31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#27804 pedig tök jó volt hogy nem volt
én "fan":D:D vagyok de valahogy nem hiányzott:S:S:S:S
lehet lecsengett már???:D:D:D -
#27803 kezdődik megint a népbutítás... -
#27802 na végre -
#27801 Hétfő (Január 2.)
20:20 Barátok közt (magyar filmsor., 1998) - 5905-5906 -
#27800 ték -
#27799 Remélem Géza kap Karácsonyra új kabátot. -
#27798 Ne féljetek, ezt láttam ma, míg elmentem kajálni (amúgy utálom eszt a foscht!):
BK forgatás - Videó link -
#27797 Jó neked! -
IXEMGabeo #27796 így van spórolnak, mert a 2012-es év mindennél jobban a megszorítások éve lesz... -
IXEMGabeo #27795 francba kóros BK szindrómában szenvedsz...szerencsére jó 2 éve kigyógyultam belőle -
#27794 Helyette beraktak valami szar amerikai fos sorozatot -
#27793 azért mert 5 millió ft a retek klubnak 1 rész BK úgyhogy olyan minőségi szart gyártanak csak innentől mint az x traktor, kókusz -
#27792 miaz hogy végre?
nem igaz nem szereted ezt a szart..:D
hagyd el a topikot :DD
ám tényleg mindenki sír mindig hogy milyen szar, de ha vége lenne azért 2. este hiányozna ez a retek XDD -
IXEMGabeo #27791 én már azt hittem végre megszűnt -
#27790 egész héten nicns, jövöhéten se.. :O -
#27789 MÁRIS ELJÖTT A VILÁG VÉGE??????????????
vagy miért nincs BK?? -
#27788 a szokás hatalma :D kapcsolom be a tv-t és castle, mondom WTF?? :D -
IXEMGabeo #27787 nem mondjátok, hogy hiányzik nektek ez a szar?:D -
zsotesz #27786 mert már téli szünetet is tartanak, majd januárban folytatódik -
#27785 a port.hu szerint a következő 2 hétben nincs barátok közt, és tényleg nincs
de miért??? -
#27784 ma mérnem vooooolt??????????? -
#27783 Nekem ez jött ki: Az ifju Skywalker Lajos kalandjai - YouTube -
#27782 Lajos a remete -
#27781 *Alajos -
#27780 :D:D:D -
#27779 Lajos -> Google, első találat -> gyilkos :DD -
#27778 de hát ő egy KILLER :O -
#27777 klaudia össze fog jönni a csövessel figyeljétek meg -
Axl Rose #27776 Irdatlanul megcsinálta :) -
xxxpaulxxx #27775 jajj fujjj -
#27774 -
#27773 honnan tudjuk hogy bárki magyar szülőktől származik ennyi erővel és mégis magyar állampolgár? teljesen rossz az érvelésed
Nóra meg ha jól emlékszem félcigány
de nem baj -
IXEMGabeo #27772 onnan, hogy akkor nem Varga és nem Szőke lenne a vezetéknevük -
#27771 Tisztában vagyok ezzel, de honnan tudod biztosan, hogy Szőke Zoltán és Varga Izabella valóban magyar szülőktől származik? Nóra első ránézésre úgy néz ki, mint egy boszorkány (orrát kell nézni). -
IXEMGabeo #27770 Ismerik a magyar kulturát, beszélik a nyelvünket, itt élnek nálunk X idő óta, MAGYAR állampolgársággal rendelkeznek a személyi igazolványukba nem a SZERB, hanem a MAGYAR van benne innentől fogva ők magyarok független attól, hogy hol születtek...DE, ha ott is élnének akkor is úgy kell őket hívni, hoyg határon túli magyarok, akiknek a felmenői ott ragadtak 1920. jún 4-e után...ŐK is magyarul beszéltek, nem pedig szerbül...területi szempontból valóban Szerbiához tartozik egy legyen az Újvidék, Párkány, Szabadka, Nagyvárad, Arad, Záhony, Beregszász, Komarno....de ezeken a helyeken elég sok magyar ember él. -
#27769 Szerinted a magyar törvények annyira rendben vannak? Magyarellenes a legtöbb az az igazság. Kár dobálózni ezekkel. -
#27768 mondD! -> felszólító mód! a másik: TV-beN.
más a story de a lényeg uaz...
Tegyük fel, h a csajod , akit felcsináltál, nyer egy 1 éves tanulmányi ösztöndíjat Londonba... ott megszüli Pedo Berill nevű lányodat... akkor ő automatikusan brit? na?
A magyarországi állampolgárságról szóló, 1993. évi LV. törvény értelmében születésétől fogva magyar állampolgárnak tekintendő a magyar állampolgár gyermeke, függetlenül születési helyétől.
nem tudom, h 93 előtt ez hogy volt, de feltételezem, h a 2 színész felmenői anno még igencsak más határokkal ismerték Magyarországot!
/félreértés ne essék... nekem nagyon nem célom Magyarország területének XY évvel ezelőtti állapotokra való visszaállítása... meg hazafias rock-ot se sűrűn hallgatok (max a munkatársaim erőltetik rám...)de tudjuk már azért, h mit miért.../
#27766 - Ott a pont!
szóval Pedo... inkább a sorozattal kapcsolatos építő jellegű észrevételeiddel hívd fel magadra a figyelmet!
Köszönjük!
bocs az off-ért , meg a betűméret miatt...
/kicsit Mama2 íze van a dolognak.../ -
#27767 Strasbourg <---- ---->Index fórum
-
piamania #27766 És ez neked miért fáj?Lehet, hogy annak idején a "magyarok" nem akarták elvállalni, mert rangon alulinak tartották.Mostanában nem véletlen kerül be a hazai sorozatokba nevesebb színészek. -
#27765 Mitől magyar mond már el? Mivel igazolja, hogy magyar mikor nem Magyarországon született és valószínűleg az apja és az anyja se volt teljesen magyar? Családfáját tudod posztolni?