Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Küldöm az smst és kapom a kódot a nethez?
Ezt ööö izé hogy gondolták?<#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Végre nem kell nézni a nyomorék fejét meg az undorító military-emo ruháit. 😄
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Walk the Talk.
de azért Imcsinek igaza van: ne csak az én sgemet birizgálják
<#mf2>#mf2>
Walk the Talk.
Walk the Talk.
"anyus"-t még nem kukacolta meg senki:XDDD
Walk the Talk.
-Pali és Erik.
-mindjárt gondoltam"
Na persze mintha csak egy embernek nem lenne például a szomszéd városból haverjai/ivó cimborái.
pfff.
Bár õ nem színész, de a rendõrfõnök szerephez tökéletes választás volt.
Nem véletlenül. 😊
monjduk amcsiba is néhol ez megy. star trek filmex extráiban volt benne hogy egykét filmben van x szereplõ mint gonosz karakter, pár évvel késõbb meg egy sorozatban lesz mellékszereplõ
Vá, olyan gagyi az egész. 😄
Amúgy meg minden karakter volt már a többivel (nyilván aki korban hozzá illik és össze lehet boronálni vele), mert sokkal nehezebb lenne megoldani a forgatás szempontjából, hogy 1-2 statisztát hónapokig benttartanak, csak mert x és y pasija vagy nõje. Plusz a nézõket is összezavarná a dolog. Ezért kefél mindenki mindenkivel. 😄
De ha megnézed más sorozatokban is ez megy. Leggagyibb példa rá, amit még kisebb koromban néztem a Dawson és a haverok. Ott 4 fõszereplõ van és azok mindig idõrõl-idõre újra meg újra összejöttek. Vagy a tényleg durva katergória a Melrose Place, ahol aztán tényleg mindenki kettyintett mindenkivel.
a Somát játszó színésszel /Tûzkõ Sándor/ igen jó kapcsolatban vagyok már vagy 8-10 éve... anno felbukkant már egyszer a Barátok Köztben... ha jól emléxem Bartha Zsolt házavató buliján testesítette meg Zsolt egyik barátját... a bulinak a vége az lett, h a sorozat 'legnagyobb Qrväja' Nóra ügyvédnõ /most össze lehetne számolni, h hány emberrel feküdt le a sorozatból a 4ezer X rész alatt... ja, szigorúan a szerep szerint!/ összejött Sándor barátommal egy éjszaka erejéig! Na! mindezzel nincs gáz... csak annyi, hogy Zsolt elvileg nem ismeri...
most meg osztották ismeretlenül az észt a rózsában...
szóval a Castingon jobban odafigyelhettek volna, mert vannak még BK 'fanok' akik nem felejtenek!!! LOL!
Lemongrass
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
De én mondjuk soha nem égetném le magam olyannal, hogy pasiért verekedjek. 😄
nenézzé a csajomra ja bocs a CICÁMRA mer kitöröma kezed mer én hûdekemény vagyook
vagy szájjále a pasimróó mer kikaparom a szemedet
Noémi ma megint csodásan nézett ki. <#zavart2>#zavart2>
Walk the Talk.
következõ kavarás---Eric, Tilda
szegényes fantázia= fotg. könyv író
Walk the Talk.
.: mobilize.hu :.
nekem spec a lógós csöcsök nem jönnek be
Walk the Talk.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.