31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#6806 vedd meg -
#6805 rokkker ? -
#6804 tegyétek már fel rapid-ra a dvd-t :D :D:D
1 7nyi BK-t nem láttam fakk! de látom mama visszatért a topic-ba... -
#6803 ott nem vagyok fenn, de már megtaláltam -
#6802 ettől még nem értem, hogy miért hívják azt a menüpontot "interaktív jelenet"-nek. tehát mi az elnevezés apropója? beletekerhetek vagy mi? a fogalom jelentésével tisztában vagyok, köszi! :)
btw emmát tukja a rokker!! :) -
#6801 interaktiv azt jelenti, hogy fejezetekre van bontva, szóval nemmuszáj az elejétől nézned, hanem lapozhatsz, monjduk kihagyod az első fejezetett, vagy a másodikat, esetleg csak a stábléistát nézed meg.
Minden egyes normálisabb DVD-n van jelenet választó, ezt hivják sok esetben interaktiv menünek/jelenetnek. -
#6800 magról pl -
#6799 Szerintemnem azért fogyatékosozott le, mert valamit nem tudtál, hanem azért, amire minden egyes topikba beirod:D:D:D:D -
#6798 fasza :D rákeresek, honnan tudnám "beszerezni" -
#6797 énis most nézem :D:D:D:D:D: -
#6796 - szereplőválogatás
bandika, zsófi, laci meg még egy pár szereplő próbafelvétele. kommentálják is, meg röhögnek rajta osztott képernyőben.
- interjúk
ezt még nem néztem végig, de olyasmi, hogy lerántják a leplet néhány kulisszatitokról, az egyes szereplők legemlékezetesebb/legkedveltebb pillanatai. palikának pl. az, amikor trippere volt (mostanáig nem jöttem rá, hogy miért éppen ez).
- emlékezetes jelenetek
van egy raklapnyi, akár kommentárral is. szerintem adja!
- első, illetve a karácsonyi epizód
- interaktív jelenet
nem értem, miért interaktív, mondjuk még nem néztem végig.
- videoklip
főcím videoklipje, karaoke klip (mamzi előnyben!)
ennyi kb, majd végignézem mind és írok, ha még van valami.
-
#6795 Ezt találtam: "Magyarország legnépszerûbb TV sorozata, amely elé milliók ülnek nap, mint nap.
De vajon hogyan lehet egy DVD-be sûríteni a Barátok közt elmúlt tíz évét?
Sehogy, viszont eddig soha nem látott pillanatoknak is tanúja lehet! Kíváncsi arra, hogyan indult a sorozat? Milyenek voltak az elsõ szereplõválogatások? Mirõl szólt az elsõ epizód? Mik voltak a legemlékezetesebb jelenetek a szereplõk szemszögébõl? Sõt, milyen lehet, ha végre mi is játszhatunk egy jelenetben?" -
#6794 Elvileg valami Interaktív utazás is van a mátyás király téren(persze ez nem biztos) -
Daza500 #6793 Írd már le mi a kaki van azon, mert már kiváncsi vagyok nagyon. -
#6792 leszedtem a BK bónusz DVD-t, nagy jó, nézzétek ti is! :) -
#6791 asadasdasdasd -
pista89 #6790 -
karajjj #6789 úristen gec, mamzi még a barátok köztöt se tudja követni... -
#6788 -
#6787 -
#6786 az vagy, nagyon is :( -
#6785 Emma levetkőzik. Végre egy jó ötlet. -
#6784 Nóra=N
Doktor=D
N: - Jaj doktor Úr, egy örökkévalóságnak tűnt...
D: - Nem volt azért ez olyan hosszú idő.
N: - És hogy van Miki?
D: - Úgy ítéltük meg, hogy a férje rosszabb indulatu volt, mint a doaganat, ezért Őt távolítottuk el. A daganatot nemsokára hazaviheti.
-
#6783 tehát buta vaty. -.- -
#6782 Nem vagyok buta, csak nem nagyon figyeltem arra a részre amikor mondta Géza hogy levette Botondot arról az oldalról. -
#6781 még ilyen egyszerű magyart szarfost se ért meg, nagyon buta ez a gyerek :S -
#6780 akkor ne írj mindenféle hülyeséget.
te előbb írsz ide az sg-re mire eljutna az agyadig ez a komoly igen elgondolkodtató nehezen megfejthető logikai feladványokkal,kettős ügynökségekkel,átverésekkel teli izgalmas akciódús, néha bonyolult és érthetetlen sorozat tartalma. -
#6779 ebben igazad van...
ha te ide írsz kő kövön nem marad...mindenki elkezd oltani, de ha te ezt szereted akkor írkálj ide egésznap, de utána ne sírj hogy mindenki basztat -
#6778 Nem te szabod meg mikor írjak, és hogy hova. -
#6777 sőt sose -
#6776 mama ma ne írj ide -
#6775 asdsda -
Daza500 #6774 Beszarunk már rajtad...
-
#6773 Eszmeralda megvakult? neeeeeee
-
#6772 Anyád tudja, hogy ekkora fasztarisznya vagy? O.o -
#6771 ja tuti küldött is pénzt a szemműtétre -
#6770 jaj, ne! visszatért ez a félkegyelmű mama! hogy a hónaljmankós kurva életbe nem tudod felfogni ezt a faék egyszerűségű szappanoperát?? te azt sem értetted volna anno, hogy miért vakult meg eszmeralda... -.- -
#6769 GÉZA LETÖRÖLTE TEGNAP IS ELMONDTA MEG MA IS 2x -
#6768 de annyira idegesítő hogy muszáj visszaszólni valamit -
#6767 bazz te egyáltalán nézed ezt a sorozatod vagy tényleg ennyire OSTOBA vagy??
egy ilyen trághya sorozatot nem bírsz felfogni akkor persze h nem érted semmi film lényegét