Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
sejtem: jött a Fenyvesi és megerõszakolt mint az imit

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hey mama2! bazz, én azt hittem a neved alapján, h csaj vagy! el is képzeltem vmi nagy leszbi jelenetet... 😄 aztán csalódnom kellett! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mama2
Én azt álmottam, hogy Egy faházban vagyunk a szüleimmel, és Boti Meg Vanda is ott van. Este van már, És Én hirtelen Botond leszek😄. Bezárom az ajtót, satöbbi és Vanda Ott van meztelenül😄. Sejthetitek mi történt😄. Tudom Álom volt, de jó volt😄LOL.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

rcstuning
Húúú, négy parancsikon az asztalon... Nemsokára programozó lesz snájdigból...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

snájdignak elég konkrét rendszere van! 😄

akyyy
ezt tegnaõ este tsináltsm méég😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

<#eljen>

mama2
Én is Pont ezeket akartam írni😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

laci egy igazi lúúúzer... szerintem megkéne fontolnia a futárkodást...
az a zsófi, meg mekkora majomfej lett ezzel a hajjal... mindennap rácsodálkozok...

ja... remélem Soma kiírtja az egész Claudia vonalat... dzsordzsóstÚl, zsófistÚl...

de az a kinga is jónagy pletykás szarkavaró lett...

Tildának meg kijárna egy jó alapos verés... hazug rinyapina!

na, ennyi jutott nagyhirtelen az eszembe! és most majd' 3 nap várakozás a következõ epizódig! 😄

mama2
:XD. Amúgy Ezt a Lacit már nem sajnálom, hanem irritál. Magánnyomozó? 10 másodperc alatt lebukik:XD.

még olyanon is gondolkodtam hogy belekeveredi a nóra valahogy, aztán a miki is a nóra miatt

végén még magdi néni kergeti seprûvel a somat

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

mama2
Nem a Somával, hanem a Zsófival mi lesz. Kibelezi a Soma?

ja nekem is kapásból az ugrott be, h vmi csalánnal fogja kenegetni a fütyköst az öreg... hátha égnek áll majd, mire Boglárkávalrendez vous-ra kerül a sor.... 😄

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

kivi vok mi lesz somával

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Trance Angel
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy potencia növelõt keres. 😄

mama2
Vili bá is tanújja az Alkímiát. Elcsábít mindenkit a Chaten😄.

akyyy
google maps képet<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
ja ezt meg nem olvastam bocsi😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
nem vette meg az épületet

[HUN]FaTaL
A bisztró nem létezik az épület pedig a Wekerletelepen van Koós nem tom milyen téren😄

ááá... az egy amatõr házivideo... én + Gina 😄

rcstuning
Szerintem a filmtörténet legjobb szexjelenete az Amerika kommandó-ban volt.

APA kezdõõõdik!!!! 😄

A mai gyerekek már hamar felnõnek.

Szolnokboy1
ó igen, hát hogyne 😊

de ne OFF-oljunk

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Billy Bob Thorton igazából megbaszta Halle Berryt, aki fizetségül kapott egy Oscart érte.
😄 látjátok mit szül az én kis egyszerû széccccssssapom a fejét megnyilvánulásom...

amúgy jahh... nekem sem szívem csücske az andi... meg a vanda faterja... ha nem tüntetik el, esküszöm, h megkeresem a Frei Dosszié-féle bérgyilkost... 😄

már csak pár óra a mai epizódig! juhééé

stargatelost
I agree...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Hoffer Misi nem szerepel 😞

Ramadamammy rapidrandi

Trance Angel
Nem, csak szerintem az ilyen fajta megnyilvánulás már rég túllépi a "móka-kacagás" kereteit. De biztis bennem van a hiba. -.-

mama2
Vicceltem na. Ez is baj?

