31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Daza500 #6686 Ki nem szarja le hogy mennyit nyertek ! -
#6685 Ki mondta hogy 300-at nyertek? A 2 tv valóban annyiba került, de Magdi részét nem költötték el, tehát minimum 450ezret nyertek. Minimum, mert arról nem szólt a fáma, hogy maradt-e valami a 150ezren kívül...
Egyébként remélem, hogy rába*znak és elveszik a szelvény, vagy valami más gond lesz... :D -
#6684 tényleg 4et mondott.. valahol biztos fent van az a rész :D -
#6683 4? Am Klemice Te meg figyelj arra, hogy miből fizették volna ki Gézát, ha már megvették a 150k/db-os tv-t és 2t vettek, nincs léh. :D -
#6682 jesus :S -
#6681 jaja! Amikor rájöttek, hogy nyertek, akkor Géza azzal kezdte, hogy 4 felé kell majd elosztani. -
#6680 Értem, én is ezt mondtam.:) de 150volt egy TV, tehát az egész nyereményből vették meg a 2 tv-t.. akkor miből adják ki a Géza részét?:) -
#6679 de van magdinak is része bene, ezt is mondták. -
#6678 ajj
erik+vilibá= 150+150=300
géza követeli a részét tehát 300/3=100
mitnemértesz? -
Suffering #6677 Tudjátok mi a szép a dologban? Hogy még ki se váltották a lutri szelvényt :D emlékszem ott mondta a Mgadi néni is hogy még kise váltottad a lutrit de már elköltötted a pénzt. Mi lesz ha a Szelvény elvszeik meg ha még a lutri beváltás előtt vették a TV-t akkor azt miből vették? -
#6676 Erikkel osztozott, tehát ha 300at nyertek, akkor 300volt a 2 tv.. miből adjon 100k-t ?^^ -
#6675 150 volt a tv szal 300at nyertek azért kér géza 100at -
#6674 gézaGECI -
#6673 Egyébként most elvileg ezen a lotton vagy lutrin nyertek vagy 300e-, esetleg 250-et ( a két tv 200ba került nekik plusz van anyusnak is ugye valamennyi.)
oszt géza it tköveteli a részét, ami 100e?hogy jött az ki neki?
Meg amikor vili a milliomosba nyert, azt is ő kapta:D nem tudnak már mit ujra kitalálni:\ -
#6672 még a sorozat előtt, amikor állítólag a kis noteszéből végigkúrta az összes csajt! na, akkor volt esze! klimaxos :D
az a rész nincs meg vkinek, amikor porszívóügynökként felkereste az egyik rég elfeledett zsákmánynőt...?? -
Daza500 #6671 Nem, régen a Lacinak volt esze. -
#6670 :D már nem tudnak mit kitalálni, azért ilyen már.. v. régen is ilyen volt?:D -
#6669 egy cancel-t érdemelne igazán :D -
Daza500 #6668 A sorozat címét át kéne írni erre: "Dinkaháza Lakói" -
#6667 de xD -
#6666 Jaja, ezt mondtam én is.:)) -
#6665 snájdig!
mikor megvette azt a megrontó masinát /pc/ akkor kezdett csetelni az öreg... nem is csodálom, h magdit vmi lepedőakrobatára akarja cserélni! -
#6664 Igazad van. Vilibá' alias Snájdig már megérdemelné a plazma tv-t v. milyen az:D
a Snájdig név onnan jött, hogy egyszer chatelgetett és az volt a neve v. nem ?:D -
karajjj #6663 haggyad má, ez a sorozat proli családja -
#6662 snájdig eleget szopott már az idiot neje, meg a börtöntöltelék fia miatt!
az a köcsögarcú, ha játszani akar, akkor dobja be a zsetont előre!
vili bá megérdemelné a meccset HD-ben... sörrel a kézben! nem úgy, h egy junosztot les egy vén pszichopata szipirtyóval a háttérben! wáááááááááá
vili helyében már elintéztem volna, h a jard kopogjon az emeleti lakás ajtaján! remélem géza földönfutó lesz... a tag megveszi az általuk bérelt lakást! az éllkapcsos szőke elhagyja, őt meg megöli egy pénzéhes kliens egy félreeső úton a taxijában!
gyűjtsünk egy TV-re vilinek! /vagy legalább egy verőlegényre, aki jól helybenhagyja ezt az idiot gézát!!!/ -
Daza500 #6661 Szerintem az egész Kertész family pusztuljon ki. -
#6660 megemberelte magát -
#6659 Géza egy pénzéhes kis fasz.
-
#6658 de snájdig sokkal papucsabb és engedékenyebb volt eddig, vagy rosszul emlékszem? -
#6657 megérdemelné már az öreg.. -
COOLancs #6656 remélem a snájdig a köv. részben elkurvázza a nyereményt -
#6655 Nem tom, de vlami olyasmi csengése volt a cuccnak =D -
#6654 hát igaza van Snájdignak szvsz mert Géza azelőtt is csak a pénzért nyalizott.
igy azér más a helyzet
-
Suffering #6653 Villi bácsi meg egy mocskos rohadék azt se érdemli meg hogy családja legyen. Így sajnáűlni a pénzt a fiátol aki bajban van. Ha én nyernék a lutrin tuti oda adnék a gyerekmnek a felét. Ha beszállt ha nem. Remélem Villi bácsit majd elüti egy teher auto a sorozatban és meghall vagy egy pszihopata állat fejbe lövi. -
Rohamoszti #6652 Jól hallottam, hogy géza kimondta, hogy "Rábasztam!"? Vagy rossz a fülem? -
Daza500 #6651 Hát ez kriminális... -
#6650 géza egy fasz! meg sem érdemli kingát! pö! -
#6649 szerintem egyáltalán nem !
3 évvel ezelőtt volt egy ehhez hasonló rész de ez übereli 1000x
-
cargame #6648 Jajam nagyon brutal.:((( kb. az utobbi ket ev legjobb resze -
#6647 ne tudd meg mondom.
túl kemény....én se birom feldolgozni