41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
drágább, mert drágább előállítani, és sokan bedőlnek annak hogy az x2 és akk biztos jobb, holott nagy ló*aszt -
Van, amelyik drágább, olcsóbban is találsz. Nyilván a raktárkészlettől is függ, mostanában elég szarul vannak árazva a dolgok. De ugye nem abba a gépbe akarod venni, ami az aláírásodban szerepel!? -
Soxor drágábbak a rosszabb/régebbi karik. -
matyi009 #31816 lol mert a 4870x2 es drágább.. leglaábbis amit találtam -
5870 a jobb és nincs nvidia megfelelője!
-
matyi009 #31814 Hali ati 4870x2 vagy a 5870 a jobb? és ezeknek mi az nvidia megfelelője? :D -
Akkor kösd össze. Valamire csak jó lesz.Kösz hogy elmondtad. -
Utánaolvastam, ennek mind1. Még a Directx-ben oldja meg, hogy szétszedi a feladatokat és annyi kártyának küldi ki ezeket, ahánynak jólesik, majd a végén egy közös framebufferbe összetolják a kész képet és akié a moncsi, az kitolja. A driver szint ez alatt van, így neki ehhez semmi köze. Ezért pofás, mert elvileg mindég működnie kéne, már ha szabványosan használják a dx-et. -
Sztem ilyesmit mond. De még mindig nem értem a driver kérdést. -
Asszondod betehetném a hd5870-em mellé a 8800GTS320Mb-met és akkor ezen GYORSABB lenne a gamma?!?!? -
Nem fogunk, Solten állandóan szerkesztget. :))) -
Ne hari, kisse nehez napom volt es belassultam...
mea culpa
-
légyszíves ne szerkesztgesd a hozzászólásaidat mert engem fognak komplett őrültnek nézni
-
erm...
-
akkor csak két vga-n fut egyszerre ugyanaz a játék, semmi teljesítménynövekedés a szóló vga-k hoz képest, csak jobban pörög a villanyóra:)
megnyugodottam
-
Na vegre talaltam rola valami teszt-feleseget: link -
hogy néz ki hogy amd-s csippet raknak inteles proci mellé mi ez ha nem világvége:)?
és miért nem lga1366-os
ez csak középkategória
-
KillTheKonzol #31802
-
amd csinál(t) egy csippet a pci-ex csatlakozók közé hogy ne legyen szükség egyébb dugókra a kártyák közé(6xxx-en már nem lesz cf csati
)?
akkor most mind kettő kártya működik egymás mellett, gondolom ez valami teljesítmény többlettel is jár, nemcsak arra jó hogy gyorsan össze lehessen hasonlítani a két vga-t:)
azt el tudom képzelni hogy nv-t befogják fizikát számolni ati meg ontja az fpst, de hogy mi módon nőhet így a videó teljesítmény, azt nem. mindkét gyártónak különböző mikrokódojaik vannak amik nem kompatibilisek egymással
-
Szerintem nem ertettem felre... ;)
KLIKK -
szent szar:) és a drivert ki fogja írni hozzá MSI?:)
-
szerintem te félreértetted:) az én lapom is tudja a crosfire-t + sli-t is de nem egyszerre:)
az emberkének olyan lap kellene ami egyszerre tud 295-el és 5970-el üzemelni... -
Lucid Hydra 200 -
MSI Big Bang Trinergy lett volna ha felkerul ra a Lucid Hydra 20 lapka (osszekotheto egy ATi es Nvidia CF-ben vagy SLI-ben vagy miben... )
-
Dobronski #31795 Honnan van neked ennyi pénzed? -
inkább driver kérdése mint alaplap-é, szerintem.
ha nv és ati összefog csodákra lehet képes:) -
KillTheKonzol #31793 most komolyan kérdeztem...
ilyen alaplap nem létezik? -
nem akarsz ugye VÉRPISTIKE lenni?
ha van lé bőven akkor vegyél mindkét vga-hoz külön gépet, aztán hívd át a szomszéd srácot lanon cs-zni:)
-
KillTheKonzol #31791 Olyat nem tudok megcsinálni, hogy veszek egy GTX295-öt meg egy HD5970-et, és egy alaplapra teszem rá mindkettőt, és tudok váltogatni, melyikről akarom épp a videó kimenetet? Mekkora állatság lenne már... -
Át lehetne a témán lépni?
-
ja nemis standardra van állítva, de így még nem nyúl bele a játékba (ennél lejebb nem lehet vinni a csúszkát) -
Az AI nem abból áll hogy kikapcsolja a füstöt meg az árnyékokat. :D -
rumkola #31787 miért baszná föl magát, csak véleménycsere megy
persze úgyse győzi meg senki a másikat, de legalább megy az idő meló közben :DD -
igenám, de ai alapból nem működik, azt akkor kapcsolod rá ha akarod -
rumkola #31785 +100mhz nv-nél csodát tesz, ugyanis ilyenkor a shaderek nem +100mhz-t kapnak, hanem sokkal többet, és ugyebár nv-nél a kevés shader lehet a gond
itt nem a threaded opti a lényeg, csak linketltem egy képet, hogy miket lehet állítgatni programonként, tudtommal amd driverekben is van ilyen, sőt ott van még az AI is (ennyi erővel ezt is csalásnak kiálthatnád ki) -
Dobronski #31784 Ne foglalkozz velük, csak felbaszod magad. -
na ezt jól eldugták :D
Egy átlag user ilyet mikor állítgat hogy Threaded optimizaton ?
Meg miért kapcsolja be alapból? A ráerőltettet élsimítás miért nincs 8x-osra állítva alapból? Nameg a leírása sem teljes: Allows applications to take advantage of multiple CPUs. Szó nem esik arról hogy kevesebb árnyék meg füst lesz a játékban -
jajjnevicceljmár egy techpowerupos teszt? :D
#31776 olvasd el, ez legalább személyes tapasztalat (az ilyen teszteknek álltalában nem szabad hinna, ahol egy konkrét gyártó kariját külön kiemelve tesztelik, mert annak pénzszaga van)
És ahogy előttem leírták, +100mhz csodát nem tesz, úgy ahogy az a tesztben szemléltetve van!
Másrészt 4850-et is lehet húzni (én +125mhz-t adtam neki anno, gond nélkül megbírkózott vele) -
rumkola #31781 ez a nevezzék át a játékot pedig nem kell... elég a profilokat átírni
ez minden driverben benne van
-
Ari18 #31780 1. Te kérdeztél valamit #31750
2. Szerencsére nekem van mit osztani.
3. Legyél boldog, hogy drágán szart vettél. Gratulálok.
4. A személyeskedést meg fejezd be. Valószínű nem vagyunk egy súlycsoportban.