3
A Cryo online Dune-je ...
 • Thanatos
  #3
  hmm, ezzel milett? :)
 • LtVitez
  #2
  Te Skorpi nemtudod mi lett ezzel a játékkal? honlap nemmegy,infot meg sehol nemtalálok a játékról...
 • skorpio7
  #1
  Februárban indul ennek a nagyszerű RTS-menedzser programnak a bétatesztje .A janurái PC-Guru-ban egy rövid bemutató erejéig már megtudhatunk néhány dolgot a játékról .

  Dune: Generations

  "Alig hinném, hogy a Dune nevet, az ahhoz kötődő világot bárkinek is be kellene mutatnom a Guru olvasói között. Minden real-time stratégiai játékok ősatyja, és igen nagy port kavart folytatásai hatalmas betűkkel vésték bele a sivatagbolygó nevét a játékok nagykönyvébe. De vajon biztos, hogy ezek a játékok azt a valódi Dűne-hangulatot adják át a játékosnak, amelyiket Frank Herbert annak idején megálmodott? Vajon mondanak-e a Bene Gesserit, az Űrliga vagy a Landstraad nevek valamit is azoknak, akik csak a játékokból ismerik ezt a fantasztikus univerzumot? Hát nem nagyon... De nem kell elkeseredni, hamarosan azoknak is része lehet az igazi Dűne-érzésben, akik juszt sem hajlandók elolvasni a regény(eke)t és/vagy megnézni a filme(ke)t. A Cryo online Dűnéje nemesi házak közti végtelen intrikálást és orgyilkos-háborúkat ígér, na meg persze folyamatos harcot a Császár kegyeiért és a világmindenség legnagyobb kincséért, a fűszerért."

  Hancu

  Nos ... a bétatesztelésre ITT lehet jelentkezni ... én már megtettem .Remélem , majd mással is találkozok "odafent" , ha benneleszek a 10.000 szerencsés kiválasztottban . :)
  Bővebb információ és képek szintén ITT .