An-Dee#16
Axe, szerencsére te az inteligens emberek közé tartozol, azt hittem hogy ilyen nincs is itt az sg-n. Tény hogy az ár teljesítmény arányból az amd+ddr ram páros jön ki a legjobban, illetve egyes teszteknél az amd+sdr jobb mint az intel+rd, de azért az ne felejtsük el, hogy azért egetver? különbség nincs a két gép között telesítményben. Én AMD párti vagyok, de ha kapnék egy p4-et rd-rammal, akkor megtartanám és nem adnám el azért mert az amd-t pártolom.
Nekem TB 1400(266) + 256 ddr ramom van, és elégedett vagyok.
Én csak azt nem értem, hogy minek 2 gigás CPU az irodákba, lehet hogy azért hgoy a winXP-t el lehessen adni?
tomcs#3
erre csak azt lehet mondani hogy majd kiderul. megvenni -mint sokadjara mondom- azt kell ami abban a pillanatban a legjobb vetel, aztan meg johetnek nagy fordulatok meg, volt is mar boven, es lesznek is. ha a rambus megoldas jobb lesz elfogadhato aron akkor azt kell megvenni es kesz. amugy meg 3dfx meg a videokartyak csaszara volt sokaig aztan mi maradt, es igazabol egy hibas lepes olte meg oket...
Inquisitor#2
Szerintem meg a Kingston (a memóriagyártók császára!) tudhat valamit, ha ők SEM a Rambust tarják befutónak :p
Mire kijönnek a gagyi 1200MHz-es Rambus-szal, addigra a DDR vagy 400MHz-es lesz és a kutyát se fogja érdekelni ...