Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rcstuning
Vandának nincs is rossz alakja...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

nálunk elõször én néztem.... aztán muter... utána lívi tesóm is csatlakozott... azóta mi nõvéremmel vagyunk fanatikusok... anyu is nézi... igaz õ lélekben átpártolt a hóban-koszban c. szarhoz :S

vater meg teljesen kikészül, mikor meghallja a zenéjét...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Doomista
nálunk is igy van....régen együtt néztük,aztán mostanra leépült mindenki és csak én nézem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én is sztem majdnem eleje óta nézem, 1x, v 2x volt oasmi idõszak, h kb 1-2 hetet kihagytam. De sztem eleje óta nézem, akk réges-régen, még családastúl, bátyám, anyum, meg én. 😄 Most már csak én nézem (itthon)...
na nekem mondjuk volt 3 év, ami kimaradt... asszem...
színházban melóztam... elõadás alatt meg nem igazán tudtam tv-zni! :S

Nem tudom behatarolni h miota nezem...csak a reszekre emlekszem h mikortol nezem :😄😄 ez szep mondatXD

bazz... régen még ismételték az elõzõnapi részeket délelõtt vmikor!
ezt azért tom, mert, mikor gimiben kiküldtek óráról, akkor hazajöttem /5 háznyira laktam az oktatási intézménytõl/ és meglestem az elõzõ napi részt! külön kösz annamari IQ frei tanárnõnek emiatt!

én

akyyy
😄DDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hát ja de tényleg ja

Doomista
hát marhajó...volt...hát...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én visszasírom azt az idõt...akkor még marhajó csatorna volt.

Doomista
kösz a bizalmas infokat

Az RTL Klub 1997 Október 6-án indult el.
1 év után kezdõdött el a Barátok Közt '98 Októberében. 😊

Doomista
én vagyok a legnagyobb bk-s grand az sg-n xD

hihjihjijhuhjhuhjhuhjhuhhuujjjj

Doomista
nem azt mondtam,hogy 9 éve nézem,hanem minimum 9 éve.1 résztöl nézem,de télleg nem emlékeztem hogy hány éve is van...1998 van kiirva a bk oldalra az igaz,de akkor az rtl klub jött létre...bár az rtl klub oldalán meg 1999 van,szal ezért nem vágtam ^^

azistenit ! 😄
félreértettem te 9 éve nézed a sorozat am 10 éve van XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

most volt a 10. évforduló és még te vagy barátok köztös pro !???
menj a picsába 😄

Doomista
én öszintén nem tudom miota nézem,de 9 év biztos van

Én 2000-ben kezdtem nézni aktívan. Azon rész óta, amelyikben Zsuzsa összeverekedett Krisztával az udvaron. 😊

Doomista
cselekedj

tedd azt

Doomista
én meg iróm

mondom

Doomista
bizony

az lesz már a jó

Doomista
nembaj,pár év és eléred a 40 lv szintet a 80ból

sajnos igen :S

Doomista
újonc vagy

én akkor nem néztem annyira a bk-t de a hoffer családot nem annyira szerettem 😄

Doomista
az régebbi ügy...akkor a tv elött szimplán besokaltam a tekintetétöl

vagy Hoffer Misié

Doomista
én alapbol sorozatszeretö vagyok...lost...szökés...bexter...barátok közt...hösök...válogatos is vagyok,de most nem titkolom gyözikét is nézem,de csak mert annyit lehet röhögni az egészen 😄 celeb per pill nem érdekel,azt nem nézem....szal válogatos vagyok ja...de a bk megfogott,nézem mindigis...pedig ugyan az megy,de nemtom 😄
biztos megátkozott klaudia tekintete XD

Huh en nem tom pontosan h mikortol de eleg reg ota....7-8 eve de nem tom arra emlexem h Magdinak ott volt a novere meg mikor kezdtem nezni 😄

Doomista
én nézem elsö rész óta.

Doomista
az az öreganyám lehetne már :c

Ki nezi elejetol fogva a sorozatot?
1. resztol?

dragon11
a jó nõk.. Neked mié nem jó Klaudia?😄

Doomista
kinga,tilda,zsófi,vanda

Pffh. 😄 Barta ma megint nagyon ott volt 😄 ekkora gengsztert. 😄D Szegény nem szokott a tinilányokhoz 😄 õ csak fegyveres embereket tud lerendezni, ienkor meg képzetlen. Am sztem jól volt megcsinálva a Barta vs. Linda rész. Meg amíg Vanda meg Linda együtt voltak, az emlékeztetett a régi részekre, má rég volt ien szituácíó, h a házi kortársak cimbik... Mondjuk mostanában nem sok "egykorú" volt.
Nektek ki a kedvenc szereplõitek?????
Nekem Géza és Botond és Zsolt
dragon11
Hétfõn ilyenkor. XD

FZoleee
anyámék nézték 😄DDDD
dragon11
Fasza, kezdõdik a kövi rész.

Én a vonatot várom.

Doomista
jaja jo sorozat 😄
remélem nem nézitek a joban rosszban-t 😄

de naon jó király sirály