8
furcsa effekt...
 • PeTTi
  #8
  Nekem is,de legalább 6 db-ot.
 • tomcs
  #6
  tulhuzva a memoria nem jol olvasodik es az okozhat szemetes texturakat, de az csak jatek kozben van ugy, lehet mondjuk 2d-ben is vacakolt valamit. explorer mas hibakat is szokott csinalni, pl csikos lesz a kep meg meg sok mindent de nekem foleg akkor ha mar 3 napja m1 a gep es mar haldoklik
 • Bilux
  #5
  Te ezt milyen gépen csináltad és mennyire volt húzva a kártya? oprendszer stb...
 • Anee
  #4
  Ja nállam is okozott ilyet s a tunig volt az oka
 • Lulu
  #3
  Nálam a BIOS és HW tuninggal túlhúzott Radeon LE a 3dMark2001-ben már 4000+ hozott, amikor én is észrevettem hasonló jelenséget a wwIII játék, JPEG formátumban rögzített behívómenüjének álló háttér képén!
  Ha visszavettem a túlhúzást megjavult! Biztos a GPU, vagy a videókártya memóriáinak túlmelegedésével magyarázható a jelenség!
 • Borg
  #1
  Pár napja vettem észre először, hogy HTMLben lévő JPEG képeken fehérpixelek jelentkeznek, méghozzá mindig máshogy, ahogy görgetem mondjuk. A furcsa az volt, h ha például saját gépen levő JPEGet néztem ACDsee-vel mondjuk akkor nincs gond.
  Ma reggel vettem észre hogy mindez azért volt mert a GTS-en (Leadtek GTS PRO 225/400on tuningolva) megállt a venti.
  Miután kipucoltam, beolajoztam jobban forog mint ujkorában:), és a JPEG hibák is megszűntek.

  Kérdés az, hogy ez mért pont a JPEG képeknél jelentkezett csak, és mért HTMLben?
  Ez lenne a legmegterhelőbb a chipnek, vagy mi? Mert se OpenGL se D3Dben nem volt hiba, még Tribes2ben sem, pedig az lepusztitja a gépet rendesen. És persze más képformátumok ugymint GIF rendesen megjelentek, csak és kizárólag weboldalakon a JPEG képeken jelentkeztek a fehér pixelek.
  Kérdés tehát, hogy miért? Valami hudehozzáértő emberke irjon már, mer erre kiváncsi lennék:)