Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
ATYAISTEN van benne

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

mi volt a dobozban???? nem tolti be, mert belassult a net :@

Klemice
ó geci xd helyében szorri ilyen még nem fordult elõ velem 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
detto...
géza hejében meg megfognám kingát és a hajánál fogva berángatnám dugni

ez a laci 1 lúzer... úgy rúgnám ki ezt a 2 ribancot a lakásomból, h a gangról leesnének a magdi portája elé....

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

http://www.rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/45490

atyaisten van benne

Klemice
kivették klaudiával a dobozt és atyaisten mi van benne

Lattatok a mai trailert??? Vmi durva volt en csak a veget lattad de Nora nagyon el volt szornyulkodve.

Klemice
kompenzálja

#7330 😄😄

Klemice
laci trippere andrás kis faszát?

hát... a BK-nél mi kompenzál mit? 😄😄

FZoleee
nézném, de a csajok nem tudják ellensúlyozni a sorozat színvonalát, egyszerûen utálom a szappanoperákat :\
azaz... Catalina egy istennõ benne...... /épp megy 😄😄/

Doomista
mármint csajok szilikon, ez lesz az orgazmus ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nézzetek csajok szilikon, ez lesz a paradicsomot COOL-on... ott is mindenki egy kalap szar... de legalább a lányok képviselnek némi színvonalat... nem ilyen bóvli fos a felhozatal, mint a zsófi, hilda, emma triumvirátus...

Doomista
fogjuk rá...
itt is mindenki egy kalap szar !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Figyelj már, alapjába véve MINDENKI egy kalap szar valamely szinten ebben a kurvapecérsorozatban.

HUN Fittikém
Orsi egy kalap szar még vigyorog hogy elment a Laci...<#wow3>
Velem nem csinálná ezt egy rongyos kurva kilökném az ablakon azt annyi.

Klemice
De most mi lesz? Orsi magára robbantja a lakást amikor ott van noémi meg emma is?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

színházban így mûködik: pezsgõ -> canada dry, whisky -> vmilyen ice tee, vodka -> értelemszerûen víz...(vagy, ha nagyon g*ci a kellékes, akkor 20%-os ecet 😄😄)
sör -> sloßgold

#7321 -> ezzel csak egyetérteni tudok! van itt a városban egy ilyen szellemi fogyatékosokat foglalkoztató cég, na azok foglalkoznak ilyenekkel... kindertojás, golyóstoll.... Noemi Jewelzz... 😄😄

Doomista
hehe,gyömbér desztilált vizzel,azaz ^^
ez a rózsa kávéház egy nagy kalap szar ! itt vizet a csatornából szerzik !

Klemice
jaja kemény volt a víz..
whiskey helyett gyömbér adtak volna?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hogy beleeli mindeki magat a sorozatba 😄DD Jokat nevetek rajta 😊

Doomista
laci jó gyorsan lehajtotta azt a pohár vizet !
én nem innám ilyen gyorsan😞 csak a vodkát.

DeerHunter01
Orsinak semmi köze a lakáshoz,páros lábbal repiteném ki az ajtóval együtt.
utána hajitanám Noéminek a ft-ot nem érõ "ékszereit" amit az óvodások is meg tudnak csinálni aztán kibasznám a HiFi-t Orsi hastáncos cd-ivel együtt plussz még a rongyait is.

\"Erről van szó!\"

berci megmurgelt

Ramadamammy rapidrandi

Klemice
hogy beszél ez az orsi? úgysem mentheti meg a házasságot laci, miért nem dobja ki tényleg õ orsit a faszba

Doomista
miazmár ? tök izgi rész volt a tegnapi...már elis hittem hogy orsiKA megöli laciKÁT.

N o N a m e
õk a kivételek 😄 Akiknek volt lakásuk, csak nem tudták fizetni <#vigyor3>
ezt mondjuk rendszeresíthetnéd

Doomista
<#worship><#worship> ezer köszönöm ! <#worship>

PrisonMan
nesze

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/205236528/Baratok.Kozt.2009.03.03.wmv-bH.rar

tegnapi rész... laci, tripperes, orsi tripperes, laci nõje tripperes... miki fexik, magdi kavar, zsófi egy fasz, barta igazat mond, kibaszott klaudia hazudik...

Doomista
aggyatom má torrent linket !!! tegnapi rész tuti izgi vót !! vagy mindenkit hekkelek !!4

holnap lefotózom, h tudjátok, miért él még emlékeimben ma is eme rémkép!!!

pfejjjj..... lottó 5-ösért sem tudnám rávenni magam...

DeerHunter01
XDDDDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

láttam... füzesabony és eger közt ingázik a vonaton egy büdös dagadt pajeszos cigány nõ...

egyszer odapattant a váróteremben hozzám, mikor vettem a jegyet -> kell egy jó cigán pina?

mondom, kösz, most kihagynám!

HUN Fittikém
Igen.

N o N a m e
Mindig a nõé marad a lakás... láttatok már hajléktalan nõt?
de volt. és neked lakásod? 😄😄 vagy mondták, hogy takarodj, és azóta múlt idõ? 😄😄

PrisonMan
Nektek se volt még barátnõtök.. 😄

DeerHunter01
élõsködõ kurva

\"Erről van szó!\"

HUN Fittikém
-Na takarodj!
-Na de Orsi, ez az én lakásom!
-Mondom, hogy takarodj!
(most odamennék pofánbasznám és mondanám h te takarodj a jó kurva anyádba)

Klemice
😄 érdekes szemlélet az biztos 😄

rcstuning
Orsinak aztán van bõr a pofáján... Laci helyébe egy kiba*zott nagy pofont adnék neki és elzavarnám a híd alá csövezni. Adrienn egyébként is jobb nõ és fiatalabb is. A tripperbõl meg majd kigyógyul. 😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Klemice
kár :\

Miki már nem fog...

Doomista
kérek szépen a tegnapi részrõl egy torrent linket,mert nem láttam,és megakarnám nézni...én csak olyan torrenten találtam meg,ahol meghivásosan lehet belépni...mininova,meg egyéb magyar torrenteken nem láttam...help me.

lol...