Trance Angel
mama2! Szerintem ideje kezelteteti a szexmániád (ami alapjában nem feltétlenül lehet baj, de 14 év alatt és ilyen megnyilvánulásokban "kicsit" sok) meg az agresszivitásod. Komolyan nem vagy normális.

mama2
Osztom a vélémyed, de én miután szétcsaptam a fejét, kibelezem egy fogbiszkálóval, majd kitépem a bordáit, kinyomom a szemét, fejébe bele baszom a láncfûrészt kétszer, majd felgyújtom. Andival is ugyan ezt csinálnám szvsz😄.

Meg a mostani lotyója tûnjön már el végre, irritál a hülye feje mostmár tényleg már itt...

3500Ft-os rétes? mi van abban? arany? 😄
Mikinek meg drukkoljunk! nehogy már az a more ne engedje szegény timike közelébe.... szécccsssapom a fejét!

mama2
Most et komoly😄. Miket nem tudsz te😄.

Szolnokboy1
ez államtitok, de csak neked elárulom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A világ legdrágább speciális effektusa volt. Persze csak azután, hogy Bruce Lee legyõzte Chuck Norrist :-) Vandácskát és Botit audiovizuálisan számítógéppel kreálták, majd a képet beillesztették a szobabelsõbe (egy haver szerint, a szobabelsõ is trükk, de sztem ez nem igaz)

De ha már a szexjelenetek felvételénél tartunk érdemes megnézni a szvsz filmtörténelem leghitelesebbikét: Billy Bob Thorton - Halle Berry A szörnyek keringõje béli akcióját. Nah azt vajh' hogy csinálták a színészek? <#nemtudom>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

mama2
Nem mutattak semmit, csak ott élveszkedett a Vanda😄. De hogy vágták oda? Csak felvették:S. Lehet láma vok, de nem értem:S.

rcstuning
Csókolgatta a mellét? Mautattak is valamit? Én gépeztem közben és csak hallgattam a történetet :-(

autoszimulator
ne bmeg, odavágták D:

simán csókolgatta, 1. mer szinészek, 2. mer állitólag akkor még együtt jártak, vagymi.

.: mobilize.hu :.

mama2
Hát ja, de ha Vili bá(Alias Snájdig😄), "adakozását" kibírták, az a 3500 forintos rétes már meg se kottyan nekik😄. Bár ha nekik nem kell, akkor ide adhatnák nekem😄<#finom><#finom>. Amúgy télleg érdekes hogy Vandácska eddig nem akarta most meg egyfojtába baszni akar. Nem tudja eldönteni mit akar.<#nemtudom>. Francba hogy nem lett beteg a Botond, akkor beugórtam volna a helyibe😄. Amúgy ezeket a jeleneteket hogy veszik fel(gondolok én arra, hogy amikor elsõre meg volt a dolog, akkor pl. azt mutatták, hogy a Botond csókolgassa a Vanda mellét. Akkor valójába csókolgatta? Vagy hogy megy ez?<#conf>

vandácska rákapott a szeksz ízére 😄 szegény magdit meg adósságba veri a fölöslegesen megvett réteseivel... 😄

rcstuning
Elmegy talán magától...

már csak egy óra!!!! juhééé.... azt az alex-et kibaxhatnák a sorozatból a pengetõjével együtt... olyan idegesítõ... köcsög lúzer rokker genyó 😄😄

Trance Angel
Ja, igaz. Vili bá' a tulaj, na meg most múlt 40. Ez volt talán a legjobb húzás az egész sorozatban 😄

meg amúgy is már Snájdig Café!!! 😄

anno /2000-ben/ a Mammut-ban a széna téren volt vmelyik emeleten egy rózsa bisztró... na, az 1 in 1 a sorozatos mintájára készült...

Csak közlöm, hogy az épület a kispesti Wekerle-telepen van. Normális lakóház, nem használja az RTL Klub. A sorozatbeli park pedig a háznál található kós károly tér.
Trance Angel
Meg amúgy is már évek óta Rózsa KÁVÉHÁZ. 😛

rcstuning
A sorozat megvette azt az épületet és ott van berendezve a studió. Szóval létezik, de hogy te ott nem kapsz kólát a pénzedért az biztos. :-)