18
Hát nem is olyan lényegees dolgok cak jo tudni
-
#18 Lenne itt két "Cd-Rom újraíró + DVD olvasó" , amiről a véleményeteket kérném .
Ti melyiket ajánljátok ?
LG goldstar vagy Samsung . -
#15 Még valami.
Amint bizros tudod valamit az alaplap nem komál.
Csökkentet modba a rendszereszközökbe nem tilt valamit, nem müxik valami helytelenül? -
#14 Hi
Nekem volt egy hasonló problémám, de nekem integrálva volt az alaplapomra egy hangkártya és én pci-jos kártyámat akartam helyette használni.
És mig elértem hogy letiltodtam adik sokszor lefagyot(meg kinlodtam vele).
Nálad valami ütközés lehet szerintem valahol.
Egyenkét probáld felrakni a drivereket,és melyik driver után fagy?
windows védelmi hibád is volt nem? -
t. Füly #11 Valaki nem tudja honna tudnék letölteni Gyűrűk ura 2cd-s változatot??Ha minden kötél szakad jo a 3cd-s is...köszi -
#10 Udv
Teljesen mas tema, de nem akartam uj temat nyitni-e miatt.
A problema a kovetkezo:
Uj: Asus TUSL2-C alaplap,Pixelview-es G2mx 400 videokartya.
Regi: cel 667 CPU, HDD-k, CDROM-k, FDD, 192Mb RAM
A tunet a kovetkezo : windows install gond nelkul felmegy nincs fagyas semmi, de amikor kesz, driver feltelepites(ek) elott, elso alkalommal kek halal, fekete kepernyo, neha atx kikapcs.( csokkentet modba muxik)
Probalt op rendszer: win98, win98se, win me
Probaltam masik gagyi videkartyaval, (savage4), masik rammal.Ugyanez a helyzet.
A benne levo proci, ram masik geppe hiba nelkul fut.
Termeszetesen minden felesleges kartyat kidobaltam belole addig.
Thx az infot. -
t. Füly #9 Ja és köszz a virus keresőt:) -
t. Füly #8 Igen bucsi király a kép csak végül is nem annyira jo mint monitoron de filmet nézni király rajta:) a másik gép egy PIII 500-as meg egy INNo 3d 64mb ddr ramos tv-outos -
bucsi #7 más: neked Pal-B-n az Abit Siluru tv-kimenetnél tökéletes képet ad? -
bucsi #6 Vírus kereső:
Norton Antivirus 2002
Letöltés mondjuk itt:
www.tar.hu/nwo -
#5 És a másik gép?? -
t. Füly #4 gép: alaplap: Abit kt7-a Proci : 1.3 Ghz-es Amd kurva nagy Titánium hűtés, 3dMark 2001 a teszt progi és egy Abit Siluro t400 64mb-os 3d zsuga, ja és 100fsb -n fut a gép.... -
Pace #3 jó víruskereső: Norton
Másik, milyen gép? milyen proci, miylen teszt? milyen hűtés....stbstbstb.. -
#2 Jó víruskereső: F-secure antivírus. -
t. Füly #1 Pl az első hogy ki tudna egy JO virus kereső progit....másik: mért van az hogy nekem van egy hőereművem haveromnak pedig fele olyan jo és több pontot ér el egy bizonyos teszt progiba...lehet hogy az a gond hogy 100 fsb-n megy a gépem vagy hűtés vagy esetleg szoftver frissités kéne???