VIVA minusz

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mészy
Kell a nézettség az olyan mûsorvezetõknek, akik semmibe veszik és lealázzák az embereket. ettõl dõl a lé

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

PREMIERE1
Sõt, Balázs az RTL Klubbra került!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Mészy
dc++, de szerintem botrányos, hogy ilyen embereket továbbra is engednek képernyõre kerülni...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

KeKKSZike
Nekem a balász_eger tetszik a legjobban! :) Én nekebb a Balázs szimpatikusabb, amióta láttam ezeket a Videókat... Poénos gyerek... :)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Laalee
cuki kék papirra irtad...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Nekem fülöp hozzáállása tetszett.

Amikor a kiscsaj megkérdezi, hogy hol lehet megvenni a lemezt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

MuERTe
Először mikor hallotam rólunk azt gondoltam, hogy jó nagy bunkók, aztán megnéztem és rájöttem, én is ugyanezt gondolom a viva- nézőiről mint ők. Különösen Balázs "hülyekozsobalfaszgeci" beszólása tetszett :D
Lteebee
Speciel néhol még nőttek is a szememben, mert kiderült, hogy a gyagyás gyerekeket, akik fos zenéket hallgatnak ugyanúgy lenézik, mint én.

Coine
De az emberek emlékezni fognak rá...mondjuk eddig se néztem VIVa--t

KeKKSZike
Semmi! Szerintem már nem is fog!

Coine
azóta történt vmi ? nagyon nagy kuss van...

Efreet
vagy hallgasd meg az "utca átlag emberét", ha elereszti magát...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Minden második szavuk bazmeg.

De egy olyan összeállítást néztél, amibe direkt csak káromkodós jeleneteket gyűjtöttek.

Gondolkozz!

Spenser
Hát szerintem is nagyon durva minden második szavuk bazdmeg, büdös bunkó parasztok, Zsu meg olyan kis szrénynek mutatja magát közbe meg biztos ő a legnagyobb paraszt........meg a többiek is."de a gagsztás az tetszett":)

Na végre meg lehet kérdezni a témával kapcsoltban Balázst. A Gyalogló chaten 28.-án este 6-tól.
K.András
Ha látad a videokat, akkor tudnád, hogy ez egy nagyon rossz reklám!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

vizes
Most láttam az M1-en a z- egyik csúcsbunkóját, úgylátszik átigazolt!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ezek szerint engem is így lát.
Én nem érzem magam ilyennek.
Kikérem magamnak!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Tényleg, mi?

vizes
Dopemanra?
Én félszemmel...

tudniillik a puska irányzékához csak ennyi kell!

vizes
Biztos, forgatni volt...

Nem volt még neki elég az a sok tahó beszólás, rárakott még egy-két lapáttal!

mateos
G@bor fel kén törnünk a viva honlapját :-D
cSuwwi
IIIIszonyatosan melegek ezek a videók! Eddigis utáltam Z+ meg a mostani Vivát is, de most sem változott a véleményem :)

shit happens

CSOCSO
heheheheheehehhe
Coine
Jajj, de gyenge

Idézek a gyalogló chat oldaláról: "Balázs a VIVA+-ból sajnos pénteken egy váratlan forgatás miatt nem tud jönni chatelni, egy késõbbi idõpontban viszont rendelkezésetekre áll! "
Pedig már sokan fenék rá a fogukat!
Breki33
hat en ismerem a kis Rakai-t meg a ZSu-t mivel kiskorukban a helyi TV-ben villogtak

es mit mondjak nem csodalkozom
Efreet
Laalee: hagyd, most divat anyázni a zsépluszosokat :) minden csoda 3 napig tart...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
meg minidg fel vagytok haborodva??? kisse műbalhé szagu az egesz...

