31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Daza500
    Ki nem szarja le hogy mennyit nyertek !
  • rcstuning
    Ki mondta hogy 300-at nyertek? A 2 tv valóban annyiba került, de Magdi részét nem költötték el, tehát minimum 450ezret nyertek. Minimum, mert arról nem szólt a fáma, hogy maradt-e valami a 150ezren kívül...
    Egyébként remélem, hogy rába*znak és elveszik a szelvény, vagy valami más gond lesz... :D
  • gibson9
    tényleg 4et mondott.. valahol biztos fent van az a rész :D
  • dragon11
    4? Am Klemice Te meg figyelj arra, hogy miből fizették volna ki Gézát, ha már megvették a 150k/db-os tv-t és 2t vettek, nincs léh. :D
  • Klemice
    jesus :S
  • gibson9
    jaja! Amikor rájöttek, hogy nyertek, akkor Géza azzal kezdte, hogy 4 felé kell majd elosztani.
  • dragon11
    Értem, én is ezt mondtam.:) de 150volt egy TV, tehát az egész nyereményből vették meg a 2 tv-t.. akkor miből adják ki a Géza részét?:)
  • akyyy
    de van magdinak is része bene, ezt is mondták.
  • Klemice
    ajj
    erik+vilibá= 150+150=300
    géza követeli a részét tehát 300/3=100
    mitnemértesz?
  • Suffering
    Tudjátok mi a szép a dologban? Hogy még ki se váltották a lutri szelvényt :D emlékszem ott mondta a Mgadi néni is hogy még kise váltottad a lutrit de már elköltötted a pénzt. Mi lesz ha a Szelvény elvszeik meg ha még a lutri beváltás előtt vették a TV-t akkor azt miből vették?
  • dragon11
    Erikkel osztozott, tehát ha 300at nyertek, akkor 300volt a 2 tv.. miből adjon 100k-t ?^^
  • Klemice
    150 volt a tv szal 300at nyertek azért kér géza 100at
  • DeerHunter01
    gézaGECI
  • akyyy
    Egyébként most elvileg ezen a lotton vagy lutrin nyertek vagy 300e-, esetleg 250-et ( a két tv 200ba került nekik plusz van anyusnak is ugye valamennyi.)
    oszt géza it tköveteli a részét, ami 100e?hogy jött az ki neki?

Meg amikor vili a milliomosba nyert, azt is ő kapta:D nem tudnak már mit ujra kitalálni:\
  • lemongrass
    még a sorozat előtt, amikor állítólag a kis noteszéből végigkúrta az összes csajt! na, akkor volt esze! klimaxos :D

az a rész nincs meg vkinek, amikor porszívóügynökként felkereste az egyik rég elfeledett zsákmánynőt...??
  • Daza500
    Nem, régen a Lacinak volt esze.
  • dragon11
    :D már nem tudnak mit kitalálni, azért ilyen már.. v. régen is ilyen volt?:D
  • Klemice
    egy cancel-t érdemelne igazán :D
  • Daza500
    A sorozat címét át kéne írni erre: "Dinkaháza Lakói"
  • DeerHunter01
    de xD
  • dragon11
    Jaja, ezt mondtam én is.:))
  • lemongrass
    snájdig!

mikor megvette azt a megrontó masinát /pc/ akkor kezdett csetelni az öreg... nem is csodálom, h magdit vmi lepedőakrobatára akarja cserélni!
  • dragon11
    Igazad van. Vilibá' alias Snájdig már megérdemelné a plazma tv-t v. milyen az:D

a Snájdig név onnan jött, hogy egyszer chatelgetett és az volt a neve v. nem ?:D
  • karajjj
    haggyad má, ez a sorozat proli családja
  • lemongrass
    snájdig eleget szopott már az idiot neje, meg a börtöntöltelék fia miatt!
    az a köcsögarcú, ha játszani akar, akkor dobja be a zsetont előre!
    vili bá megérdemelné a meccset HD-ben... sörrel a kézben! nem úgy, h egy junosztot les egy vén pszichopata szipirtyóval a háttérben! wáááááááááá

vili helyében már elintéztem volna, h a jard kopogjon az emeleti lakás ajtaján! remélem géza földönfutó lesz... a tag megveszi az általuk bérelt lakást! az éllkapcsos szőke elhagyja, őt meg megöli egy pénzéhes kliens egy félreeső úton a taxijában!

gyűjtsünk egy TV-re vilinek! /vagy legalább egy verőlegényre, aki jól helybenhagyja ezt az idiot gézát!!!/
  • Daza500
    Szerintem az egész Kertész family pusztuljon ki.
  • Klemice
    megemberelte magát
  • DeerHunter01
    Géza egy pénzéhes kis fasz.
  • Szolnokboy1
    de snájdig sokkal papucsabb és engedékenyebb volt eddig, vagy rosszul emlékszem?
  • Klemice
    megérdemelné már az öreg..
  • COOLancs
    remélem a snájdig a köv. részben elkurvázza a nyereményt
  • dragon11
    Nem tom, de vlami olyasmi csengése volt a cuccnak =D
  • DeerHunter01
    hát igaza van Snájdignak szvsz mert Géza azelőtt is csak a pénzért nyalizott.
    igy azér más a helyzet
  • Suffering
    Villi bácsi meg egy mocskos rohadék azt se érdemli meg hogy családja legyen. Így sajnáűlni a pénzt a fiátol aki bajban van. Ha én nyernék a lutrin tuti oda adnék a gyerekmnek a felét. Ha beszállt ha nem. Remélem Villi bácsit majd elüti egy teher auto a sorozatban és meghall vagy egy pszihopata állat fejbe lövi.
  • Rohamoszti
    Jól hallottam, hogy géza kimondta, hogy "Rábasztam!"? Vagy rossz a fülem?
  • Daza500
    Hát ez kriminális...
  • Szolnokboy1
    géza egy fasz! meg sem érdemli kingát! pö!
  • DeerHunter01
    szerintem egyáltalán nem !
    3 évvel ezelőtt volt egy ehhez hasonló rész de ez übereli 1000x
  • cargame
    Jajam nagyon brutal.:((( kb. az utobbi ket ev legjobb resze
  • DeerHunter01
    ne tudd meg mondom.
    túl kemény....én se birom feldolgozni