31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Effe88
    pedig tök jó volt hogy nem volt
    én "fan":D:D vagyok de valahogy nem hiányzott:S:S:S:S
    lehet lecsengett már???:D:D:D
  • pedobear
    kezdődik megint a népbutítás...
  • Ic3 m4n
    na végre
  • akyyy
    Hétfő (Január 2.)
    20:20 Barátok közt (magyar filmsor., 1998) - 5905-5906
  • Ic3 m4n
    ték
  • hungary27
    Remélem Géza kap Karácsonyra új kabátot.
  • ZilogR
    Ne féljetek, ezt láttam ma, míg elmentem kajálni (amúgy utálom eszt a foscht!):

BK forgatás - Videó link
  • Rayden02
    Jó neked!
  • IXEMGabeo
    így van spórolnak, mert a 2012-es év mindennél jobban a megszorítások éve lesz...
  • IXEMGabeo
    francba kóros BK szindrómában szenvedsz...szerencsére jó 2 éve kigyógyultam belőle
  • pedobear
    Helyette beraktak valami szar amerikai fos sorozatot
  • Muki100
    azért mert 5 millió ft a retek klubnak 1 rész BK úgyhogy olyan minőségi szart gyártanak csak innentől mint az x traktor, kókusz
  • matyi0323
    miaz hogy végre?
    nem igaz nem szereted ezt a szart..:D
    hagyd el a topikot :DD

ám tényleg mindenki sír mindig hogy milyen szar, de ha vége lenne azért 2. este hiányozna ez a retek XDD
  • IXEMGabeo
    én már azt hittem végre megszűnt
  • Palesz2
    egész héten nicns, jövöhéten se.. :O
  • matyi0323
    MÁRIS ELJÖTT A VILÁG VÉGE??????????????

vagy miért nincs BK??
  • rooney8
    a szokás hatalma :D kapcsolom be a tv-t és castle, mondom WTF?? :D
  • IXEMGabeo
    nem mondjátok, hogy hiányzik nektek ez a szar?:D
  • zsotesz
    mert már téli szünetet is tartanak, majd januárban folytatódik
  • JohnnyNapalm
    a port.hu szerint a következő 2 hétben nincs barátok közt, és tényleg nincs

de miért???
  • rooney8
    ma mérnem vooooolt???????????
  • Rayden02
    Nekem ez jött ki: Az ifju Skywalker Lajos kalandjai - YouTube
  • Rayden02
    Lajos a remete
  • rooney8
    *Alajos
  • Effe88
    :D:D:D
  • zoliii
    Lajos -> Google, első találat -> gyilkos :DD
  • rooney8
    de hát ő egy KILLER :O
  • Holland Kemence
    klaudia össze fog jönni a csövessel figyeljétek meg
  • Axl Rose
    Irdatlanul megcsinálta :)
  • xxxpaulxxx
    jajj fujjj
  • lemongrass
  • Muki100
    honnan tudjuk hogy bárki magyar szülőktől származik ennyi erővel és mégis magyar állampolgár? teljesen rossz az érvelésed

Nóra meg ha jól emlékszem félcigány

de nem baj
  • IXEMGabeo
    onnan, hogy akkor nem Varga és nem Szőke lenne a vezetéknevük
  • pedobear
    Tisztában vagyok ezzel, de honnan tudod biztosan, hogy Szőke Zoltán és Varga Izabella valóban magyar szülőktől származik? Nóra első ránézésre úgy néz ki, mint egy boszorkány (orrát kell nézni).
  • IXEMGabeo
    Ismerik a magyar kulturát, beszélik a nyelvünket, itt élnek nálunk X idő óta, MAGYAR állampolgársággal rendelkeznek a személyi igazolványukba nem a SZERB, hanem a MAGYAR van benne innentől fogva ők magyarok független attól, hogy hol születtek...DE, ha ott is élnének akkor is úgy kell őket hívni, hoyg határon túli magyarok, akiknek a felmenői ott ragadtak 1920. jún 4-e után...ŐK is magyarul beszéltek, nem pedig szerbül...területi szempontból valóban Szerbiához tartozik egy legyen az Újvidék, Párkány, Szabadka, Nagyvárad, Arad, Záhony, Beregszász, Komarno....de ezeken a helyeken elég sok magyar ember él.
  • pedobear
    Szerinted a magyar törvények annyira rendben vannak? Magyarellenes a legtöbb az az igazság. Kár dobálózni ezekkel.
  • lemongrass
    mondD! -> felszólító mód! a másik: TV-beN.

más a story de a lényeg uaz...

Tegyük fel, h a csajod , akit felcsináltál, nyer egy 1 éves tanulmányi ösztöndíjat Londonba... ott megszüli Pedo Berill nevű lányodat... akkor ő automatikusan brit? na?

A magyarországi állampolgárságról szóló, 1993. évi LV. törvény értelmében születésétől fogva magyar állampolgárnak tekintendő a magyar állampolgár gyermeke, függetlenül születési helyétől.

nem tudom, h 93 előtt ez hogy volt, de feltételezem, h a 2 színész felmenői anno még igencsak más határokkal ismerték Magyarországot!

/félreértés ne essék... nekem nagyon nem célom Magyarország területének XY évvel ezelőtti állapotokra való visszaállítása... meg hazafias rock-ot se sűrűn hallgatok (max a munkatársaim erőltetik rám...)de tudjuk már azért, h mit miért.../

#27766 - Ott a pont!

szóval Pedo... inkább a sorozattal kapcsolatos építő jellegű észrevételeiddel hívd fel magadra a figyelmet!

Köszönjük!

bocs az off-ért , meg a betűméret miatt...

/kicsit Mama2 íze van a dolognak.../
  • Muki100
    Strasbourg <---- ---->Index fórum
  • piamania
    És ez neked miért fáj?Lehet, hogy annak idején a "magyarok" nem akarták elvállalni, mert rangon alulinak tartották.Mostanában nem véletlen kerül be a hazai sorozatokba nevesebb színészek.
  • pedobear
    Mitől magyar mond már el? Mivel igazolja, hogy magyar mikor nem Magyarországon született és valószínűleg az apja és az anyja se volt teljesen magyar? Családfáját tudod posztolni?