Koktél tippek.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
a seregbe ez volt a kedvenc koktélom
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
StrawberryColada: fehérrum, kókuszszirup, eperszirup, tejszín, ananászlé
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Tud valaki valamilyen jó koktélreceptet campariból?<#nemtudom>#nemtudom>
Az lenne a lényeg, hogy ne nagyon legyen keserû (inkább valami édes dolog lenne jó). Vettem egy üveggel, mert megkért rá egy nagyon kedves ismerõsöm<#puszi>#puszi>, de utólag rájött, hogy nem szereti a keserû dolgokat, viszont szeretném Vele elfogyasztani valamilyen formában.<#pias>#pias>
Köszönöm.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Olyan kérdésem lenne,hogy tudna-e valaki jól bevállt, és finom receptet Portoricoi Rumhoz. (Az az alapja, vagy kell bele rumból is.)
Van kb fél liter maradékom egy buluiból, aztán keresném a felhasnálási lehetõségeket, mert az az igazság,hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy tisztán fogyasztva eléggé ütõsnek hat... 😊
Szal aki ismer ilyen receptet, vagy akár receptes oldalt az pls segítsen rajtam!
Mindeneseter énis tovább keresgélek...
Elõre is kössz!
ketfele alkoholos (egyik inkabb szinezek legyen a masik meg izt ado)
kis tejszin
razd fel!! enjoy
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez 1 tipp volt 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha ezt valaki megcsinálja és meg is issza az egy hõs!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Néha szoktam inni málnaszörpös tejet is, na az még érdekes ízû.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
http://www.koktelok.hu
Van 1-2 jó dolog itt is.
3dl víz + Szobi Málnaszörp, ízlés szerint adagolva.
Mellé fogyaszthatunk Túró Rudit (pöttyös), hogy teljes legyen az életérzés.
Jó it-, és étvágyat kívánok!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hozzávalók:
3 dl jófajta cseresznyepálinka
2 dl jóféle barnasõr
Megjegyzés: egy egész este kitart, olcsó és hatásos.
Tartalmaz:2 rész sört
2 rész bort
1 rész Cola
Inkább nem próbáltam ki😊)
Szénsav felnyomja az alkoholt a tequilából azt még durvábban hat 😉
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- egy palack jó öreg ó-Janx szesz
- egy rész víz a Santagrinus-V tengereibõl
- olvasszunk fel a keverékben 3 kocka Arcturus Megagint - alaposan meg kell jegelni, különben elvész a benzin!
- bugyborékoltassunk át 4 liter falliánusi mocsárgázt, mindazon boldog Stopposok emlékére, akik belepusztultak a gyönyörökbe Fallia Mocsaraiban
- gördítsünk egy mérce Qualacti Hiper Menta Extraktumot egy ezüstkanál hátára, hadd hozza magával a sötét Qualactin Zónák nehéz illatát, áthatóan, édesen, misztikusan
- ejtsük bele az algolai naptigris egy fogát. Figyeljük, mint oldódik fel, és mint juttatja el az Algol Napok tüzét az ital szíve mélyéig
- loccsatsunk rá Zamphourt
- adjunk hozzá egy olajbogyót
Igyuk meg... nagyon-nagyon óvatosan!!

vegyel fijam egy jo nagy poharat. Es akkor. 50 dec Balentaines (nem tudom jol irtam e) 50 Stalinskaya , 50 feher szaraz Martini es 100 dec grephfuit le.
Hajra
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most frankón Írjatok má' tippeket mert holnapra kellene néhány!
THX!
najó, abbahagyom.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
- Kalózok: óh, hát a grog egy titkos keverék, ami a következ? alkotórészekb?l tartalmaz egy vagy több adagot: kerozin, propilén-glikol, mesterséges édesít?anyagok, kénsav, rum, aceton, vörös festék #2, piszok, motorolaj, akkumulátorsav és/vagy pepperoni. Bizonyára nem nehéz elképzelned, hogy ez az egyike a legmaróbb és legillékonyabb dolgoknak, amit az ember ismer! A dolgot bádogkorsóból fogyasztják, és a szakács felakaszthatná magát, ha kicserélné ?ket...