(MP3) Discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem itt kérdezte valaki, hogy mi a különbség a 300-as és a 400-as között és azt a választ kapta, hogy a 300-asnak nincs tokja
Na mivel mostmár van 400-om elmondhatom, hogy sajnos nincs tokja, sajnos nyakbaakaszthatós és sajnos a zsinórja sokkal rövidebb
Na mivel mostmár van 400-om elmondhatom, hogy sajnos nincs tokja, sajnos nyakbaakaszthatós és sajnos a zsinórja sokkal rövidebb
ja tényleg, azzal a cikkel mi van? 😊
ha nem tudod bescannelni, akkor légyszi legalább azt írd le, hogy melyiket ajánlják ott és melyiket húzzák le?
ha nem tudod bescannelni, akkor légyszi legalább azt írd le, hogy melyiket ajánlják ott és melyiket húzzák le?
most elkezdek nyáron dolgozni és majd meglátom, mi lesz belõle... vagy memóriakártyás vagy winyós
jól néz ki + minden, de nem a legolcsóbb 😊 (58E)
az említett 20 GB-os iRIVER iHP-120 árát pedig levitték az infopatika.hun 120-ról 103E-re!
az említett 20 GB-os iRIVER iHP-120 árát pedig levitték az infopatika.hun 120-ról 103E-re!
topic up, nehogy elsüllyedjen! 😊
nem tudnád bescannelni és feltenni valahová? azért a pár oldalért nem akarom megvenni az újságot, de a teszt nagyon érdekelne! elõre is kössz!
Akarja a halál! De miért ne lehetne hasonlítani? Mindkettõ lemezt pörget? Egyébként nekem NEM ilyenem van.
A 16 óra amúgy igenis jó MP3 player körökben, fõleg ha azt vesszük, hogy a flash memóriás csodák még ennyit sem nagyon tudnak.
A 16 óra amúgy igenis jó MP3 player körökben, fõleg ha azt vesszük, hogy a flash memóriás csodák még ennyit sem nagyon tudnak.
jajjmá, nehogy egy vincsis cuccal hasonlítsd össze a szonid energiaigényét, vagy megint le akarod futni a tiszteletköröket?
Kis összehasonlítás:
iRiver iHP-120:
MP3/WMA/ASF playback time: Approximately 16 hours
MZ-N10:
Embedded w/1 x "AA" Alkaline - 26.5 hrs Record, 58 hrs Playback
Kis összehasonlítás:
iRiver iHP-120:
MP3/WMA/ASF playback time: Approximately 16 hours
MZ-N10:
Embedded w/1 x "AA" Alkaline - 26.5 hrs Record, 58 hrs Playback
azt írják, 16 óráig bírja
az a cumi amcsiba ez 300 dollár itt európában meg 500 euró 

"szólj ha tudsz még szerezni :-)"
Pffff! :-))))))))))))))))))
Vinyósat én sem szeretnék, mert kegyetlenül sokat fogyaszt 😄
Pffff! :-))))))))))))))))))
Vinyósat én sem szeretnék, mert kegyetlenül sokat fogyaszt 😄
45-ért megérte
szólj ha tudsz még szerezni :-)
Ha a kérdés nekem szól, én +nem szeretnék vinyós lejátszót
Ugyebár mozgó alkatrész.
És szállt már el vinyóm
szólj ha tudsz még szerezni :-)
Ha a kérdés nekem szól, én +nem szeretnék vinyós lejátszót
Ugyebár mozgó alkatrész.
És szállt már el vinyóm
jaja, de mostmár inkább 80körül van... de mondom én azért örülök neki mert 45ért vettem!! 😉
Egyébként ez a vinyós IRiver NAGYON KOMOLYNAK néz ki!!! de akkor már 100ért inkább Ipod... nem?!?´😊
Egyébként ez a vinyós IRiver NAGYON KOMOLYNAK néz ki!!! de akkor már 100ért inkább Ipod... nem?!?´😊
mert?
ez ilyen ipod féleség?
100 rugó... összehasonlítás képpen, a sony mdje mennyi is? már nem emlékszem rá... de az biztos ha a kettõ közül kéne választanom, körberöhögném a sonyt az tuti 😊
100 rugó... összehasonlítás képpen, a sony mdje mennyi is? már nem emlékszem rá... de az biztos ha a kettõ közül kéne választanom, körberöhögném a sonyt az tuti 😊
Sosem mondtam, hogy a Sony a legjobb, csak nem tetszik, hogy hiányos tapasztalatok birtokában terjeszted róla, hogy rossz.
Ha megfigyelted, én pl egyszer sem írtam, hogy rossz az iRiver vagy a Philips, csak éppen nem minden szempontból a legjobbak. Mint ahogyan semmi sem lehet minden szempontból a legjobb.
Ha megfigyelted, én pl egyszer sem írtam, hogy rossz az iRiver vagy a Philips, csak éppen nem minden szempontból a legjobbak. Mint ahogyan semmi sem lehet minden szempontból a legjobb.
egyszerûen nem tudom levenni a szemem errõl az iHP-120-rõl... nagyon brutálisak a méretei (105x60x19 mm) és 20 GB...
csakhát az ára... (113E 😞
csakhát az ára... (113E 😞
Olvastam pár fórumon
magyarokon külföldieken egyaránt.
Oké legyen szted a SONY a legjobb, de had legyen már más- nem szubjektív véleményünk :-)
Ugyanezt csináltad a másik topicban.
Témára visszatérve
Philips, IRiver sztem a legjobbak hangzásilag.
Természetesen nincsen mindegyikbõl egy plusz egy tesztlaborom, így csak a mások által írt tapasztalatokra, fizikai paraméterekre hagyatkozhatok.
magyarokon külföldieken egyaránt.
