31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#8334 tuti, hogy a tied. -
#8333 Egyáltalán, ebbe a földi életbe, van valami aminek örülsz egyáltalán ???? Neked minden csak szar. -
fulopzizou #8332 LOL!!! szar az a youtube...azt se tudja mit nézek...Biztos az én profilom az??:D -
#8331 lol, én még találtam egy "Jóban Rosszban - Legjobb jelenetek" videót is a profilodon. :D -
fulopzizou #8330 Ezt hol nézitek, hol lehet ilyet megnézni?? Linkeljétek már be!!
Vagy az is lehet h csak szopattok??:D egyszerűen nem értem. Esmeralda azt se tom ki. -
#8329 pedig énis láttam sőt van ott még esmeralda is -
fulopzizou #8328 Várj most gondolkodóba ejetettél h ez hogy lehet... pedig én télleg nem nézek még ott sem...hiszed vagy sem. -
#8327 Ne tagadd már megnéztem youtubos profilodat, benne van két tucat bk-s videó:S -
fulopzizou #8326 Én???? Barátok Köztöt nézni, hülye vagy te?? Évekkel ezelőtt láttam utoljára részt, akkor is véletlenül.. -
#8325 Youtubon állandóan ezt nézed:D -
fulopzizou #8324 Ezt a szar még valaki néziiii?!! O.M.G.!!! -
cargame #8323 En se vagyok naprakesz, sot. CSak epp raakadtam a videora mert mar akkor is nagyon nezett volt. -
#8322 nekem uj volt, bocs, hogy nem vagyok naprakész minden a BK-ból szabadult hugyos sztár klipjéből. -
cargame #8321 Dehat te hol elsz??? Ez mar nagyon regi :P de telleg mar reg tul van targyalva szerintem, vagy ti nem lattatok idaig? -
#8320 ez egy erőltetett szar -
#8319 wazze, biztos ezt rejtették el, vagy beleszartak az egyik fiókba -
#8318 srácok, ez MI A MEGÁTALKODOTT, HÓNALJMANKÓS JÓ BÜDÖS KURVA ANYJA???? hát ez nagyon hígfos!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f7QJW9T-kNM -
#8317 szerintem is. megy orsihoz és meglátja, vagy a vénasszonyhoz az irodába, ahol ott lesz laci asztalán, és ebből kikombinálja hogy betörhetett, hisz semmi se tünt el az irodából csak a tüzőgép.
egyébként miko azt mondta ha nem lelnek semmit, elrejtenek valamit, ahoz képest nem is rejtettek el semmit. de szar a forgatókönyv -
#8316 laci le fog bukni a tűzőgéppel... -
#8315 Én se láttam, de épp az imént néztem meg. Tehát mekkora láma vagy!:D -
cargame #8314 *tegnapi -
cargame #8313 Tegnai resz csak a Kertesz csalad szerencsetlenkedeserol szolt roviden. -
piamania #8312 Nem láttam tegnap.Mikiék találtak vmit?Vagy mit rejtettek el?köszi -
Daza500 #8311 Ha már b*sztok ideírni, legalább a Magdis WTF képnek a linkjét lökjétek már be, mert kéne, kösz. -
Daza500 #8310 Mikosz & Lacosz -
#8309 Tihanyi-Tóth Csaba és Szőke Zoltán -
#8308 fsdfdssd g -
#8307 ikiM se icaL -
pista89 #8306 Mici és Laki -
#8305 Laci es Miki -
cargame #8304 Miki es Laci -
Daza500 #8303 Mostmár lehet tudni, hogy Magdi néni hogy fog kilépni a sorozatból. :) -
Prof William #8302 Istenem!
Egy legenda dől most össze! :)
Magdi anyus nagy tika. :) -
Daza500 #8301 szvsz még mindig András a legkevésbé hülyébb az egész brigádban. -
#8300 nemmer kinga csupaszon -
#8299 szerintem meg zsoltnak mindig előkerül egy szexistenre hasonlító spanja mint most pl VALTER -
#8298 Szerintem az egész sorozatba Zsolt a legjobb szinész. -
Daza500 #8297 sem -
#8296 Halál reá... -
#8295 nekem nem