38
Abit Siluro T-400-problem-segítsetek!
  • bucsi
    a téma még mindig áll aki tud segítsen:t.Füly-nek köszönöm...nekem az a problémám hogy nem tölti ki a tv-m képhosszát a kiadott kép!..ennyi:aki tud segítsen előre is köszönöm..
  • t. Füly
    hát specko most má nem használom a tvtool-t de ha akarod letöltöm azt megnézem neked hogy hogy lehet megoldani a problemát...Most a divx 4-t használom és az nyesi a filmeket
  • bucsi
    ugyanonnan töltöttem mint te...csak azt nem értem hogy neked túl kihúzta a képet hogy lehet kicsinyíteni?
  • t. Füly
    Hát nekem se tölti ki teljesen a képernyőt...Nekem ilyen csikban van a kép a tv-n, egyébként nekm is megvolt ez a tvtool 5.5 nekem se volt regisztrálva és nekem müködöt... de letöröltem....Egyébként honna töltöted le a tvtool-t????Én a www.tvtool.com-rol és nekem frankon ment cak lekell szedni hozzá egy crack-et..
  • Atus01
    Tyű, ezt a kérdést már láttam vhol.
    Fix.tv/fórum?
  • bucsi
    odáig eljutottam hogy beállítottam a tv 4:3-at.megy is. de azt nem tudom hogy kell hogy a kép 100%-osan kitöltse a tv-met!--help!--Előre is köszönöm!
  • t. Füly
    Nekem ilyen nem volt max olyan hogy nem olyan penge kép...de lehet hogy a zsinoroddal van a hiba vagy érintkezési hiba.
  • bucsi
    +...
  • bucsi
    kössz mindenkinek a segítséget már megy színesben a kép meg minden de még van 1 kisebb probléma nálatok van olyan hogy a betűk egy kicsit színesek és a fehér is beszineződik?Mi lehet a baj?
  • t. Füly
    Ja boccs nem olvastam az alsó szöveget..nekem segített a PAL-B ... progáld meg PAL-G-n vagy valmi pal-on ha ezek sem segítenek akkor lehet a kártya kimenete vagya kábel a szar ....a garanciában vagy még vele akkor szerintem cseréltesd ki!!!
  • t. Füly
    Figyusz nekem sikerült helyre rakni...Ugy kell hogy nele mész a TWIN WIEV -ba ott átnyomsz a CLONRA és akkor kilöki a képet a tv-re...Na most rákattintasz a 2 számú képernyőre és ott rámész a őőőőőő color... vagy az alttira és ott betudod állítani PAL-B-re!!Ezzel működik nekem is szinesen.....
  • Anee
    a pal szabványok nem segítenek de éppen megnézheted...inkább az advanced részét próbálgasd állítani
  • bucsi
    mit csináljak?
  • bucsi
    nem..ilyen nincs
  • Anee
    nézd meg rendesen nem a közepén egy óriási piros gomb..
  • bucsi
    lehet hogy menüben van...de mint kapcsoló úgy 100 hogy nincs!!
  • Anee
    igen....biztos hogy van
  • bucsi
    te milyen kapcsolóra gondolsz voltaképpen?(az a fekete fehér-színes)
  • bucsi
    már 54442-x megnéztem nincs kapcsoló és scarton csatlakoztatom..
  • Anee
    milyen átalakitót használsz..?SCART?
    de nézd már meg a tvdet hátulról mert biztos hogy van kapcsoló
  • bucsi
    valahol a menüjében kell állítani szerintem sincs kapcsoló...
  • bucsi
    ezen van minden csak vga nincs
  • Anee
    de sehol se irják van e hátul kapcsoló...de egyes grundigokon már van vga bemenet is:-)
  • bucsi
    kössz hogy foglalkozol a témával...
  • bucsi
    mikor értesítesz?
  • Anee
    azt csinálom már most
  • bucsi
    Akkor utánanézel?
  • bucsi
    nem 100Hz-es
  • Anee
    nem 100Hz-es gondolom..vagy de?
  • bucsi
    Pontosan:
    Típusa:
    T55 3050text
  • bucsi
    55cm-es átlója van, nézz utána légyszives ha tudsz.
  • Anee
    utánnanézek
    átlója hány cm?
  • Anee
    utánnanézek
    cátlája hány cm?
  • bucsi
    kb 1 éves Grundig tv-m van:ha ez neked segít
  • Anee
    Jó indíst 6000 ilyen topicot ahol azt akarod hogy segítsünk.még egy rohadt tv tipust sem voltál képes adni...de én akkor is a tv szinkódoló kapcsolóra gyanaxom...azt nem ártana megnézned valaha
  • bucsi
    Hello,sziasztok!
    Lenne 1 problémám:
    Vettem egy Abit Siluro T-400-ast:eleinte nem volt semmi bajom vele a játokokat egész jól viszi de amikor Tv-hez csatlakoztattam fekete-fehér képet adott!
    1.,próbáltam átállítani PAL-B-re de az sem segített
    2.,más driver sem segít
    3., maga a videokártya beállításainál mindent kipróbáltam-minden sávot--mindent---
    Mit tegyek?