31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Bitaboy #7806 Nem Hittem, tudom melyik sorozat a tűzvonalban-.-. -
pista89 #7805 -
#7804 Miért gondoltam Én is egyből erre?:D:D:D -
Daza500 #7803 Akkor nagyot fog csalódni. -
#7802 nekem is ez jutott eszembe eloszor
marmint hogy kaka2 ezt gondolja:D -
pista89 #7801 ő szerintem van olyan gecibuta, hogy azt hiszi ogy bkról van most szó -
Daza500 #7800 Nesze -
#7799 -
#7798 Válaszolj a kérdésemre az anyádúristenit neki! -
Bitaboy #7797 Tényleg?:O
Linkt! -
Daza500 #7796 Hja, inkább a szar TV-rip. -
pista89 #7795 torrenten letöltöm esetleg de pénzt nemérmeg -
Daza500 #7794 Jön az első évad 6 DVD-s gyűjtődobozban !
Bár tudom hogy ez lóf*szt se érdekel senkit. -
#7793 tűzvonalban -
pista89 #7792 -
#7791 Milyen érdekes, a Szőke Zoltán, meg Rékasi szinészek. a többi meg csak ilyen válogatáson került be a sorozatba. az hogy azóta elment szinésznek, nem jelenti hogy szinész. először legyen szinész, utánna szerepeljen tévébe. mert csak olyanokat kapunk mint a döme.
pl tüzvonalbanba is vannak hasonló korú gyerekek, de azok szinészek. nem is ilyen dadogós szarul beszélnek bene amirő lesű hogy fék. -
#7790 oszt azis megy ki küllföldre, andrás összes gyereke külföldön tanul, kicsit fantáziább írókat má:S
régen miylen király volt, mikor a lóri vagy ki furulyázott a rózsába, összeesett, oszt meghalt XDDD -
#7789 Az a motoros fickó simán szerepelhetne a Majmok bolygója új részében :D Szerintem az egész Bk sorozatból a Barta, és a Miki a legjobb. Nekik legalább néha jó dumájuk van, de többi szereplő elég szánalmas szerepet, szöveget kap. Vagy már kezdem unni a sorozatot :D -
#7788 milyen ige az a pájázni ? -
#7787 Emma, a full milliomos kislány, megpájázott egy egyetemet. Az ilyen emberektől tart itt az ország. Az anyja pi*sáját. -
pista89 #7786 -
#7785 mer' béna vagy! :D
-
pista89 #7784 [métnincsen hányásszmájli] -
#7783 azért a régi vanda sem volt szar... csak, amikor mexólalt!!! :D:D lol
-
pista89 #7782 Zsoltnak is odaadta a pénzt... -
Daza500 #7781 Szerintem egy tragacsot kap, azt reklamálni fog, erre Klaudia azt mondja: "reklamációkkal fáradjon a Berényi Kft. ügyfélszolgálati irodájához."
Vagy lóf*szt se kap, mert Klaunak jobb dolga is van, pl. lebeszélni Nórát a vezetői posztról. -
pista89 #7780 Fogadni merek, hogy nem kapja meg a verdát, na akkor mi lesz :D -
#7779 Ja :D Kőkemény csávó, de majd biztos botond megvédi Vandát az erőszakoskodástól -
Daza500 #7778 Amikor azt mondta: "Nem felejtem el, hogy csúnyán átvertél", az olyan terminátoros volt. -
#7777 Elhajtott mert kidobta vanda és a táskája a motoron volt... -
#7776 Zsóti lányát jól megkéne dugni!
Karcsi táskát lopott? épp a végére estem be annak a jelenetnek.... -
Suffering #7775 Szerintem Miki ugy fog távozni a sorozatbol hogy Nora kijelenti hogy abban az egy esetben válalja ügyvezetőséget, ha Miklós elköltözik jo messzire. Miklós ezzel fogja jovátenni a büneit hogy elmegy és ezért a Nora lett az ügyvezető máskülönben ha maradna, Nóra nem vállalná és akkor Klaudia lenne. -
Daza500 #7774 Zsóti lánya is kezd elhülyülni. -
pista89 #7773 -
Daza500 #7772 Hülye --> Hülyébb --> Leghülyébb --> Legesleghülyébb --> Géza & Kinga -
pista89 #7771 Én ja, Kinga is mekkora szánalom, sír hogy gyereket akar de géza nem akarja mert nincs pénzük azt erre bassza meg oda adják annak a szakadt kurvának a pénzt..értelem a köbön
az a kurva is mit képzel hogy elfogadja azt a pénzt, én el nem fogadnám, rohadjak meg inkább -
#7770 -
Daza500 #7769 Maga minek néz engem ? -
#7768 magyarul: utálod a kisgyerekeket, legszivesebben megfognád a gatyájukat vagy pelenkájukat és feltolnád a fejükig -
Daza500 #7767 Annyira látszik, hogy ez a kisgyerek papírról olvassa a szöveget, amit elétart valaki.
Amikor a Gézához beszélt, nem fölfelé nézett, hanem maga elé...