Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Abban minden létezõ és valódi volt. <#smile>#smile>
meg amugy lol hogy ha bent vannaka házba milyen fasza studióbeli kameramozgások vannak. ezeket a "sineket" érdemes lenne kivinni a küldõs helyszinekre, 1 óra alatt megvan és mehet az eksön, faszé kell iylen Szomszédok szerû idõket idézni:C
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A hibátlanul kiválaosztott "hányáshang" dícsérí a hangtechnikust. Laci teljes monotonitással elmondott "ne a kocsira, legalább fordulj el" mondata és Orsi arckifejezése felülmúlhatatlan.
amúgy szerintem nem most cserélnek (bár jó alkalom lehetne), mert ugye amikor vmi csere van, vagy történik valami izgalmas, a gyökér fókuszmûsor és a bliggújság gyorsan lelövi a poént <#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
(Háhá, s még nyeltantételeket kell tanulnom. 😄)
.: mobilize.hu :.
Andrásnak meg Zsuzsának se tûnt fel amikor lecserélték a saját gyereküket. 😄
(Bocs, fáradt vok.)
Hát igen: Tudtak Noéminél is nyomorékabb csajt választani.
most majd úgy lesz, hogy beszélgetés közben a régivel dumcsizik valaki, kamerafordulás, majd vissza és már a másik lesz ott 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.