Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg csak nálunk megy 13 éve, úgy hallottam máshol nem volt akkora siker.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
de zsolt se kutya benne 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
kíváncsi vagyok õk milyen véleménnyel vannak róla 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mekkora duma! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
amúgy meg ez szerintem az ullmann mónika vagy ki a tököm, aki waszlavik gazember lászló teljes nevében szerepel...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amúgy meg eléggé nyilvánvaló hova vezetnek a dolgok, dzsula meg andrás megtartják az esküvõt biztos ami biztos, de betoppan Zsuzsa és elindul a ribancfight amiben õ már amúgyis veterán
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de persze megint abból indult az egész, hogy ment a szarkavarás
ez akkor idegesítõ szar pfejj 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
most meg ilyen kis szende szûz 😄
I met God. She's black
sõt, az IKO is román (ami a Barátok köztöt csinálja 😛)
szerk: vagynem 😄 kicsit utána néztem... egyik sem román 😄
Hülyeség lenne 6x annyit fizetni kevesebb csatornáért .
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350