31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#61 Dallas & Jockey rulz ;-))) -
#60 Dallas a kedvencem :-D -
#59 a barátok közt kb. az Esmeralda és a Dallas (ne mondd, hogy nem ismered:-)) között van! -
#57 a barátok közt vmi szappanopera ? vagy mi ...ha rosszul gondolom irjátok + , mi is az...bár mintha láttam vona 1 fél/fél részt , de +untam. -
#56 de meg lehet tél ujra
amugymeg beirod pl a google.com on hogy barátokközt vagy hasonlo
de ha megnezel egyket erotikus magyar oldalt biztos ott is van -
#55 tavasz
hogy keressek rá? -
#54 najo de ha kinezel tevasz........ -
#53 keress rá... és azért vagyok elhavazva, mert naptárilag március 1.-ig, csillagászatilag meg márc.24ig tél van :) -
#52 milyen tortenetek?
meselj
amugy te miert vagy te meg mindig elhavazva? -
#51 a neten elkezdtek kerengeni erotikusan túlfütött történetek a BK szereplöivel... egyeseknek mennyi szabadideje van ilyeneket irogatni... -
#50 tok izgi lehet :) -
#49 en pont forditva vagyok :-)
szerintetek Berenyi hogy intezi el? :-)
szerintem a Geza noje miatt csinalja -
#48 A Tilda jó, a sorozat meg szar. Részemről ennyi. -
#47 bazz vége van:(((((((((((((( esküszöm számomra most kezd érdekessé válni ez a dolog!!!:) várom hoyg berényi beszéljen a köcsög fejével.. -
#46 hehe megverték:) -
#45 Géza 5 csávó ellen???
Húha... -
#44 bezzeg a Barta elintezte volna ezeket :-)
De azert Hajra Géza :-)))
Most akkor ki az uj no? -
#43 nehéz döntés de szvsz legjobb 2 nő a réka és a tímea.. a legjobb második nő a barbara és egy hangyányit leamardva a veronika utcsó az anita...
az a baj hoyg itt csak fejalapján tudsz dönteni..mellileg a barbi a lenagyobb de közel sem áll olyan feszesen mint a timié...:(
fejileg réka..de az a baj hogy engem a fenék és comb és tájéka:) jobban érdekel mint a mell..legyen formás és ne tul kicsi! hogy mondjak egy példát: shobert norbi barátnőjének tőkéletes segge van!!! a tv ben szokták adni ahogy rolereznek vagy mi a szart csinálnak... -
#42 hát a mai az cool volt! ez tetszett..kiváncsi vagyok a kis banda háborúra..meverik a hülyét?:) -
#41 Pfhú! :) -
#40 Baaaaamzeg! Rájöttem ki az új csaj. Háát, én vmi tinipicsára számítottam, erre jön egy ilyen korosodó. Na jó, nem öreg, csak nem az ideálom. Félreértés ne essék, nincs bajom vele. :-P -
#39 Az FHM februári számából: http://arzen25.freeweb.hu/fhm/Baratok_kozt -
#38 jo jo de hol marad a nosztalgi és a régi szép emlékek felidézése... emlekszel amikor ákos meg azt mondta hogy... ? :) -
#37 ja de ezeket a reszeket mar lattuk anno....... -
#36 orommel jelentem hogy szombat delutanknet BK maraton nezheto:))) -
#35 Egyiket sem vetem meg:-)) -
#34 le ám
az új csaj az enyim stipistopi :-))) -
#33 :) -
#31 hat nemtom nekem nem jon be az arca
nem mintha okoskatae bejonne
de az uj rokon allitolag allati :-) -
#29 szerintem ez a Tilda nem egy jo no
bar ketsegkivul fejlodik, mert az elejen kb egy baranyhoz hasonlitott :-) -
#28 najó, most az egyszer... -
#27 mi NAAAAAAGYON jók vagyunk, és SEMMMMMI de SEMMMMMI szűkség ízelítőt küldeni belőle! én meg már amúgy is láttam pár részt, szóval előre megbűnhödtem az el sem kövtetett bűneimért!
Tildáról jut eszembe: múltkor az egész (volt)sulim arról beszélt, hogy az egyik csávó járt a Tildával (vagy kivel)! szóval hirtelen mindenkit érdekelt a sorozat! más kérdes, hogy igaz volt-e a hír, de egyesek látni vélték őket együtt, szal... -
#26 mitok? :-)
en szoktam nezni es szeretem de ha nem erek ra nezni nem esek ketcsegbe es csak neha kapcsolom be a video-t :-) -
#25 hagyd, képcsöaddiktok. -
#24 minek nezni, ha egyszer szar... csak azert hogy villogjon? ha van jo film azt meg kell nezni, de hogy csak nezem az tök felesleges. -
tomcs #23 jovanna,lehet fikazni de akkor ki mit nez?? jobb az amerikai filmcsoda ahol a neger srac atoltrozik tekegolyo-men-nek oszt megmenti a vilagot?? vagy mittomen, ezek a tvfilmek mind szarok, ritkan van olyan film amin akkorakat tudok rohogni mint a bk-n. persze ujsagot megvenni aze mar orultsegnek tartom en is, de szerintem a sorozat az ubernagyonlyo -
#22 nyugi nem fogja sokáig a Danika tapizni :-)
Amugy ő egyre nyálasabb nem? -
#21 optikai tuning?
de most komolyan szinten naprol napra nagyobb :-)
szinte alig latszik mas a képernyőn :-)
Amugy az egybe tiz resz tenyleg gyorsitva reklamok nelkul megy :-)
En bevallom hogy nezem, de a mexikoiakat azert ense szoktam.
A MOdell csajrol tenyleg nem tudtok semmit? -
Anee #20 hát azért nem....
vagy lehet de akkor egy full optikai tuning eszter melle -
nulla #19 Barátok közt? FOS!!!