31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Tuvok #29246
    – Nem akarunk megválni Németh Kristóftól! – jelentette ki Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere. – De lassan tizenöt éve megy ez a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük, hogy megújulva térhessen vissza. Számunkra az a legfontosabb, hogy a történet mindig izgalmas legyen, és ha ehhez az kell, hogy a karakternek búcsút mondjunk, akkor azt meg kell, tegyük – nyilatkozta a producer.
  • Robi546
    Ez így igaz. :(( De csak Decemberbe megy ki a sorozatból vagy mikor és mennyi időre ?
  • Tuvok #29244
    Géza hiányozni fog :( Miért nem lehet kirakni Julit vagy a Timikét ? :(
  • Robi546
    Na meglátjuk,holnap kiderül. :DD
  • Janika114
    Hidd el Ádám volt :D
  • Robi546
    Gizi szerintem: Amikor Géza ki "tette" az üzletből vagy mi mert hogy már elég a pia meg minden,szerintem ezért...:)
  • Janika114
    Ádám volt nem Gizi :D
  • Robi546
    Én is arra tippelek,tuti. :D
  • szabii98
    nemtom de szeretném tudni
  • ToCsEk
    ez a linda gecihülye :D

ki ez a pici pipi timcivel, nagyobb a melle mint aliznak :O
  • szabii98
    gizi nyomta fel gézát, annyira nyilvánvaló...istenem
  • Tuvok #29235
    Jajj, a naív kis lágyszívű kicsiszabi, ÁÁ ! Taposnám azt a leszbi férget ...
  • Victor1103
    azt hittem már hogy a barta megzombult
  • Victor1103
    de jó hogy a novák boltjába sosincs senki a gizin meg a lacin kívül most rittig "sok" a vásárló. a csaj előtt meg volt egy másik vásárló és kiborult ezen. Ilyen vásárlóm lenne utána is köpnék:D
  • Krisztiam #29232
    Olívia a kemény.. de utálom
  • ToCsEk
    rtl kettő :D
  • ToCsEk
    ha jol gondolom az rtl2 promo szövegéből jött, a zöld fű az rtk jettő ugye, meg volt csomo más verzió, aztán ebből valahogy lett a kft én vagyok és hozzá a pénz & sárm nem tudom már honnan jött :D
  • lippet
    Mi ez a pénz és sárm szöveg? Már vagy 8 éve nem néztem BK-t, azért kérdem! :D
  • Tuvok #29228
    Azért megnyugtatna a tudat, hogy a sunyi hazug féreg olivia egyszer elnyeri a méltó büntetését .
  • LoSA
    Köszi!
  • Effe88
    de
  • LoSA
    Nincsen valami ajánló mostanság?! :)
  • geo91
    akkor tutira direkt rakták ki...
  • VWfan
    Fókusz: "Az interneten találgatják a jövő adás tartalmát..."
    Szerintetek retekék nézik az sg-t?
  • akyyy
    hogy lehet megnézni a jövőhetit? nekem egyből a főoldalra ugrik vissza:D
  • zoliii
    Most komolyan fent van a jövőheti rész? :D Meghackelték a Bk oldalt? :D
  • alph4
    Na megnézve a jövőhét hétfő és szerdai rész is > új peti van már aki tuning trabantot kapott attiláéktól meg egy szuper netbookot klaudiától, géza fogdán, nóra lesz az új ügyvéd, miki rápepül a másik csecses titkárnőjére :D zsolt leissza magát majd újra visszatér, zsófinak nem bocsájt meg :D
  • gotchaaa
    Érdekes, régen csak péntekre raktak be ilyen hihetetlenül akciódús és fordulatos és váratlan eseményeket, most meg egy héten belül már ez volt a 2. :D
  • mgenya911
  • zoliii
    Jó volt az a szöveg, mikor Miklóstól kérdezte Nóra és Atilla és ha fejbe lőtt volna? Miki: Akkor fölösleges pénzkidobás lett volna a mellény :D
  • IXEMGabeo
    hogy megjósoltátok h golyóálló lesz rajta
  • IXEMGabeo
    milyen nevetséges volt, ahogy Géjza a jól lakott napközis pocakját vonszolta maga után futás közben

én lemaradtam jó pár részről, Gizik és a Vilmos má nincsenek együtt? meg mi a faszom ez a vegyesbolt a Mátyás király téren? Gabika hol van?:D
  • ReszegKoldus
    12-i rész is fenn van
  • ToCsEk
    ezt láttátok?:D

nov.14.rész xD valamit tudnak

• Szolnokboy1
    a magyar rendőrségnél amerikai Glockot használnak? lehet, hogy így van, csak kérdezem. :) bár sztem ez volt raktáron a legközelebbi airsoft boltban.
  • Tuvok #29211
    Tiltva van, SG politika
  • zoliii

• zoliii
    miért nem lehet a kepfeltoltes.hu, kephost.com-ról képeket betenni?
  • zoliii

• Tuvok #29207
    Ma lett volna egy poénom Miklósról,
    de lelőtték...