Oké legyen szted a SONY a legjobb, de had legyen már más- nem szubjektív véleményünk :-)
Ugyanezt csináltad a másik topicban.
Témára visszatérve
Philips, IRiver sztem a legjobbak hangzásilag.
Természetesen nincsen mindegyikbõl egy plusz egy tesztlaborom, így csak a mások által írt tapasztalatokra, fizikai paraméterekre hagyatkozhatok.
"Akciósan" én is jobbat vettem volna. Így 50 volt kereken, annyit nem sajnálok érte. Utólag meg fõleg nem. Nagyon bevált.
Breki: hallottál már MD-t? Mibõl veszed, hogy rosszabb a hangja, mint a "jobbak"? (mik a jobbak szerinted? Tudom iRiver, de van más is?)
Breki: hallottál már MD-t? Mibõl veszed, hogy rosszabb a hangja, mint a "jobbak"? (mik a jobbak szerinted? Tudom iRiver, de van más is?)
oks, a 90es árát tényleg nem éri meg... de én abból indultam ki amennyiért ÉN szereztem... és így megérte....😉
uhh..... oksa akkor nem használom a töltõt TARTÓNAK is...😛
Egyébként kimondta hogy többlet költségen vettem?!!? TAlán még olcsóbban is mint a tiedet....😛 (na jó mondjuk ugyan azon az áron!!!)
Egyébként kimondta hogy többlet költségen vettem?!!? TAlán még olcsóbban is mint a tiedet....😛 (na jó mondjuk ugyan azon az áron!!!)
Hogy baj-e? Hát ezekben is Ni-MH aksi van, mint a régebbi telefonokban. Azokban sem volt ajánlott rátölteni túl sokszor.
de volt közte felvétel is.... egyébként ha rátöltök az baj?! ha még nem merült le...
gyere Pheel, mi MZ-N910esek tartsunk össze...

Azért a heti 2x töltött aksi nem egészséges. Egy N910-esnek SOKKAL tovább kellene bírnia. Véletlenül nem szoktál vele felvenni is? Mert akkor nagyjából OK.
hello!
na, most már saját tapasztalataim is vannak. 2 hete használom a
SONY
MZ-N910esem(Breki33
) és megkell mondjam, hogy annyira azért nem rossz. A konvertálási idõ egyáltalán nem sok, és a teli minidiscet kb 20-25mp alatt letudja nullázni!! A hangja CDrõl való zenénél KIVÁLLÓ, mp3nál JÓL MEGFELET!!😛 igazából szntem mp3nál nagyon jobb hangot más lejátszóknál sem lehet kicsikarni!
Hordozhatóság tekintetében HIHETETLEN JO!!! én nagyon sokáig discmanes voltam, és ha nem vittem magammal táskát, vagy nem volt rajtam a nagy tálikabát jó kis zsebekkel akkor tényleg macerás volt a szállítás. Ezzel szemben most bármikor elmegyek itthonról csak bedobom a zsebemben és ha nem szólna eskü nem venném észre hogy ott van... Az aksijáról meg annyit, hogy HIHETETLEN!!! 1 hét alatt 2szer kellet töltenem és folyamatosan használtam, reggel+du.!!
ja és mondjuk a design-ját tekintve eddíg bárki látta a kezemben. "WoW, meg nézhetem?!?!"
én azt hiszem amennyiért vettem bõven megérte, többet nem költenék rá........
na, most már saját tapasztalataim is vannak. 2 hete használom a
SONY
MZ-N910esem(Breki33
) és megkell mondjam, hogy annyira azért nem rossz. A konvertálási idõ egyáltalán nem sok, és a teli minidiscet kb 20-25mp alatt letudja nullázni!! A hangja CDrõl való zenénél KIVÁLLÓ, mp3nál JÓL MEGFELET!!😛 igazából szntem mp3nál nagyon jobb hangot más lejátszóknál sem lehet kicsikarni!
Hordozhatóság tekintetében HIHETETLEN JO!!! én nagyon sokáig discmanes voltam, és ha nem vittem magammal táskát, vagy nem volt rajtam a nagy tálikabát jó kis zsebekkel akkor tényleg macerás volt a szállítás. Ezzel szemben most bármikor elmegyek itthonról csak bedobom a zsebemben és ha nem szólna eskü nem venném észre hogy ott van... Az aksijáról meg annyit, hogy HIHETETLEN!!! 1 hét alatt 2szer kellet töltenem és folyamatosan használtam, reggel+du.!!
ja és mondjuk a design-ját tekintve eddíg bárki látta a kezemben. "WoW, meg nézhetem?!?!"
én azt hiszem amennyiért vettem bõven megérte, többet nem költenék rá........
Nem megyek - jönnek! Június 9-én, és hozzák az iaudiomat. 40 környékén lesz a 256 megás. Nagyon bízok benne, hogy nem zuhan le a repülõ, addig meg elfoglalom magam az államvizsgára való tanulással.
A rohadék hazai resellerek meg sz*rják össze magukat
A rohadék hazai resellerek meg sz*rják össze magukat
Ha minden igaz akkor június elején egy majdnem rokon segítségével hozzájutok kinti áron, tehát úgy 40.000 körül. A garancia... hát igen.
Megnéztem a cseheknél, ott 6400 korona, ami olyan 51.000 körül van. Tényleg olcsóbb, de azért még az út meg a macera...
Azért köszi
Megnéztem a cseheknél, ott 6400 korona, ami olyan 51.000 körül van. Tényleg olcsóbb, de azért még az út meg a macera...
Azért köszi
Ok, értem, csak próbáltam poénba átvezetni a hülyeségemet
legközelebb majd egyenesen a memóriából fogok
nem az enyém 😊