15
-
#15 HRP Hungary KFT
Vésö u. 5-7
1133 Budapest
+36 (0)1/4 52 46 00
+36 (0)1/3 50 13 51
Itt kaphatsz pontos felvilágosítást, ők a Mitsumi hazai forgalmazója.
Egyébként érdemes még várni, most fog kijönni a 32x modellje (480ATE), amiben mindent kijavítottak, ami esetleg hiba volt, úgyhogy a jelenlegi legjobb író lesz! Most fog megjelenni február közepén. Ja, és már támogatja a Mt.Rainier format-ot, 99 perces CD-t ír 32x! sebességen, 16MB Buffer, a leggyorsabb újraírásban és iszonyú jó minőségű CD-ket ír, cserébe viszont sima írásnál nem a leggyorsabb (3mp-vel van lemaradva az első helyezttől...úristen, borzalmas mi?! :D)
Legyen elég annyi, hogy karcos média olvasásánál a Mitsumi 480ATE csinált 212000 hibát, a Plex meg 28000000-t...
Írni meg egyszerűen szuper, a legjobb válaztás, várd ki. -
nyunyu #14 Adjatok nekem SCSI-s irot, de gyorsan...Lehetoleg Yamaha 20x vagy 24x-et...
Sehol nem lehet kapni, mindenhol csak igergetik... -
#11 @m2m:
Primedisc 21 perces, RW 3000 brut/5 db van a (mar vettem:): www.multimedia.hu .
Mas: nekem LG 16/10/40 van, egyenlore ok, habar nem sokat hasznaltam, van valaki aki nyustolte es mi a tapasztalata ? -
Inquisitor #10 "Reméljük, hogy az abszolút csúcsminőséget képviselő Sanyo írói csak ideiglenesen tűntek el és a 24x is hamarosan megjelenik idehaza."
Freecom feliratu dobozokat kell keresni :)
-
Gabest #9 Jó vicc, akkor én majd a homlokomra kérem a matricákat a boltban. Jól fogok kinézni, mivel sosem veszek műanyagtokos cd-t. (nem férnék el itthon :) -
tomcs #8 azert artisjus kapja be.. azt mer nem mondjak hogy minden gyufaszalnak fel kell irni a sorozatszamat... kazettakra mer nincs ilyen? azt tenyleg nem lehet masra hasznalni csak illegalis masolatok keszitesere zenekrol.... mellesleg ezt nem lehet pl rolnis cedevel kicselezni? pl akkor mar 50 darabhoz 1 matrica, vagy 1 dobozhoz 1 matrica, stb.. -
Csiszi #7 Corában 110ért van tasakos 80 perces CD (qwertynél 100ért volt, ha még nem fogyott el) -
m2m #6 Hi emberek hol lehet kapni
újraírható 21 perces cd 450 Ft-tól. ???????
Mert en nem lattam semelyik nagyker arlistan ...
Ha tud valaki szoljon
-
#3 Mondjuk én se nagyon látok ilyen árakon cd-ket! -
#2 "Lássuk hogyan alakultak a legkedvezőbb nettó kiskereskedelmi árak január végén:"
Minden héten leírják az ilyen hülyéknek mint te, de látom eredménytelenül... -
Keszeg #1 Ez mind szép és jó, csak ezek nagyker árak...