Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
szerencsére nem lett igazam,és a fábry is késöbb kezdödik háhá 😄
elég durva...21:56...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
me too...demán irtam,de mond meg hogy mi a fszért nem lehet ezt a krc celebet bk utánra tenni ? vagy fábry után?
emléxem anno nagyon régen régen még hirado után volt,csucs jo volt...aztán kisfokusz után,ok az még belefért...és szépen vitték fel fel,de nem gondoltam volna hogy elérjük a 21:20 idöpontot....ez most szo szerint rekord csucs lett !!!!!!!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Én azt mondom, hogy ennyi erõvel töröljék a fa..-ba a sorozatot.. le se adják már..

ilyen hülyének lenni.. hazaérek fáradtan, megnézném a BK-t és sztem aludnék.. (rohadt fáradt vagyok😄)

Doomista
jaja...persze nem fogják meghosszabitani,a fábry az kezdödni fog -.-

dragon11
Azért szánalom.. ilyenkor már rég vége volt a BK-nak most meg még el sem kezdõdött a FOS, Istenverte Celeb vagyok fasság miatt.. omg..

Doomista
krv élet már hogy ilyen késön kezdödik a bk<#falbav><#falbav>

Zacskóval a fején.

Szolnokboy1
én azér 1x tuknám. 😛 de csak egyszer!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

caseih9400
nem.

khm...khm...

Doomista
<#vomit>

azé 1 x tuknád ?

caseih9400
Noémi egy rút kiskacsa...

khm...khm...

Figyeljétek meg, Tilda + Erik elmennek, Noémi fog beköltözni a lakásukba. <#nevetes1>

Doomista
az mind1,a végeredmény a lényeg,és a végeredmény meg az,hogy megfog bocsáltani.sajnos.

rcstuning
Szerintetek Noémi hogy fog megbocsájtani az anyjának? Már kezdem unni ezt a sok kavarást.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

új rész a zoolan blogon
toysoldier
énis.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

rcstuning
Metált birod?

Dragooon
azért a terrorral nem kéne annyira poénkodni...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

akyyy
szintén

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gibson9
támogatom

dragon11
OK. Halj meg gyorsan.

mama 2
Azlehetetlen-.-. De jó lenne😄!
Pölö csak ennyit: Oszama Bin Laden egy öngyilkos merénylõt küld a mátyás király térre, aki miatt minden és mindenki felrobban, és vége a sorozatnak!
Ennyit kellene azt DI END!😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

gibson9
.."kicsit" 😄

<#gonosz1>

caseih9400
de azt miklós nem tudja -.- csak tilda

khm...khm...

te kis perverz
én is az vagyok<#wow2>

Meg kéne szerezni a forgatókönyvet és egy kicsit beleírni. <#vigyor1>

pontosabban, hogy Erik gyújtogatott

mama 2
Hát de akkor meg Miklós elmondaná hogy Erik meg egyszer lopott, azt megint Erik szívja meg😄.

rcstuning
Erik tiszta idióta. Csak bemenne a rendõrségre és elmondaná, hogy zsarolják és ha találnak majd nála egy szerszámot, ami nem az övé, akkor azt Miklós tette oda. Ráadásul már egyre többen tudnak a dologról és tanúskodnának is mellette. SZóval ez a megfélemlítés teljesen blöd.

mama 2
Csak az a baj, hogy Kaludia hazugsága miatt, Erik fog bajba kerülni szvsz.

rcstuning
Klaudia lesz*patta Miklóst... Zsolti beszólása ma is jó volt, hogy: Néha el is pityergem magam, de csak ott ahol nem látják (mármint azért, mert Gézáék olyan nehezen jöttek össze...)

Dragooon
elég lassan esett le 😄DD

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gibson9
Na Vandára gondoltam 😄
Juli a szõke csaj, akinek a lánya a Vanda, aki szintén szõke és Noéminek mondta aki Emma barátnõje, aki pedig Bandinak a "nõvére", hogy megérdemelte Noémi anyja, hogy elütötték 😄

Doomista
ok

az anyja terhes de látom diretk csinálod :S

Doomista
akkor vanda terhes ?

vandának nincs kistestvére,majd csak lesz.
akinek bandi az öccse az az Emma

Doomista
melyik vanda ? a bandi az öccse ?

julinak a lánya vanda<#idiota>

Doomista
szöke ? az akkor juli

nem,az az Emma.
a vanda szõke hajú

Doomista
vanda az a fekete haju bandika növére nem ?

VANDA!!!

Doomista
noémiröl beszélhetsz.

gibson9
Ez a csaj mekkora liba.. nem jut eszembe a neve, pedig minden nap nézem a bk-t 😄 a Juli lánya 😄 azt mondja megérdemelte, hogy elütötte noémi anyját az autó.

mama 2
Hát ez az elsõ rész is rohadt tartalmas volt, de tényleg:|...

Doomista
az ember fáradt már a mai nap után,örülne ha nem akkor lennének a "jo" sorozatok,amikor bealszik az ember...föleg,hogy ez után kezdödnek a filmek,akkor az még késöbb ér véget...eszem megáll...irok egy panaszlevelet az rtlnek,hogy szopjanak le mostmár !

énis énis :S