31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#7326 színházban így működik: pezsgő -> canada dry, whisky -> vmilyen ice tee, vodka -> értelemszerűen víz...(vagy, ha nagyon g*ci a kellékes, akkor 20%-os ecet :D:D)
sör -> sloßgold
#7321 -> ezzel csak egyetérteni tudok! van itt a városban egy ilyen szellemi fogyatékosokat foglalkoztató cég, na azok foglalkoznak ilyenekkel... kindertojás, golyóstoll.... Noemi Jewelzz... :D:D -
#7325 hehe,gyömbér desztilált vizzel,azaz ^^
ez a rózsa kávéház egy nagy kalap szar ! itt vizet a csatornából szerzik ! -
#7324 jaja kemény volt a víz..
whiskey helyett gyömbér adtak volna? -
cargame #7323 Hogy beleeli mindeki magat a sorozatba :DDD Jokat nevetek rajta :) -
#7322 laci jó gyorsan lehajtotta azt a pohár vizet !
én nem innám ilyen gyorsan:( csak a vodkát. -
#7321 Orsinak semmi köze a lakáshoz,páros lábbal repiteném ki az ajtóval együtt.
utána hajitanám Noéminek a ft-ot nem érő "ékszereit" amit az óvodások is meg tudnak csinálni aztán kibasznám a HiFi-t Orsi hastáncos cd-ivel együtt plussz még a rongyait is. -
ugot2know #7320 berci megmurgelt -
#7319 hogy beszél ez az orsi? úgysem mentheti meg a házasságot laci, miért nem dobja ki tényleg ő orsit a faszba -
#7318 miazmár ? tök izgi rész volt a tegnapi...már elis hittem hogy orsiKA megöli laciKÁT. -
#7317 ők a kivételek :D Akiknek volt lakásuk, csak nem tudták fizetni -
#7316 ezt mondjuk rendszeresíthetnéd
-
#7315 ezer köszönöm ! -
#7314 nesze
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/205236528/Baratok.Kozt.2009.03.03.wmv-bH.rar -
#7313 tegnapi rész... laci, tripperes, orsi tripperes, laci nője tripperes... miki fexik, magdi kavar, zsófi egy fasz, barta igazat mond, kibaszott klaudia hazudik...
-
#7312 aggyatom má torrent linket !!! tegnapi rész tuti izgi vót !! vagy mindenkit hekkelek !!4 -
#7311 holnap lefotózom, h tudjátok, miért él még emlékeimben ma is eme rémkép!!!
pfejjjj..... lottó 5-ösért sem tudnám rávenni magam... -
#7310 XDDDDDDDDDDDDD -
#7309 láttam... füzesabony és eger közt ingázik a vonaton egy büdös dagadt pajeszos cigány nő...
egyszer odapattant a váróteremben hozzám, mikor vettem a jegyet -> kell egy jó cigán pina?
mondom, kösz, most kihagynám! -
#7308 Igen. -
#7307 Mindig a nőé marad a lakás... láttatok már hajléktalan nőt? -
#7306 de volt. és neked lakásod? :D:D vagy mondták, hogy takarodj, és azóta múlt idő? :D:D -
#7305 Nektek se volt még barátnőtök.. :D -
#7304 élősködő kurva -
#7303 -Na takarodj!
-Na de Orsi, ez az én lakásom!
-Mondom, hogy takarodj!
(most odamennék pofánbasznám és mondanám h te takarodj a jó kurva anyádba) -
#7302 :D érdekes szemlélet az biztos :D -
#7301 Orsinak aztán van bőr a pofáján... Laci helyébe egy kiba*zott nagy pofont adnék neki és elzavarnám a híd alá csövezni. Adrienn egyébként is jobb nő és fiatalabb is. A tripperből meg majd kigyógyul. :) -
#7300 kár :\ -
Daza500 #7299 Miki már nem fog... -
#7298 kérek szépen a tegnapi részről egy torrent linket,mert nem láttam,és megakarnám nézni...én csak olyan torrenten találtam meg,ahol meghivásosan lehet belépni...mininova,meg egyéb magyar torrenteken nem láttam...help me. -
#7297 lol... -
#7296 most el fog húzni Orsi,Noémi,Emma.
-
#7295 de hogy beszopta laci is meg miki is meg zsolt is.. összeállnak gangbangelni majd.. -
#7294 xD -
#7293 :D .. -
dzsagon #7292 nem, az fitymaszükület -
#7291 Mondtam, hogy ná kisbaba, igaz hüvelygombára számítottam :D -
Daza500 #7290 Annyi a különbség, hogy a tripperbe nem halsz bele. -
#7289 Meghatározás Amúgy csak a google-be beírtad volna, és már tudod is mit jelent! :D -
karajjj #7288 úristen -
Suffering #7287 Mit jelent az hogy tripperes? Ugyanaz mint az Aids?