31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
csabiks #1080 oké akkor megkérlek hogy ezzel az óriási humorérzékeddel és nagy tudásoddal fáradj át a gumiba -
#1079 tudtam hogy lesz egy emberke,aki adja magát,mert én hülyéskedésként beirtam.thx,most jol leparaztad magad. -
csabiks #1078 énmeg a nasa weblapját törtem fel -
#1077 jah én is :DD -
Aspyrin #1076 Felejtsétek el, cu :D -
#1075 :D:D
juj ezt azért nem :D
már tul sokan és tul jol ismernek engem mint spammert és floodert xD
már dc összes hubjárol banoltak mert az egészet szétfloodoltam,nah meg dos attackoltam,connect floodertem,forumt nem akarok sory. -
#1074 javaslom erre csináljatok uj nicket:DASD péntek estéként megszáltok egy topicot:D::D
este mikor már a modik alszanak:D:D kibannolnak egy hétig azzala nicckel, jövöhéten meg folytatjátok-.- -
#1073 joéjt ....
Barátok Közt legyen veled xD
Remélem kingárol vagy emmárol fogsz álmodni,ahogy keféled öket. XDD -
#1072 good night:) -
#1071 Nekem nem szal má megyek is :D Jo éjt! -
#1070 kell nektek az újjab bünti:) -
#1069 hehe:DD -
#1068 meglesz,csak nem itt :D
msn-n én minden másodpercben tudok küldeni,nah ezt csodáld meg xD -
#1067 maradok ha 1 percen belül küldesz legalább 2 üzenetet :DDD -
#1066 :(
-
#1065 :D hehe nem hinném . Ma nem akarok hajnalig fenntlenni! -
#1064 pedig ha ma rajtam mulik akkor nem...
tegnap is sikerült itt tartanom téged +1 órára :D
ma aktivabb leszek xD
elölem nincs menekvés te szpemmer terminátor :D -
#1063 áhh inkabb hagyuk én ma aludni szeretnék:DD -
#1062 mert már rég nem szed emma olyan szert,és ovszert meg nem csomagolt ki :D
hallod este leszel ismét ?
megkéen döntened a rekordod,most 4 helyett 6ig élsz hajnalban D:D -
#1061 lol:DD
honnan tod h nem védekeztek? -
#1060 próbál megtisztulni... -
#1059 emma sexi volt a fürdököpenyben.
lehet azért sirt mert megbánta a dolgot,ezt az egészet...vagy mert télleg terhes ...elvégre valszeg nem védekezett ... undorito ilyen szöke fiu gyeereke lesz,te jo ég...
jol bevolt bszva 2 gyerek a buliban.ott feküdt az egyik az asztalon,a szék tartotta, amásik megbevolt dölve xDDD laci feje meg 100% red...aztán megbökte a csávot,az meg nem mozdult xDDD
szegény csávo hogy kijöt a mozsdobol,szépen elkapta a bor xD
a wc.ben mi lehet ? XDDDDDDD valszeg tele hányás nyommal xD -
#1058 ne már:( -
Szolnokboy #1057 mekkora lenne :D:D:D:D
Amugy mért kellett hajatmosnia ? Ráverte vagy mi ?
Ezzel a vérszegény szüzesség elvesztéssel nem tok kibékülni -
#1056 AZ :DD -
#1055 fogadok h az emma terhes lett:D -
#1054 szekény emmácska -
#1053 tul gyorsan mozog, ha egy picit várna a mozgással...:D:D
de ugy jobb lenne ha átmenetes lenne, eccer arózsa láccódna, másoccor afelirat, és szépen monjduk 10 másodpercenként változna átmenettel;)
mellesleg tegnap meg ma is tök jó részek vannak:D:DD -
#1052 3601 enjoy:) -
Aspyrin #1051 Köszi, hagytam rá még 50pixelt, így néz ki:
Nem érdemes nagyobb változatot csinálni mert a már eleve agyonoptimalizált kép is közel 60kb-ot nyom. -
#1050 azért igy csinta meg,mert igy pontosan belefért a barátok közt felirat... pontosan megcsinta ... -
#1049 Ez jó lett csak egy kicsit lehetne nagyobb:) -
#1048 Tegnapi részt nem láttam. :(
Ricsi miért nem volt ott a bulin? Emma miért feküdt le avval a tetkós sráccal? Egyáltalán mi történt? :) -
#1047 huh...hát elején nyomozás találgatás, egymásra mutogatás ki lötte le a mikit, akihez besurrant a gyilkos és megprobűlta megölni, de nagy bűbánatra bement hozzá andrási már meglátogatni szegényt, pont jókor megmentete az életét, de ugyanigy megmaradt köztük mostanig is a nézeteltérés. a lövös emberke amugy az az építészes művezető vagy ki volt.
nóra terhes, tóni kibkült ricsivel megnoémival is összejött ujra, azóta mindne második részben egymást kúrják:D:D -
#1046 küld el pmbe brekinek.öt a fönök...
kicsit lehetet volna összetetteb,de böven megfelel thx :) -
Aspyrin #1045 Nos, kifogytam az ötletekből. Összedobtam egy ilyet, vagy használjátok vagy nem :)
-
#1044 inkább ez a szeres meg a dél amcsi sorozatok szrok ...
barátok közt van,volt,lesz.azért mert jo szinészek alakitják, vannak bene szép lányok :D nem ugy mint a szeressben ... okádék...
barátok közt rulzz....
szökés az ha neked elmegy,te nem ember vagy...az a legjobb angol sorozat amit valaha láttam,deez már szökés topikba menne.... -
várday #1043 A Szökés még csak-csak elmegy, de a barátok köztet nem nézem soha. Nem értem miért ez a legnépszerűbb sorozat. De új adatok szerint az utóbbi két évben nagyon visszaesett a nézettség és még mindég esik. De hiába veszik le a műsorról valaha is, mert vagy egy szeress most féle koppintást raknak a helyére, vagy egy dél-amcsi sorozatot. na mind1 -
ugot2know #1042 bandika elment a suliba -
#1041 csomorcsillát azért írják ki mert szeretne színházasdit játszani (mármint több alkalommal szeretne fellépni)