TWN
A kép csak a csaj miatt készült: akit így megbántott a felvétellel.. egézszégedre balázska, aludj el szépen...
TWN
Nah, tehát mekkora majom ez a gyerek?
TWN
Uccsó forrásom letöltéshez: mp3portal.hu.
TWN
:]]]]]]]]]]]]]]]]... "Zsu rajongó?... Szopjam a faszát?!.. IGEN!" :)))))).. Kb. 170 mb itt ;´), Balázs seggén meg kívül a többi ok: még a dagadtgeci is (fsz' se tervezte a nyílvánosság elé ezt a részt..), bár a szívatása nem volt túl jó... asszM berakok mindjá ide egy képet a seggével..
CSOCSO
balázs:1oscar a kozsos dumája miatt, nem azért mert igaza volt hanem mert jol jött ki és poénos volt.1oscar a dagatgeci miatt...1oscar a segg miatt...a sok faszomért ésm a köcsögköért:)
philip:1oscar a mondjátok meg ki a faszom irta ezt a levelet-ért..1oscar a u miylen kurvár nézik ezt a műsort...
zsu:1oscar a t szoktátok egymást ajándékozni hidegben ért:)))))))))))))))1oscar azért a szép ék lapért...megdicséri majd laza mozdulattal a földhö bassza...
lilu:1oscar a szopjam a faszátért....1oscar levonás mert nem láthattuk a melbimbaját!
KeKKSZike
Látom nagyon utáljátok Balázst... én nem... :))

Minden emberbe van ilyen gonoszság, csak most őt fel is vették... (szar ügy)! :D

Laalee
nem is kell eltörnöd...
1. ki van vagva a mősorbol
2. nem nezel vivat
3. nem toltod le a videot

az ilyen műfelhaborodas tok felesleges...

CSOCSO
ott leszek geci!:) a kozsoért megdicsérem a daatgeciért meg kiherélem...
Hustler_hu
Flaaaameeee hiiimmm :))) buhahahahaaaaaa
Hustler_hu
chat.gyaloglo.hu :
[ C H A T V E N D É G ]
Február 1. péntek 18 óra
Vendégünk Balázs a VIVA+ mûsorvezetõje.

Kérdezz tõle bármit személyével, vagy műsoraival kapcsolatban február 1-jén pénteken este 6-kor a VIVA+ szobában
1 biztos. Ha ezt a Balázsgecit meglátom, kiverem a fogát. De szerintem nem lesz pofája kiállni megállózni többet.
Coine
Nah az kivételesen nállam is jó pont, hogy szidták a Kozsót :)

CSOCSO
a dagatgeci tényleg nagyon geci dolog volt.. de a kozso:))))))))))) az a legjobb...ö szomorú szamuráj..őőő hülye kozso balfasz geci:))))))))))))))))
Coine
Így sokkal szebb...

KeKKSZike
Hjó, az tényleg egy kicsit durva (dagadt geci)...
De, a többi szerintem isszonyatos jó, én rengeteget nevettem!
Egyébként istenem! Mindenkibe van egy kis gonoszság!! Nah, erről ennyit! :D

Coine
nah leszedtem a videok nagy részét, és megmondom őszintén nem vártam mást...

VivaMEG = ua. az a szar NAGYban

vizes
www.index.hu/kultur/media/viva
és azon belül a lap alján a találsz egy cimet:
zminusz.ste.hu

vizes
Az mellékes, hogy kinek szólnék de tuti, hogy tettleg inzultálnám a kis fütyit.

CSOCSO
én nem aámnak szolnék hanem a haverjaimnak...
CSOCSO
emberek az milyen szar azért amikor mondjuk a dagatgeci nőnek az egyik barátja oda megy és elmeséli neki hogy ö rola van egy kis video ahoyg szopatja a baluka:) nekem legjobban a KOzso tetzsik:9 ahogy az a hülye ufonauta elkezd röhögni:) hehe nah az nagyon tetszett! azé az is szar amikor a kozso haverja meséli hogy mit mondott rola a balázs... hm... azé én tuti küldenék balázs helyébe egy bocsánat levelet minimum Kozsonak..kozso helyébe meg kirugatném a kis gecit!
vizes
A dagadtgeci című rész után én a csaj helyében szólnék apámnak, és megkeresném ezt a szellemi toprongyot, és addig ütném míg meleg...
Tudjátok mint a vas. Azt is addig ütik...

Oldal 1 / 2Következő →