41390
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
árban mennyit számsz rá? -
Sziasztok!
Ma beadta az unalmast a jó öreg 8800 GT kártyám. Ajánljatok nekem egy olyan vidkarit, amin passzív hűtés van és legalább 8800 GT szintű. -
Pedig az még nem is olyan izmos...:S
HD6870?
GTX560?
GTX560 egy 5-10 fps-el erősebb játékban. De 50-50ezer ft mindkettő. -
HBK #36618 Milyen videókártyát ajánlotok ami nem olyan eget rengetően drága és a mai játékokat jól viszi. Én egy Nvidia Geforce GTX 460-ra gondoltam de az árával sajnos nem vagyok kiegyezve. Valami javaslat? -
banike #36617 értem rendben köszi :) akkor haver -
ott abból indulnak ki, hogy valami szutyok tápod van, ezért biztos ami biztos kiirják, hogy 500w
a te giga 450esed elég kell h legyen!
de már irtam: gari vagy haver teszt! -
banike #36615 esetleg jobb táp nem oldhatja meg a gondot? 450-esem van és a dobozra a legaprobb betüvel az van írva h minimum 500-as. -
Régebben volt ilyenem, ennek fasza hűttése volt!
-
hát az igaz hogy hangos az alap hűttés, de vannak halkabbak, ahol lassabb a venti csak több levegőt forgat meg a kialakításnak köszönhetően. -
jah, lehet tartani, ha bírod a hajszárító hangját :)
egy erősebb vga viszont jellemzően 70-100 fokos lesz.... -
Nekem haver mondta hogy az sok, normális hütéssel lehet tartani az 50-60 környékét. :P
75-85 volt nekemis, hosszútávon tudtommal nem jó úgy használni.
Mostani karim 30-45 fokos...:D Igaz nem valami erős. -
biztos? mennyit ir a gpu-z? mert nehogy ilyen 75 fokok miatt aggódj, vgaknál az "normális" is lehet :) -
garis még? - vissza gariba
nem garis? - teszt havernál, másik gépben. ha ott is csinálja, akkor a egy ujrapasztázást meg lehet probálni, hiszen nincs vesztenivalód, de valószínűleg ez a vga halott -
Nekem 550-es medium táp volt... -
banike #36607 csak az vicces h én ma bontottam ki a dobozt :D esetleg lehet hogy gyenge a táp? 450-es gigabyte a doboz mondjuk 500-at javasol -
Mindegyik eltérő.
Nekem a müanyag burkolatot le kellett csavarozni.
Utána a ventilátor kicsavarozása.
Majd a kari aljáról eltávolítottam a csavarokat és leszedtem a nagy fém cuccot, nevezzük bordának (hocsövek is vannak rajta...)
Haver segített nem azért mert túl bonyolult csak jobb ha ő csinálja, de így utólag nézve nem nagy dolog. -
banike #36605 jaa hogy a videokártyárol szedjem le a hűtőt? :O -
ez volt a régi karim:
És íme a mai barkács. :P
-
banike #36603 rendben köszi :) -
haveromnak volt hogy 2-3 hét mulva kellett...:S
mert "csirizes" lett a paszta vagy hogy nevezik.
Jah ez előfordulhat.
Garancia nincs arra hoyg helyreáll de neki meg nekem segített. -
banike #36601 uhh rendben az számit hogy kb 5 honapja volt pasztázva vagy az ennyi idő alatt elszállhat? -
Nekem meg havernak is ez volt.
VGA hiba.
Szedd le a hüttést, és pasztázd újra, majd tedd vissza, és hagyd menni a gépet, néha hagyhatod melegedni is, hogy a paszta elsimuljon...nekünk helyreállt.
Igaz ezekután már előfordulhat hogy a VGA nem marad 100%-os. -
banike #36599 üdv ismét :)
most az a problémám hogy néha becsikozodik a képernyő és lefagy de mindig más csikok és színesek ileltve néha fekete lesz..néha ilyen néha olyan.. játékok nem indulnak drivert nem tudja telepiteni valamiert rendesen mert hogy az illesztőprogram nem kompatibilis az ati catalyst control centerrel (?) xp-m van lehet egy xfx radeon hdnak 6790-nek már win7 kéne? -
HBK #36598 Köszönöm srácok a segítséget úgy tűnik túlmelegedés. -
banike #36597 bocsi a duplapostért de szerintem ezeknek lelkük van :D most beraktam ujra és elindult érdekes :D lehet csak nem raktam be rendesen mind1 de köszönöm :D -
banike #36596 uhh az nem lenne jó :( de kösz ia segítséget. :)
esetleg az hogy p5k alaplapom van az számit? -
próba másik gépben? lehet h alapbol sz*r :/ -
banike #36594 igen rádugtam
450 wattos gigabyte
igen 1 hosszu 3 rövid -
ez plusz tápcsatis? rádugtad?
milyen tápod van?
amugy a csipogás: 1 hosszu 3 rövid? -
banike #36592 sziasztok!
új videokártyám van xfx radeon hd 6790. amikor beillesztem az alaplapra és inditanám a gépet 4-et pityeg majd semmi és aztan 1 pityegés után indul a gép csak a monitor nem kapcsol. valaki tudna segíteni? -
Nekem 8800GTS -nek megállt 3-4 év után a ventije nekemis sokszor voltak fagyások egyébb dolgok nem figyeltem oda és tönkrement majdnem a VGA.
Nézz rá megy-e a venti, illetve előttem szóló is mondta már a GPU-Z-t. -
túlmelegedés? gpu-z -vel tudod monitorozni a hőmérsékleteket, esetleg fujd ki a port a vga hűtőjéről, ha beporosodott, stb
táp probléma? milyen géped van? milyen tápod?
vga-t más gépében (havernál pl) ki tudod tesztelni? ha máshol jól megy, akkor más gond lesz azzal a géppel... -
ok thx. -
HBK #36588 Ja és Nvidia Geforce videókártyáról lenne szó. -
HBK #36587 Nem tudom szabad e ide ilyen kérdéssel írni elnézést kérek ha nem.
Az lenne a problémám hogy akármelyik játékkal ha játszom a játék egy idő után kiakad és nem tudok mit tenni újra kell indítanom. Ezek után nem képes be bootolni folytonos kék halált kap. Csak csökkentett módban tudom elindítani és akkor a videókártya driverének eltávolítása segített a helyzeten és képes volt be bootolni. Felraktam a videókártya driver-ét ugyan ez a probléma lépett fel már játékon kívül is! Teljes formatálást végeztem és akkor úgy tűnt működik de a játékoknál még mindig előjön a probléma. Azt szeretném kérdezni hogy mitől lehet e ez. Új videókártyára lesz szükség? -
amd-n nincs külön órajele a shadereknek, hanem a gpu órajelén futnak. semmi jelentősége. -
Én nem tudtam sehogy csak meglepődtem.Ez az első AMD karim.
Ha nincs Shader memoriám akkor mi jeleníti meg a shadereket? :P -
nem, csak atinál aszem ez megegyezik talán a gpu órajelével(?) -
Blum #36583 Nálam jelzi:
-
Blum #36582 Én is úgy tudom.