14
Adobe Acrobat 4/5 help!
-
A 9.3-mas reader-nek szokásává vált, hogy olvasásra előkészítse a dokumentumot. Én ezt nem akarom. Hogy tudom kikapcsolni? Tudja valaki? -
DirtyPio #13 hali, azt akarom kerdezni, hogy hogyan kell .pdf filet kesziteni mondjuk egy .doc\.txt filebol? -
HentmaN #12 sikerult megoldani -
HentmaN #11 Hali! Nem tudna valaki nekem segíteni nagyon fontos lenne! .tiff (ezzel a progival próbáltam)formátumot szeretnék átkonvertállni .pdf fomátumba de a végén ha megnyitom a pdf fájlt -> akkor ilyen lesz Nem tudja valaki mi lehet a baj plz nagyon fontos lenne!!! Bocsi hogy urjaírtam de így egyszerűbb
-
HentmaN #10 Hali! Nem tudna valaki nekem segíteni nagyon fontos lenne .tiff (ezzel a progival -> http://hentman.atw.hu/1.jpg )formátumot szeretnék átkonvertállni .pdf fomátumba de a végén ezt adja ki ha megnyitom a pdf fájlt -> http://hentman.atw.hu/2.jpg Nem tudja valaki mi lehet a baj plz nagyon fontos lenne!!!
-
blackgamer #9 Adobe Reader-t szetetném több példányban futtatni, megoldható valahogy?
alt-tab-ra egy másik reader jönne be -
akos #8 Megvan!!
Htx... :) -
californiastud #7 megoldható
(én is így nyomtattam ki a management jegyzeteket, amit a tanár egy ppt-ből szedett össze.)
én 4 slide-nyi anyagot tettem rá eny a4esre. szal print setup menü alatt be tudod állítani, most nemtom pontosan, h a nyomtató beállításánál, vagy maga az acrobat nyomtatási beállításánál...várjá, de a nyomtató beállításánál. ahol elvileg kijelölhetetd, h milyen minőségben nyomtasson, színes/ff nyomtatás...
Ott menni fog!:) -
akos #6 Valaki...? -
akos #5 Sziasztok,
egy kis help kéne.
Meg-e tudom-e csinálni-e, hogy egy .pdf dokumentum nyomtatásakor az oldalakat kicsinyítve nyomtathassam. Mégpedig úgy, hogy egy A4-es lapra 2 vagy 4 dokumentumoldal kerüljön.
(Ugyanis olyan buzinagy lóbetűkkel írták a jegyzetet, hogy még akkor is olvasható marad a cucc, ha negyedére/felére lecsökkentem...)
Nos? -
Az AR simán képes nyomtatni, hacsak magában a dokumentumban nincs ez letiltva (copyright marhaságok, a Document - Properties-ben meg tudod nézni).
-
Nem tudja valaki hogy lehet az ingyenes Acrobat Readert nyomtatásra bírni? :) -
Hali!
Kerdesem a kovetkezo:
Acrobatban hol tudom beallitani, hogy a PDF fajl keszitesenel latszodjanak a hosszu "ő" es "ű" betuk?
Jol lenne, ha valaki megosztanan velem, mert ez igy nem franko. Koszi! -
Rómeó #1 Hali!
Valaki segítsen, hogy kell Adobe Acrobat 4/5 -be olyan linket készíteni ami nyomtatáskor
előre meghatározott oldalakat nyomtat ki. Pl.: Link Tool/Execute Menu Item File->Print na és ezek után ha meghívom akkor szerepeljen a Page From pl.:15 to 23. ELŐRE IS KÖSZI!