20
Outbrake
-
Zozo76 #20 mar letelt a fel ev de leszarom mar a coop modot, nagyivbe! :) -
#19 Fúj! :-)
Nem költenék konzolra, max valami zsebben hordhatóra. Xbox-ot jelenleg csak egy játékért vennék, A Star Wars Ep3 miatt. De szerencsére jobb dolgokra is eltudom költeni a pénzt. :-)) -
Zozo76 #18 Akkor neked a megoldas: XBOX !!!!!!!!
-
#17 fél ÉV múlva. :-D -
#16 Na de azért ne felejstük el a co-op módot. Minden játékon sokat dob, mivel sajnos kevés játékban van. :-) Várom a reakciót fél múlva. :-D -
Zozo76 #15 Vegigvittem akkor, eleg is volt belole. -
#14 Sikerült továbbjutni? :-) Gyors játékmenet... :-D -
Zozo76 #13 Jo lecke volt, de a jatek egy rakas szar...
-
Zozo76 #12 :) -
Zozo76 #10 Jo, mire keressek? -
#9 pedig van ilyen topic csak lehet hogy kicsit benacska voltal es nem vetted eszre elofurdul.. -
Zozo76 #8 Mielott flame-ltek jo lenne ha megneznetek mi az abra ok? -
Zozo76 #7 Visszaneztem a SuperGamez adatbazisat vagy 20 szintig, es NEM TALALTAM outbrake topicot. A keresovel sem jutottam tobbre! Szoval minden bocsanatkeres viszzavonva, a kerdes tovabbra is aktualis!!! -
Zozo76 #6 Bocsi, igazatok van! Megegyszer elnezest! Tobbet igerem nem fordul elo! -
#5 Hát ja. -
#4 jovanna :) ma ilyen flames hangulatban vagyok :))) -
#3 Hustler !
Lehet ennél sokkal finomabban is fogalmazni . :)
Én általában 1 hónapban 2-3 emberkének írom le mindíg ugyanazt .Tehát ...
Kedves Zozo76 !
Mielőtt nekifogsz , hogy nyiss egy szerinted új topic-ot , győződj meg róla , hogy nincs-e már belőle már egy másik .Hogy mit kell tenned ehhez ???
Belépsz a Játékosok Fóruma részbe és rákattintasz a topic nevek fölött található Témák-ra !!!
Csak ennyi és szépen kilistázza neked az összes eddigi topic-ot .Így nem lesz belőle gond ... sőt , lehet hogy a problémádat már meg is oldották korábban ezen topic-okban leírva .
Nem gondolod ?! -
#2 a francert kell uj topicot inditani !!!!
FLAME !!!
Irjal a megfelelo topicba !!! -
Zozo76 #1 Elakadtam az Outbrake 13 kuldeteseben, ahol a raketahordozot kene leallitani, de vagy ellovi a toltetet, vagy mar elotte riadoznak es vege lessz a bulinak. Miutan megall a tank, es a raketahordozo, hatastalanitom a tankot de semmit sem tudok tenni az ellen hogy a raketat ne lojje ki a hordozo. Hogy lehet befejezni a kuldetest?