Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah én is figyeltem, sztem utószinkronos, valamiért nem volt jó az eredti szinész hangja

Sas6
Figyi a Klaudiának az ugyvédének olyan fura a haangja nem?? Mintha nem is magyar lenne a csávó. Nincs neki magyarhangja??

én már gondoltam rá, hogy valamelyik évadban lehetnének magyar terroristák akik meg akarnák merényelni az USA-t. kishazánk imidzsének már ugysem ártana plussz hallanánk szép nyelvünket gyárilag megszólalni 😄

akyyy
Szvsz magyarországon nagyon jó akció sorozatot lehetne igy csinálni... irjunk akészítöknek h a 24 egynéhány évadjában go magyarország😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
megvennék a magyar produkciót az amcsik, biztos van rá pénzük..😊

most lenne aktuális egy crossover a sorozatba 😊 Mondjuk Jack Bauer Pestre érkezik hogy kinyomozza miértakarta Béluska megölni Mikit. Sõt egy egész titkos magyar CTUra derülne fény😄

Sas6
Miki tuti hogy nem hallt meg mivel láttam a követjkezõ bemutatót amikor Zsoltal beszélget.

Ez egyszerû sztem azért dugta el a mobilt hogy eladja.

akyyy
ha meglátja toni az usjkágot tuti hazamgy.
mellesleg a bk-ban már volt olyan h megöltek egy fõszereplõt. a berényi ákost.
meg anno régebben volt mikor leszúrták gézát , mert vmi srácc megerõszakolta tildát, és busszúbol egy parkoloházba...aztán nyáron találgatták h tuléli e géza... rtl ródshón még kérdezgették is a jónnépet:CC ejj, jók voltak azok a roadshow, még nem volt a fele tele VV-sekkel meg megasztárosokkal..( anno volt az rtlen is)

Szerintem nem fog meghalni...túl furcsa lenne akkor a sorozat meg nem lenne értelme.Régebben is sok mindenkit mutattak így , hogy meghal aztán semmi nem lett belõle.
Habár aztán ki tudja ha meghal akkor egy igen nagy fordulatot fog venni a sorozat.

A hülyegyerek Tónira visszatérve szerintem is egy idióta az a gyerek...hogy lehet valaki ekkora luzer, hogy belemegy ilyen hülyeségekbe mint amibe a Norbi mindig beleviszi...ráadásul a mobillal is annyira átcseszte.

Amúgy szerintetek mikor visszajöttek Pestre és a Norbi belelépett a kutyasz***ba, adott egy újságot neki a Tóni pont úgy fordítva, hogy a Norbi fele volt a cikk a Mikirõl.Ezzel kapcs szerintetek meglátta az újságban a Mikit és ezért dugta el a mobilját..vagy csak szemétségbõl, hogy lebeszélje, hogy hazamenjen???

Sas6
Hát lehet hogy akkor én is lemondanék a baratokrol 😄D

armageddon666
SZERINTEM nem

@

SZERINTETEK MOST MEGFOJTOTTA VAGY SEM?

Egy kis pippantás és már is nem érdekli a barátok közt 😊

Sas6
XDD hehe

3-at tippelhetsz😊

Sas6
Hát eléggé rossz ez😞 Nekem sajna nincs meg az a rész😞

Mivel tudott rávenni a baráthõd hogy ne nézd meg a Baratokat??

Pheaper
Barátnõm miatt lekéstem a tegnapi részt !!!😞( nincs meg valakinek ???

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

akyyy
aqtól még igen, csak a korházba a müvezetõ ment el... tod 47-es csak az áramot kapcsolta ki -.- aztûn ment agellért szálloba mer ott vót doga

Breki33
ez az eredeti
armageddon666
tudom de elõször odaírtam csak észrevettem hogy azt nem látogatják ezért beraktam ide (is) 😄

@

Sas6
Vajon ki nyeri majd a bunyót 😄DD

RaST
Jó h. mondod xD
.. Majd váltok ki a patikába xD

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Munch
Ha meghalna, armageddon lenne itten, meg mennének a nyugdíjasok a temetõbe virággal, mint amikor bobby meghalt a dallaszba. xDDD

Sas6
Föszereplõ biztos életben marad valahogy sztem...

drobee
Off: Nem lesz jobb az életed ha becopyzod a két topicba ugyanazt a hszt 😄

armageddon666
én is 😄 mikor láttam az elõzetes hogy megölik utána meg hogy megfenyegeti a mûvezetõ tudtam egybõl hogy õ lövi le 😄 tényelg most meghalt? :S kedvenc szereplõm volt... remélem életben marad.

@

Munch
Jó, de készítsd be hétfõre is, mer akkor megint lesz ez itten oly izgalmas.
xDDDDD

Sas6
Hát nem 😄

Akkor Mikit mégse egy CIA ügynök merényelte meg? 😊

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

RaST
Be is veszek egy nyugtatót xDD

Sas6
Biztos nem hal meg.

Munch
Jaj necsináld!!!!! xDDDDD

meglepö fordulat lenne😛

Sas6
persze

RaST
Fel is ment a vérnyomásom xDDDDDDDDDDDDDD

Munch
Fõszereplõ? Hülye vagy? xD

akyyy
sztem a müvezetõ csak most akarta megölni-.-
hisz mikor jelentkezett a zséért, már miklos kapott fenyegetéseket....
és a mûvezetõ nem tudhatta elõre hogy csak egy tizezrest fog kapni...
most ha adtak volna nkei egy millát, miért küldte volna a csokrokat meg ilyenek?
( bár az is igaz, megkérdezte azt a jósnõt😄)

Seth
Ez annyira kiszámítható volt....

PSN ID.: Beegabor

Én is rá gondoltam😛...most akkor meghalt MIki?

Munch
Az há'. xD oly izgalmas ez és meglepõ. júj. 😄

Sas6
Az hát 😄

RaST
Az volt ? xD

Munch
Jaj tudtam hogy bandikáék kutyája volt. 😄

Sas6
TUDTAAAAAAM hogya mûvezetõ lessz az 😄D

TUDDDTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM 😄DDDDDD

Sas6
Szerintem a muvezeto elsz az de izgulok nagyooooooooon 😄D

akyyy
gyah most láttam hogy rászorítják mikire a párnát😄
úgy mint a 24be
-.-

akyyy
amúgy monjdák azt h valaki megnéz egy részt, azt nem nézi hónapokon át, majd ismét egy részt, és nem változott semmi, nos ez nagy hülyeség.

ha naponta talán nem is, hisz 1 napi részben nem mutatnak be az összes szereplõt, de hetente észre lehet venni fontos mozzatatokat a történetben.

mert igy mondhatná bárki más h megnézte a 24 valamelyik részét, el van rabolba a cvsávó családja, majd megnéz még egy részt csak sokkal távolabbit és aba is el van rabolva, és azt monjda cöh, már elment egy csomó rész és nem történt benne semmi-.-( persze aki követi az összes részt megkövez de én is nézem rajognó vok a 24hez, de remélem értitek a hasonlatot)

Harly18
Bár én le vagyok maradva a sorozatban kb fél évvel, de szerintem a Klaudia volt pasija, az a Szabolcs lõhette le, igy megbosszulva, hogy szakitottak végül. Na meg elvileg németeknél van, ami jó alibi........De ez csak tipp.......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Voltan
Remélem, a Tónit megerõszakolja és kinyírja egy sorozatgyilkos. Ekkora egy s*ggfejet, mint az a kölök... 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"