97
Hidden & Dangerous
-
Deajka #24 Próbáld meg úgy ,hogy CD nélkül indítod a pecst.
Nekem az outcast-nál emígyen sikerült feltenni. -
Inquisitor #23 Kösz varjú!
Azt hiszem újra kezdem, mert nem hoztam aknákat (auto-setup nem rulez!), de végre egy jó megoldás.
Amúgy a várost már nem kellet megtisztítani, mert ott már senki sem él
Sajnos nekem az 1.3-as petch nem megy fel, mert azt állítja a gyári CD-ről, hogy nem az ...
-
Deajka #22 A múltkor én is elkezdtem de olyan b..tt idegesítő volt egy idő után (BBBBUUUUGGG)-tól osztán felhagytam vele. Nem tudom ,mi hajtott amikor először nyomtam de akkor renduletlenül csináltam. Igaz néha már kissé
voltam tőle. Nem tudja valaki patch után változik valamit a helyzet ?
-
Ja, de hála a bugoknak, tök mindegy hányan halnak meg menekülés közben, a következő missönben a hajóban kezdesz az eredeti csapattal :))) -
EZ csak simán szopás, párszor újra kell kezdeni, egyszer csak nem figyelnek oda, és simán elsétálsz a stégig.
Ott elvágod az őr torkát, aztán follow me! és futás a hajóra! -
Inquisitor #18 Tudna valaki segíteni ismét?
Elakadtam a 2/2-es misszióban ...
Egy Yugo városban el kell lopni egy hajót, ami egy szigeten van kikötve.
Na most van ugyan civil ruhám, ami annyit segít, hogy nem 100m-ről lőnek agyon, hanem "csak" 80m-ről :(
Már mindenkit kicsináltam, de a híd két végén van 2-2 őr. Ugye ha lövök akkor game over, mert a hajó azonnal elmegy.
Ha a külső párost megpróbálom megkéselni (az se egyszerű!!!), akkor a másik két őr mindenképpen kiszúr!
Kifogytam az ötletekből, nincs valakinek tippje??? -
Inquisitor #17 Nagyszerű, ha patchelem a game-et 1.2-ről 1.3-ra, akkor közli a gyári CD-re, hogy nem eredeti :(
Na mindegy, csak ki akartak próbálni azt az "improved AI"-t, mert nagyon idegesítő amikor az emberem elmegy Kínába meg vissza, amikor csak 50 méter kéne elmásznia egyenesen ... -
Inquisitor #16 Nnna megvan végra. Az 5-ös joygombon volt!
Tök jó a game, csak agyilag rohadt fárasztó a kapcsolgatás az emberek között. Meg az éjszakai pályák túl élethűek (sz*rt se látni), de azért tetszenek.
Megyek Patch-et keresni, mert idegesít ha becélzok a távcsöbvessel 3 nácit, mire kilép a program. -
Én úgy emléxem,hogy egy egyszerű enter kell,ha megvan,hogy mit akarsz használni
-
Mindegy, ilyen bug nincs a játékban, te nézel el valamit :) -
Inquisitor #13 Jól van na, már nem azon a pályán vagyok ... (de van gumicsónak az 1/1-en!)
Viszont hiába váltogatom én a felszerelést ha használni nem tudom, akkor meg nehéz robbantgatni a tartályokat :) -
Az első pályáról van szó.
De most komolyan, ha megvan a next item dolog, akkor indulj el, lődd le a nácikat és sétálj az autóig. -
Inquisitor #9 Hehe. Vagy egy emberrel átkúszni és ellopni a csónakot??? (Lehet vajon használni?)
Na szóval a next-item gombok működnek jól, de SEMMIVEL sem tudom "select"-álni azt az itemet :)
A leírás szerint az "U"-use gombbal kéne, de nem csinál rá semmit ... -
Most jutott eszembe, a híd mellett van egy szervízfolyosó is, talán ott lehet sunnyogni.
De minek? Nem sok az a 10-12 német...... -
Őszintén szólva érdekelne az a screenshot, ami azt ábrázolja, hogy x darab katonával átsétálsz egy legalább 6 náci által őrzött hídon. Szerintem LEHETETLEN.
De ha mégse, arra vevő vagyok.
Ami meg a fegyver váltást illeti, ne bénázz már, frankón van egy olyan beállítás, hogy next item vagy ilyesmi, azzal lehet forgatni az inventory-t.
Az is lehet hogy pont "inventory" van a funkió nevében. SETTINGS/CONTROLS -
Inquisitor #6 Azt hiszem át lehet menni a hídon, annélkül, hogy észrevennének, csak majdnem lehetetlen :)
Nos nyomogathatom én a USE gombot, akkor se tudom használni a távcső/gránát/akna/kés/bomba/stb. tárgyakat ... :(
Még megpróbálom a Joy 10 gombját, ha az se akkor nem értem ... -
Alapvetően két módon lehet játszani.
1. A térképen megtervezed az akciót, alul van a timeline, mindent tudsz időzíteni, és csak mozizol :)))
2. Szépen egyesével irányítod a muksókat, és egymást fedezve mozgatod őket.
A hidas missionnél meg muszáj lesz lőni, másképp nem juthatsz át. Ha jól emlékszem, 4 náci van az elején, kettő a hídon mászkál (vagy ott is 4?) és talán 3 a túloldalon. A hídon hason kúszva távcsövessel figyelve menj, mindkét oldalon lesz német és hamar kiszúrnak. Good Luck! -
Inquisitor #4 Ja igen, a taktikai térképen vannak parancsikonok, ez valamiolyasmi mint a Ghost Recon-ban?
Vagy azért annyira nem májerek az embereim? :) -
Inquisitor #3 Látni látom, de nem vált rá át akármi is csinálok ... különben kérdezném? :(
Ja akkor jó, de azt írták észrevétlenül menjek át a hídon, gondoltam ha kiírtok egy német helyőrséget, akkor az "kicsit" feltünő.
Azt hittem ez egy "egy szál késsel" pálya :)
Köszi szépen ... -
Wow. Csak egy kérdés : az első pályán hol lehet elakadni????
Tipp : öld meg a németeket, menj át a hídon, fordulj jobbra, és gyalogolj el a teherautóig.
Egy emberrel is simán meg lehet csinálni.
Fegyverváltás : next weapon, vagy next item vagy valami ilyesmi. A jobb felső sarokban látod az aktuális fegyvert vagy tárgyat. -
Inquisitor #1 Tudna valaki tippeket adni a játékkal kapcsolatban?
Eddig is tudtam, hogy láma vagyok, de most az 1/1-es pálya ELEJÉN!!! elakadtam ...
Ja és ha valaki megmondaná, hogyan lehet a felszerelést váltani, meg a kést elővenni ...