537
mi a menő manapság?
  • CSOCSO
    ritkán???ti játszottatok már az nfs5 el vay mindneki csak 20 al ment?
  • Gerzson
    jó persze ritkán kell nyomni a féket az NFS-ben is ez a baj, de a rally-k meg nem kötnek le
    az NFS-nek csak a 3. része volt jó, meg új, mert az utánakövetkezők ugyanarra az enginre épültek, és néhány dolgot undorítóan valósítottak meg
    pl. belátni az autóba
    ritka vacak lett ettől a játék, elvesztette minden valóságjellegét
    csak olyan részleteket lehet belerakni a játékba, amit tényleg meg lehet jól valósitan (pl. FIFA99-2001 szar játék marad mindig, mert embert soha nem tudnak majd élethűen leutánozni), és esetleg nem fölöslegesek is
  • CSOCSO
    hehe
  • GAMECUBE
    csocso, birom az ilyen emgnyilvanulasaidat:)
    bazze nagyon jok:)

hat meg az en arayn jogsijaimra hogy ujjongananak:)))
  • CSOCSO
    pedig 10 szer job akármelyik autos gameznl! joval élethűbb a GT3 nál... mind a kettőt játszttam kormánnyal... amikor gt3 at nyomtam 20 an álltak körbe mert az autokiálításon voltunk..vlt egy kurva nayg kanyar:) a szeme könnyes lett ugy elérzékenyültem mikor ujjongtak az egyik kanyarbevételemnél!!!
    az nfs5 sokkal jobb!!!!ide sorolható még a TOCA 2 is!
  • GAMECUBE
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:DDDd
    utalom az NFS5ot:)
  • CSOCSO
    én se nagyon tapasztaltam azt hogy féket kéne nyomkodni ha igazi szim re vágsz ahol nem mindegy az hogy félig negyedig vagy tövig nyomod a gázt vagy a féket akor nfs 5!! nekem baromira tetszik hogy finoman kellett adagolni a gázt/féket
  • GAMECUBE
    NfS3ban hol is nyomtal te feket?? elso palyan max 1szer kellett:)
  • Gerzson
    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én utoljára a Need For Speed 3-nál tapasztaltam, hogy a játékban nem csak a gázt, hanem néha a féket is kell nyomni (bár Driver, és a Midtown éppen azért jó, mert nem kell nyomni a féket).
    De sajnos voltak hibái is, pl. az útpálya kötötsége

Ismertek jó országúti autószimulációs játékot, mert nem találok sehol
    talán mert nem is csinálnak ilyet manapság?