarkSector
    Sötét az anyád.
    Majd ha a személyeskedést elfelejted, akkor beszélhetünk.
  • DarkSector
    Jah ogy azé sirsz mert nem hiszed el, hogy úgy van beállítva, mint a szaros grafikonodban...oksa...
    mond meg pls hogy miképpen irassam ki a képre hogy 16xFA Very High és felbontás???
    mert ha megmondod, akkor megteszem.

Monnyuk ha lenne annyi bennetek, akkor legalább a nyomi képet letöltve megnézhetnétek, hogy mekkora a felbontás:
    Képre kattintva, jobbegérgomb->Tulajdonságok->Összegzés->Speciális....

Segitek csak mond meg hogyan... :P
  • Solten
    Minek ilyen dobozka... :)

• gurubefree
    Kozel annyi mint egy monitor
  • [HUN]FaTaL
    Matrox rulz:)

Régen volt egy G400asom, milyen jó kis kártya volt az :)
  • gurubefree

cooool
  • Narancs
    Amúgy lehet az új VGA-t ki sem hajtaná alapon a proc, meg kéne kérdezni valakit aki jobban beleásta magát a Pentium Dual-Core cpu-k világába...
  • Narancs
    Ajaj, pedig még ezeket a kis C2D-ket is mindenki 3GHz fölé tekergeti, azt hiszem én a helyedben lapot és tápot cserélnék (Giga 460W nagyon jó választás, grat), de persze én nem bírom ha valami nincs tuningolva a gépemben.
  • [HUN]FaTaL
  • Solten
    "de mivel 64bites nem nagyon szoktam használni, mivel sok progibol nincs 64-es."

• Solten
    O igen, ravasz kerdes volt (#29365) ;) Lazan beugrott a csapdaba... :D
  • [HUN]FaTaL
    A DirectX tuti hogy 9 mivel nem vistaja van.
  • gergobaby
    Szia! mivel a lap 945GC csipszetes a tuning nemigen jöhet szóba fix 100-as PCI-e vel 1.9-et se birja 115-el elmegy 2.25-ig de összevissza szarakodik a lap :) a táp meg Giga superb 460W lesz...
  • Solten
    Koszonom. Akkor nem kell mennem szemeszhez es nem vagyok orult.

Kedves Darksector, ezek a dolgok nalad viszont erosen kerdojelesek...
  • Solten
    "Látod,látod leállsz az ilyenekkel vitatkozni"

Mindenkinek megadom az eselyt... (hehh ,ez de nagykepuen hangzott)

B+ de reces a korlat.. (nem is kerites)
  • gurubefree
    #29354 latok egy 29-est ... a masok kepen egy 9-es van.
  • mrzoltan
    Látod,látod leállsz az ilyenekkel vitatkozni,akinek sötét van a fejébe....
    Visszafele olvasva kapásból első hülyeség;nem is olvasom tovább vissza:
    1.
    de mivel 64bites nem nagyon szoktam használni, mivel sok progibol nincs 64-es.

2.
    mivel te is értesz a témához

Hát nem tudom te mennyire értesz...
    3.
    Sztem azt keresi amit én is ,hogy a Képeden hova van írva a "a képen van hogy 16x-os AF és hogy Very High...."

Várom megtisztelő válaszod...
    Zole

ui.: Az üzi első bekezdése Soltennek a többi DarkSectornak szól!
  • Solten
    Guru segits mar plz, latsz olyan feliratot vagy szamot ezeken a kepeken ami utal az AA/AF vagy DirectX-re? (#29374, #29354)?
  • Solten
  • gurubefree
    Formaban vagy
  • Solten
    En 56-ert vettem anno.