31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
K Ace #8854 Na pedig már vártam, hogy az Orsi mikor fedezi fel a mikro chipet Dani fejébe beágyazva, amin keresztül egy párhuzamos univerzumból kapja az utasításokat. -
cargame #8853 Bazz beszartam Mikin :DDDD egy Berenyit nem ugraltathatnak holmi hangok XDDD de huje xd -
Daza500 #8852 Danika ebből merített ihletet
-
Daza500 #8851 Te most azért jöttél ebbe a topicba, hogy osszad az észt ? -
#8850 szar helyre ment a válasz kuzco-nak meg üzenem, hogy ha magyar ember akkor biztos tanították neki általános iskolában a főnevek helyesírását -
#8849 El lehet menni a Deszkatemplom temetőjébe, meg lehet keresni Keresztessy Zsuzsanna sírját, és meg lehet kérdezni tőle, hogy miért ezt a becenevet adta nekem, hátha választ kapsz rá... Amúgy meg arra asszociálsz amire akarsz... -
#8848 az -
#8847 ikszdé már te falánkfalómorcoskispedomackó. -
#8846 xD -
#8845 xD Ez a beszéd ! :D -
#8844 Igazad van te f@x.. az a lényeg.. ott a pont
de azé' ne igyá' ok? -
#8843 Kérdeztem valamit, arra válaszolj te kispöcs. -
#8842 Ne igyál több vizet.:) -
#8841 Szopni jól tud, és ez a lényeg, nem ? -
#8840 nincs. -
#8839 Nah és szerinted van olyan okos?:D:D -
#8838 Mert szerintük Nóra annyira okos, hogy egyből levágná, hogy ez egy kamu ház. Ebben az esetben pedig lebuknának mindannyian... -
#8837 komolyan kérdeztem -
#8836 Mert sok egér van benne és kiderülne, hogy nem működnek az egérfogók, amit Radnics adott olcsón...
Vagy komolyan kérdezted?
:) -
#8835 azok meg persze hitgyülis zsidók na de ne offoljunk most.
Amúgy mivan azzal a házzal amit Valter rá akart sózni Klaudiára?
mért nem mehet oda a Nóra? -
#8834 jah hülye komcsik -
#8833 sztem nekem ment volna a válasz :DD
véletlenül odakapcsoltam és pont ez a szar ment, bár az atv az eleve egy ratyi csatorna -
#8832 Kajak Te azt szoktad nézni? Úristen világ legszánalmasabb műsora!:D Még a helyi vénassznoyok is zsinórba utálják. -
#8831 neked honnan jött ez a név ?
mert múltkor néztem a magas szinvonalú fásy mulatót és volt benne egy ilyen "énekes" akinek az a neve hogy Klemice :DD
-
#8830 annak aki nem Magyar ember nem is -
#8829 se az erdélyi se a magyar nem nagy betű -
#8828 ne hasonlíts egy Erdélyi Magyar embert egy ilyen féreghez -
#8827 alsó az attila ugye? -
#8826 Nm, 20k huf^^ -
#8825 beszarok ezen az rtl-en xD megint megbaszták őket... -
#8824 Köszönjük, EMESE. -
#8823 Baseball ütő ugye fa, ha áram alatt van se rázza meg.:) A fa jól szigetelő anyag(áramütés szempontjából nem vezeti az áramot).;-) -
#8822 Csak mama2-nek meg Jocex-nak meg bármelyik alregjének szeretném mondani, azért nem csapta agyon az áram danit mert ez csak díszlet volt, nem volt bedugva, áramtalanítva volt az egész Tv. Ez csak sorozat, nem igazi!!! -
#8821 Nézzük a tényeket !
Legalább nem HD/Plazma/LCD Tv volt ! Kár lett volna érte ! -
#8820 Daniii lóólxD -
#8819 Dani átfaragta a normál TV-t LCD-re :D -
#8818 lool, már látom is az új gifeket. :DD danny adja. -
#8817 lol, ez a Dani -
#8816 anno a laci nem mertze szétbaszni az LCD monitort, bezzeg a tv--- -
#8815 De gáz már Dani...