17
  • Trisztin
    #17
    de jó lenne,ha az lenne a legnagyobb problémám,hogy arany vagy platina legyen a telefonom...

    most még egy kártyást is meggondolom ,hogy megvegyem-e...
  • Mr_Rob
    #8
    Ja, egy két kép jó lett volna :-/
  • braindance
    #5
    Én egy dolgot nem értek. Nézzetek a mai mobilokra, és nézzetek arra a készülékre az asztalotokon, amely a csodálatos matáv hálózatunkra csatlakozik. Én még valamennyire áldott álapotban érzem magamat, mert egy aranyos General Electric hívószámkijelzős készülékem van
    (havi 120Ft-al kell többet fizetnie az embernek egy összhang szolgáltatási csomagért a Matávnál, amiben benne van a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, 3 résztvevős konferenciabeszélgetés, stb.)

    Annyira gusztustalan, bunkó és használhatatlan, maximum egysoros lcds telefonok vannak a piacon, hogy az már botrány. Nem akarom megsérteni Concorde telefonok tulajdonosait, de ezért az árért már mobilt kap az ember, és azoknak legalább van design-jük.
    A Panasonic telefonok még úgy ahogy jók, bár régi formatervezés de még a Bosch ISDN telefon (amelyik elég elterjedt) is elég randa, és annyira buta a menürendszere... Pedig a Siemens gyárt mobilokat is, ettől független ők sem remekelnek.

    Ez a piac senkinek se tűnik fel?
    Németországban vagy ausztriában pl. ott van a Genion, amit nagy örömmel fogadnék itthon is: Amint belépsz a lakásodba, az ott elhelyezett kis adó máris átveszi a mobilodat, és máris vezetékes percdíjakkal beszélhetsz. Ha kilépsz az adó körzetéből, visszavesz a mobilhálózat. Akkor végre egy (majdnem) minden igényt kielégítő telefonod lenne, és nem kellene rohannod hogy felvedd az otthonit.

    A vezetékes készülékek is nyugodtan rendelkezhetnének menüvezérelt, telefonkönyves és hívásinformációs rendszerrel, ráadásul nem kell ehhez isdn sem. Miután nem kell miniatürizált alkatrészeket használni, se akkumlátorokat, még olcsóbb is lehetne mint a mobil.
    És még nem is vezetéknélküli készülékről beszélek...

    Ja, persze, egy 5 milliós készüléken nagyobb a haszonkulcs.
  • Laalee
    #3
    hat ez tok jo azt a sznob barmok majd a 21000 usd s telefonjaikat fogjak cserelgetni 2 havonta, mert nem 7 soros a kijelzöje hanem csak 6