Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Erre magdi:
- Ebül szerzett pénz... (ebül vész el).
stb...
õ követel 100 ezret ennyi
ha neked jön 50ezer gázszámla de te elõtte vettél egy xbox-ot érdekli a tigázt hogy mibõl fizeted ki?
fászoom
Egyébként remélem, hogy rába*znak és elveszik a szelvény, vagy valami más gond lesz... 😄
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
erik+vilibá= 150+150=300
géza követeli a részét tehát 300/3=100
mitnemértesz?
oszt géza it tköveteli a részét, ami 100e?hogy jött az ki neki?
Meg amikor vili a milliomosba nyert, azt is õ kapta😄 nem tudnak már mit ujra kitalálni:\
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az a rész nincs meg vkinek, amikor porszívóügynökként felkereste az egyik rég elfeledett zsákmánynõt...??
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
mikor megvette azt a megrontó masinát /pc/ akkor kezdett csetelni az öreg... nem is csodálom, h magdit vmi lepedõakrobatára akarja cserélni!
a Snájdig név onnan jött, hogy egyszer chatelgetett és az volt a neve v. nem ?😄
az a köcsögarcú, ha játszani akar, akkor dobja be a zsetont elõre!
vili bá megérdemelné a meccset HD-ben... sörrel a kézben! nem úgy, h egy junosztot les egy vén pszichopata szipirtyóval a háttérben! wáááááááááá
vili helyében már elintéztem volna, h a jard kopogjon az emeleti lakás ajtaján! remélem géza földönfutó lesz... a tag megveszi az általuk bérelt lakást! az éllkapcsos szõke elhagyja, õt meg megöli egy pénzéhes kliens egy félreesõ úton a taxijában!
gyûjtsünk egy TV-re vilinek! /vagy legalább egy verõlegényre, aki jól helybenhagyja ezt az idiot gézát!!!/
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
igy azér más a helyzet
\"Erről van szó!\"
3 évvel ezelõtt volt egy ehhez hasonló rész de ez übereli 1000x
\"Erről van szó!\"