84
VIVA minusz
-
#84 Kell a nézettség az olyan műsorvezetőknek, akik semmibe veszik és lealázzák az embereket. ettől dől a lé -
#83 Sőt, Balázs az RTL Klubbra került! -
#82 dc++, de szerintem botrányos, hogy ilyen embereket továbbra is engednek képernyőre kerülni... -
#80 Nekem a balász_eger tetszik a legjobban! :) Én nekebb a Balázs szimpatikusabb, amióta láttam ezeket a Videókat... Poénos gyerek... :) -
#79 cuki kék papirra irtad... -
#78 Nekem fülöp hozzáállása tetszett.
Amikor a kiscsaj megkérdezi, hogy hol lehet megvenni a lemezt. -
#77 Először mikor hallotam rólunk azt gondoltam, hogy jó nagy bunkók, aztán megnéztem és rájöttem, én is ugyanezt gondolom a viva- nézőiről mint ők. Különösen Balázs "hülyekozsobalfaszgeci" beszólása tetszett :D -
#76 Speciel néhol még nőttek is a szememben, mert kiderült, hogy a gyagyás gyerekeket, akik fos zenéket hallgatnak ugyanúgy lenézik, mint én. -
#74 De az emberek emlékezni fognak rá...mondjuk eddig se néztem VIVa--t
-
#73 Semmi! Szerintem már nem is fog! -
#72 azóta történt vmi ? nagyon nagy kuss van...
-
#71 vagy hallgasd meg az "utca átlag emberét", ha elereszti magát... -
#70 Minden második szavuk bazmeg.
De egy olyan összeállítást néztél, amibe direkt csak káromkodós jeleneteket gyűjtöttek.
Gondolkozz! -
#69 Hát szerintem is nagyon durva minden második szavuk bazdmeg, büdös bunkó parasztok, Zsu meg olyan kis szrénynek mutatja magát közbe meg biztos ő a legnagyobb paraszt........meg a többiek is."de a gagsztás az tetszett":) -
[HUN]kwega #68 Na végre meg lehet kérdezni a témával kapcsoltban Balázst. A Gyalogló chaten 28.-án este 6-tól. -
K.András #65 Ha látad a videokat, akkor tudnád, hogy ez egy nagyon rossz reklám! -
#61 Most láttam az M1-en a z- egyik csúcsbunkóját, úgylátszik átigazolt!
-
#59 Ezek szerint engem is így lát.
Én nem érzem magam ilyennek.
Kikérem magamnak!
-
#57 Tényleg, mi? -
#55 Dopemanra?
Én félszemmel...
tudniillik a puska irányzékához csak ennyi kell! -
#53 Biztos, forgatni volt...
Nem volt még neki elég az a sok tahó beszólás, rárakott még egy-két lapáttal! -
#52 G@bor fel kén törnünk a viva honlapját :-D -
#51 IIIIszonyatosan melegek ezek a videók! Eddigis utáltam Z+ meg a mostani Vivát is, de most sem változott a véleményem :) -
#50 heheheheheehehhe -
#49 Jajj, de gyenge -
[HUN]kwega #48 Idézek a gyalogló chat oldaláról: "Balázs a VIVA+-ból sajnos pénteken egy váratlan forgatás miatt nem tud jönni chatelni, egy későbbi időpontban viszont rendelkezésetekre áll! "
Pedig már sokan fenék rá a fogukat! -
#47 hat en ismerem a kis Rakai-t meg a ZSu-t mivel kiskorukban a helyi TV-ben villogtak
es mit mondjak nem csodalkozom -
#46 Laalee: hagyd, most divat anyázni a zsépluszosokat :) minden csoda 3 napig tart... -
#44 meg minidg fel vagytok haborodva??? kisse műbalhé szagu az egesz... -
#43 A kép csak a csaj miatt készült: akit így megbántott a felvétellel.. egézszégedre balázska, aludj el szépen... -
#42 Nah, tehát mekkora majom ez a gyerek? -
#41 Uccsó forrásom letöltéshez: mp3portal.hu. -
#40 :]]]]]]]]]]]]]]]]... "Zsu rajongó?... Szopjam a faszát?!.. IGEN!" :)))))).. Kb. 170 mb itt ;´), Balázs seggén meg kívül a többi ok: még a dagadtgeci is (fsz' se tervezte a nyílvánosság elé ezt a részt..), bár a szívatása nem volt túl jó... asszM berakok mindjá ide egy képet a seggével.. -
#39 balázs:1oscar a kozsos dumája miatt, nem azért mert igaza volt hanem mert jol jött ki és poénos volt.1oscar a dagatgeci miatt...1oscar a segg miatt...a sok faszomért ésm a köcsögköért:)
philip:1oscar a mondjátok meg ki a faszom irta ezt a levelet-ért..1oscar a u miylen kurvár nézik ezt a műsort...
zsu:1oscar a t szoktátok egymást ajándékozni hidegben ért:)))))))))))))))1oscar azért a szép ék lapért...megdicséri majd laza mozdulattal a földhö bassza...
lilu:1oscar a szopjam a faszátért....1oscar levonás mert nem láthattuk a melbimbaját! -
#38 Látom nagyon utáljátok Balázst... én nem... :))
Minden emberbe van ilyen gonoszság, csak most őt fel is vették... (szar ügy)! :D -
#37 nem is kell eltörnöd...
1. ki van vagva a mősorbol
2. nem nezel vivat
3. nem toltod le a videot
az ilyen műfelhaborodas tok felesleges... -
#36 ott leszek geci!:) a kozsoért megdicsérem a daatgeciért meg kiherélem... -
#35 Flaaaameeee hiiimmm :))) buhahahahaaaaaa -
#34 chat.gyaloglo.hu :
[ C H A T V E N D É G ]
Február 1. péntek 18 óra
Vendégünk Balázs a VIVA+ műsorvezetője.
Kérdezz tőle bármit személyével, vagy műsoraival kapcsolatban február 1-jén pénteken este 6-kor a VIVA+ szobában -
Airwolf #33 1 biztos. Ha ezt a Balázsgecit meglátom, kiverem a fogát. De szerintem nem lesz pofája kiállni megállózni többet.