31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#29246 – Nem akarunk megválni Németh Kristóftól! – jelentette ki Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere. – De lassan tizenöt éve megy ez a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük, hogy megújulva térhessen vissza. Számunkra az a legfontosabb, hogy a történet mindig izgalmas legyen, és ha ehhez az kell, hogy a karakternek búcsút mondjunk, akkor azt meg kell, tegyük – nyilatkozta a producer. -
Robi546 #29245 Ez így igaz. :(( De csak Decemberbe megy ki a sorozatból vagy mikor és mennyi időre ? -
#29244 Géza hiányozni fog :( Miért nem lehet kirakni Julit vagy a Timikét ? :( -
Robi546 #29243 Na meglátjuk,holnap kiderül. :DD -
Janika114 #29242 Hidd el Ádám volt :D -
Robi546 #29241 Gizi szerintem: Amikor Géza ki "tette" az üzletből vagy mi mert hogy már elég a pia meg minden,szerintem ezért...:) -
Janika114 #29240 Ádám volt nem Gizi :D -
Robi546 #29239 Én is arra tippelek,tuti. :D -
#29238 nemtom de szeretném tudni -
#29237 ez a linda gecihülye :D
ki ez a pici pipi timcivel, nagyobb a melle mint aliznak :O -
#29236 gizi nyomta fel gézát, annyira nyilvánvaló...istenem -
#29235 Jajj, a naív kis lágyszívű kicsiszabi, ÁÁ ! Taposnám azt a leszbi férget ... -
#29234 azt hittem már hogy a barta megzombult -
#29233 de jó hogy a novák boltjába sosincs senki a gizin meg a lacin kívül most rittig "sok" a vásárló. a csaj előtt meg volt egy másik vásárló és kiborult ezen. Ilyen vásárlóm lenne utána is köpnék:D -
#29232 Olívia a kemény.. de utálom -
#29231 rtl kettő :D -
#29230 ha jol gondolom az rtl2 promo szövegéből jött, a zöld fű az rtk jettő ugye, meg volt csomo más verzió, aztán ebből valahogy lett a kft én vagyok és hozzá a pénz & sárm nem tudom már honnan jött :D -
#29229 Mi ez a pénz és sárm szöveg? Már vagy 8 éve nem néztem BK-t, azért kérdem! :D -
#29228 Azért megnyugtatna a tudat, hogy a sunyi hazug féreg olivia egyszer elnyeri a méltó büntetését . -
#29227 Köszi! -
#29226 de
-
#29225 Nincsen valami ajánló mostanság?! :) -
geo91 #29224 akkor tutira direkt rakták ki... -
#29223 Fókusz: "Az interneten találgatják a jövő adás tartalmát..."
Szerintetek retekék nézik az sg-t? -
#29222 hogy lehet megnézni a jövőhetit? nekem egyből a főoldalra ugrik vissza:D -
#29221 Most komolyan fent van a jövőheti rész? :D Meghackelték a Bk oldalt? :D -
#29220 Na megnézve a jövőhét hétfő és szerdai rész is > új peti van már aki tuning trabantot kapott attiláéktól meg egy szuper netbookot klaudiától, géza fogdán, nóra lesz az új ügyvéd, miki rápepül a másik csecses titkárnőjére :D zsolt leissza magát majd újra visszatér, zsófinak nem bocsájt meg :D -
gotchaaa #29219 Érdekes, régen csak péntekre raktak be ilyen hihetetlenül akciódús és fordulatos és váratlan eseményeket, most meg egy héten belül már ez volt a 2. :D -
#29218 -
#29217 Jó volt az a szöveg, mikor Miklóstól kérdezte Nóra és Atilla és ha fejbe lőtt volna? Miki: Akkor fölösleges pénzkidobás lett volna a mellény :D -
IXEMGabeo #29216 hogy megjósoltátok h golyóálló lesz rajta -
IXEMGabeo #29215 milyen nevetséges volt, ahogy Géjza a jól lakott napközis pocakját vonszolta maga után futás közben
én lemaradtam jó pár részről, Gizik és a Vilmos má nincsenek együtt? meg mi a faszom ez a vegyesbolt a Mátyás király téren? Gabika hol van?:D -
#29214 12-i rész is fenn van -
#29213 ezt láttátok?:D
nov.14.rész xD valamit tudnak
-
#29212 a magyar rendőrségnél amerikai Glockot használnak? lehet, hogy így van, csak kérdezem. :) bár sztem ez volt raktáron a legközelebbi airsoft boltban. -
#29211 Tiltva van, SG politika -
-
#29209 miért nem lehet a kepfeltoltes.hu, kephost.com-ról képeket betenni? -
-
#29207 Ma lett volna egy poénom Miklósról,
de lelőtték...