3
Segitsetek plizz
  • Sephi
    #3
    Koszi!

    Tovabbi javaslatokat szivesen fogadok :)
  • St
    #2
    Én nyáron jáccottam utoljára, ezért nem biztos, hogy mendenre pontosan emléxem.

    Tehát: 500$-t egyszer kell kifizetni, aztán utána az épületre kattintva, beállítható mennyi bért kap. Célszerű csak pár értelmiségit így beszerezni, és a többit a középiskola és az egyetem megépítésével helyben kiképezni.

    A népet úgy lehet boldogan tartani, ha megnézed miért nem boldogok

    Ha pl. ronda a környezet, akkor építs szökőkutakat, ha nagy a környezetszennezés telepítsd át a gyárakat és építs fasorokat, ha rosszak a lakáskörülmények akkor építs több és jobb lakást, stb. Minden év elején előugrik egy adatlap, ahol a politikai helyzettől kezdve a környezetszennyezésig mindent meg lehet tudni.

    A túristák folyamatosan jönnek, ha nem jönnek valamiért akkor annak oka van, pl. környezetszennyezés, bűnözés, rossz politikai viszony a nagyhatalmakkal, stb.

    Olyan farmokat építs, amire megfelelő területed van. Ha pl. a területeden banánligeteket tudsz hatékonyan építeni, akkor ne 3 corn farmot rakj helyette :))

    Teamster office: abból kell sok, mert ők hordják a nyersanyagokat és a készterméket egyik helyről a másikra.
  • Sephi
    #1
    Nos en egyfeszt jaccom de mindig vesztek... ime par kerdest amire szeretnek valaszt... egyebken a Paradise Islandal jaccok.

    Amikor modjuk epeitek egy iskolat es fizetek ket tanarnak 500$ hogy odajojjenek akkor azok minden honapban 500 at kapnak vagy csak egyszer kel oket kifizetni es akkor a rendes arert dogoznak tovabb?

    Hogy lehet a nepet boldogan tartani mert nekem nem sikerult.

    Hogy lehet tobb turistat hozni? Nekem az elejen jonnek es asztan mar nem...

    Ehes a nep micsinajak? Tobb Corn farm?

    Mire jo a Teamster Office?

    Es egyebkent is hogy jaccam?:) Mert en kezdek epiteni hazat farmot lassan Pub-ot majd Restaurant es stb. stb. ti hogy jacotatok?