31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Kheled
    azt a rajzot kéne kitenni felülre a bannerba, amit Timike rajzolt Mikiről.azt a tólószékeset:D legalább addig amig "lábal":D
  • IXEMGabeo
    Lindából hamarosan depresszív emós lesz, látni fogjuk ahogy az ereit szép lassan felvágja otthon a négy fal közt és szépen eltűnik a karaktere xD
  • Muki100
    Úgy számoltam az első résztől hogy 2 hét és Miki járni fog, ehhez képest 24-én lebénult 19-én már jár.

Így igazán hihetővé tették a szenvedést, nem 1 hétig vakult meg / bénult le / esett kómába a főszereplő hanem majdnem 1 hónapig, gratulálok a stábnak.

Legjobb hozzászólás amúgy meg nóráról:

"miki most lebénúlt? hát istenem 400 rész mulva úgyis újra fog. nórát meg már most látom hogy átmegy Teréz anyába a büdös kurva "

ez is augusztusból, milyen meglepő a nórával kapcsolatban igazad lett :D
  • alph4
    Igen, még valószínű 2 évig nem fog járni, de majd ilyennel tolja:

:D
  • piamania
    CSak titkolni fogja, hogy újra tud járni.Egész addig így lesz, amíg vki rá nem jön erre, és mindenki utálni fogja, hogy már jó ideje tud járni és még mindig sajnáltatta magát.Sajnos ez lesz.Ismerni lehet a forgatókönyv írókat.
  • LoSA
    Miki újra tud járni és sehol egy komment?! :)
  • geo91
    na igen, bk logika
  • adamboro
    Linda nem akart cukrászdába menni mert megevett két szendvicset az úton, erre a köv. jelenetben tömi magába a hot-dog-ot.
  • Victor1103
    kilép igen. az ajtón és egy emelettel lejjebb megy a lépcsőházban. Aztán meglátja vilibát mikor épp tömi a gizikét mert persze véletlenül rájuknyit és sírva rohan majd haza
  • IXEMGabeo
    Linda kilép?
  • lemongrass
    azaz
  • IXEMGabeo
    biztos vagy benne?
  • Victor1103
    Linda helyébe lennék én feldugnék egy kettőt az aranytömbökből a nunámba és átcsempészném őket a határon:D
  • cargame
    Zsolt felmenoi anno banyaszok voltak :)
  • Victor1103
    Honnan az a sok arany?
  • IXEMGabeo
    Linda szoknyája még a 60-as években is ciki lett volna
  • Sabcsee
    hát ez is valami, azért köszi
  • Tuvok #27387
    Csak ezt találtam

• Sabcsee
    Lenne egy elég fura kérésem(az egyik ismerősöm hasonlít rá és szeretnénk róluk szerkeszteni egy közös képet..:D). Valaki esetleg tudna linkelni egy képet DÖMÉCSKÉRŐL, már próbáltam kiguglizni, de nem nagyon jártam sikerrel. Amúgy pár éve szerepelt a sorozatban, Géza taxijában hagyta ott valaki, és ők segítettek neki megtalálni a szüleit, vagy valami ilyesmi volt a sztori.:D

előre is köszi!
  • Ic3 m4n
    Ez Bryce a Cuhckból nem?
  • lemongrass
    arról az ádámról (vagy kiről) mindig a White Collar-os Matthew Bomer jut az eszembe...

• Ic3 m4n
    még1 ilyen és a csillagodtól végleg elbúcsúzhatsz! :DDDD
  • Daza500
    Ki az az Ádám ? O_o
  • IXEMGabeo
    Balázs?:D ő még mindig egy egész tűrhető karakter, bár benne voltak a Petivel 1-2 dologban...

Ádám megmaradt macsónak őt még nem kurvították el:D
  • Invincible
    Linda egy kis unalmas és 13éves szinten álló fruska..,Hanna..hát róla ne is beszéljünk ovi az is..Barta egy szerencsétlen,mehet Lindával együtt prostinak hogy haza tudjon keveredni..Juli egy kurva,Attila egy féreg,Miki most szó szerint béna,Claudia még mindig jó,Laci egy puhos szar,az új csaj egy trampli,Vili impotens,Géza nyomorult,Kinga ribanc,Szabi himringyó lett a többit meg nem is sorolnám..
  • JohnnyNapalm
    ha én képes voltam matt állapotban a halál faszáról visszatalálni a múzeumokhoz, akkor nehogy már ez ennyire impotens legyen hogy ne emlékezzen hogy három utcával arrébbról indult el
  • Tuvok #27378
    Tényleg szükség lesz a térképre .. Pestig :D
  • Risu Führer
    a dobozban biztos Sztálin mutatóujja volt a ledöntött szobráról
  • cargame
    Pedig igy lesz :)))))
  • JohnnyNapalm
    geci nehogy eljátsszák hogy majd most eltéved mert lecsöppentette a térképet mustárral, mert idegrohamot kapok
  • Victor1103
    Ez mi a faszom volt?:D egyszer angolul beszél zsófi a banki alkalmazottal utána meg danke schön xDD
  • Victor1103
    ezt a julit már úgy pofánbasznám egy szívlapáttal
  • Victor1103
    Most néztem meg csak a tegnapi részt. hát amikor a juli behúzott a zsuzsának az a hangeffekt mint egy Bud Spencer-Terence Hill filmben lol
  • zoliii
    Ez a Bk egyre gagyibb, nagyon ritkán van benne izgalmas rész!
    Hanna - Gyilkos természet Mozi
  • IXEMGabeo
    GIFET:D:D

Balázs beállt papucs pózba...
  • rooney8
    és az a hangeffekt :DDD
  • IXEMGabeo
    SAADSDS mekkora orrost kapott Zsuzsa LOL
  • piamania
    Nálatok se indul el rtlmoston a tegnapi rész?
  • LoSA
    De komolyan... Ez a Juli is... Az nem gond, hogy Ő az Attilával kavar?! :)
  • Rayden02
    Hát persze!